icon

Vlčie hrdlo

meggieya
8. jún 2011

vsimla som si, ze tu nie je takato tema... hladam nejaku babu s dietatkom, aby sme mali chodit s kym von... 😎

Strana
z5
zuzanag1
6. feb 2013

AKo sa Vam býva vo VH?mne super 🙂 nemenila by som bývam na Inovci, ak je tu niekto odtial ohlás sa.

radena19
10. apr 2013

Ahojte,
mam zaujem o kupu v Zelenom Dvore a rada by som vedela nejake nazory, kedze komenty su starsie. Ako to hodnotite po dlhsej dobre byvania? Oplatilo sa? Na zaciatok v pohode?

rusalinka
18. aug 2013

Ešte to tu žije? Či? 🙂

rusalinka
18. aug 2013

@radena19 Už si možno aj kúpila, možno nie - ale býva sa tu fajn 🙂 Aj po viac ako roku sa nemôžem sťažovať...

katarina1234
29. aug 2013

Nájde sa tu nikto kto kupuje byt v Papaveri?

aninocka4
29. aug 2013

@zuzanag1 ahoj 🙂 ja byvam na inovci a mam 8-mesacneho chlapceka 🙂

miminko123
6. nov 2013

Je tu niekto z vlcieho hrdla? 😉 mam rok aj osem mesacneho synceka 😉

rusalinka
10. dec 2013

@miminko123 stále som tu ja 🙂 možno sme sa aj stretli 🙂

miminko123
10. dec 2013

No jasne 😉 vsak my sme susedky 😀

miminko123
10. dec 2013

@rusalinka jasne,ze stretli 😀 sme susedky 🙂

zuzanka21
10. dec 2013

My bývame vo vlčom v Hornáde už dva roky. Vlastne odkedy začal Zinal predávať prvé byty a býva sa nám dobre. Samozrejme nájdu sa občas nejaké idividuá, ktoré bývanie znepríjemňujú ale myslím, že taký sa nájdu všade. My ešte bábätko nemáme, ale ako štartovné bývanie je to super. Vyhovuje my, že je tam obchod, teraz dole urobili čínske bistro, kúsok pešo je pošta, poliklinika, veľký obchod a autobusom sa dostaneme všade 😉

rusalinka
10. dec 2013

@miminko123 susedky z paneláku, alebo susedky z poschodia? 😀
@zuzanka21 ten číňan je úplne super, že to sem dali, to je pre lenivé gazdinky, ako ja, úplne ideálne 😀 😀 :D

zuzanka21
10. dec 2013

@rusalinka presne 🙂 hlavne cez víkend sa mi to hodí keď sa mi nechce variť 😀

miminko123
10. dec 2013

@rusalinka ja som z druheho a tusim aj vy 😀

rusalinka
10. dec 2013

@miminko123 😀 svet je malý, a ten koníkovský dupľom 😀

miminko123
10. dec 2013

@rusalinka. A ktore,ze ste poschodie? 😉

domin85
10. dec 2013

@zuzanka21 @rusalinka ahoj kocky, tiez som z vlacieho hrdla, vidim ze spominate to azijske bistro co tu otvorili. Uz ste tam aj boli? Ja vecne prechadzam okolo ale mam voci tomu akusi nedoveru, boli sme tam este ked sa len rozpredavali byty na kofolku a bol to hrozny podnik... Takze je to normalne ze fastfood ako hocaky iny?

rusalinka
11. dec 2013

@miminko123 nuž veruže... druhé 🙂
@domin85 ahoj, ja som bola. Teda nejedla som priamo tam, ale vzala so sebou. Jedlo je fajn, aj vo vnútri to majú celkom pekné, tak v rámci možností. Čo mi ale vadí, že fajčiarska časť je síce za dverami - ale tie sa nedajú zavrieť :-/ A keďže ja som tam nikdy nebola sama (furt s mojím malým príveskom), ten smrádek mi tak trochu aj vadil. Ale obsluha je fajn, všetci sú tam veľmi milí, úslužní a jedla je dosť a chutného 🙂

iduska24
30. mar 2014

Ahojte. Chcela by som kúpiť 1 izbový byt vo Vlčom Hrdle. Je to družstevný a neviem či sa bude dať odkúpiť do osobného vlastníctva. Je to dom oproti plavárne. Vie niekto poradiť???? Ďakujem Ida

Strana
z5