Vlčie hrdlo
vsimla som si, ze tu nie je takato tema... hladam nejaku babu s dietatkom, aby sme mali chodit s kym von... 😎
Ahojte,
mam zaujem o kupu v Zelenom Dvore a rada by som vedela nejake nazory, kedze komenty su starsie. Ako to hodnotite po dlhsej dobre byvania? Oplatilo sa? Na zaciatok v pohode?
Ešte to tu žije? Či? 🙂
Nájde sa tu nikto kto kupuje byt v Papaveri?
Je tu niekto z vlcieho hrdla? 😉 mam rok aj osem mesacneho synceka 😉
@miminko123 stále som tu ja 🙂 možno sme sa aj stretli 🙂
No jasne 😉 vsak my sme susedky 😀
@rusalinka jasne,ze stretli 😀 sme susedky 🙂
My bývame vo vlčom v Hornáde už dva roky. Vlastne odkedy začal Zinal predávať prvé byty a býva sa nám dobre. Samozrejme nájdu sa občas nejaké idividuá, ktoré bývanie znepríjemňujú ale myslím, že taký sa nájdu všade. My ešte bábätko nemáme, ale ako štartovné bývanie je to super. Vyhovuje my, že je tam obchod, teraz dole urobili čínske bistro, kúsok pešo je pošta, poliklinika, veľký obchod a autobusom sa dostaneme všade 😉
@miminko123 susedky z paneláku, alebo susedky z poschodia? 😀
@zuzanka21 ten číňan je úplne super, že to sem dali, to je pre lenivé gazdinky, ako ja, úplne ideálne 😀 😀 :D
@rusalinka ja som z druheho a tusim aj vy 😀
@miminko123 😀 svet je malý, a ten koníkovský dupľom 😀
@rusalinka. A ktore,ze ste poschodie? 😉
@zuzanka21 @rusalinka ahoj kocky, tiez som z vlacieho hrdla, vidim ze spominate to azijske bistro co tu otvorili. Uz ste tam aj boli? Ja vecne prechadzam okolo ale mam voci tomu akusi nedoveru, boli sme tam este ked sa len rozpredavali byty na kofolku a bol to hrozny podnik... Takze je to normalne ze fastfood ako hocaky iny?
@miminko123 nuž veruže... druhé 🙂
@domin85 ahoj, ja som bola. Teda nejedla som priamo tam, ale vzala so sebou. Jedlo je fajn, aj vo vnútri to majú celkom pekné, tak v rámci možností. Čo mi ale vadí, že fajčiarska časť je síce za dverami - ale tie sa nedajú zavrieť :-/ A keďže ja som tam nikdy nebola sama (furt s mojím malým príveskom), ten smrádek mi tak trochu aj vadil. Ale obsluha je fajn, všetci sú tam veľmi milí, úslužní a jedla je dosť a chutného 🙂
Ahojte. Chcela by som kúpiť 1 izbový byt vo Vlčom Hrdle. Je to družstevný a neviem či sa bude dať odkúpiť do osobného vlastníctva. Je to dom oproti plavárne. Vie niekto poradiť???? Ďakujem Ida

AKo sa Vam býva vo VH?mne super 🙂 nemenila by som bývam na Inovci, ak je tu niekto odtial ohlás sa.