icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chirabell
1. mar 2011

@veronika002 pobolievanie podbruska je podla jednej knihy od uznavaneho ceskeho porodnika sposobene tym, ze maternica prijima oplodnene vajicko, zvacsuje sa sliznica na nej, samotna maternica sa prisposobuje na najblizsie obdobie, tiez sa trochu zvacsuje, co okrem ineho sposobuje aj to castejsie cikanie lebo to tam vsetko na seba tlaci..casom si na to telo zvykne vraj, no prve dni, tyzdne to zena moze pocitovat vyraznejsie.

solinkarka
1. mar 2011

@elebe jeeej super cakam // od teba..kedy budes testovat? 🙂

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no vstávam ráno o siedmej s priateľom,hodím ho do roboty a pak sa testnem....tak uvidíme....a ty čo,ako?

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ja vo stvrtok rano

elebe
1. mar 2011

@solinkarka ale však dnes ti vyšli dve paličky,či nie?

solinkarka
1. mar 2011

@elebe vysli a druha potom zmizla 😠 asi bolo este skoro bo mrcha ma prist na 5.3.

elebe
1. mar 2011

@solinkarka ty si ale nedočkavec 😀 😝 aj ja som ho mala včera ako som ho urobila silnejší a dnes je to také slabučké....tak neviem.... ☹ a ako ti mohla odtiaľ zmiznúť,pozri sa poriadne....

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ked bol ten test este mokry celkom som ju videla ale ako nahle uscholtak uz tam nebola 😠 ale ona sa znova objavi 😎

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no tak ja to mávam opačne,namočím test,položím a idem preč a potom sa idem pozrieť.....a na wc máme slabšie svetlo,tak reku že nič ☹ a vošla som do kuchyne a bola tam slabučká čiarka....tak ja neviem že či to niečo znamená.... ☹

solinkarka
1. mar 2011

@elebe budeme mudrejsie o par dni..myslis ze urobis dobre ked budes znova testovat? rozdiiel zistis az po 2-3 dnoch

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no však ja som sa testovala včera,tak zajtra to možno bude lepšie 😖

solinkarka
1. mar 2011

@elebe aha prepac ja ze si testovala dnes 😉

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no lenže ty už jedno máš....tak vieš že budeš mať aj druhé,je to len otázka času....ale ja nemám ešte ani jedno ☹

solinkarka
1. mar 2011

@elebe co mam jedno?

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no však dieťa....teda tu to aspoň máš napísané....

solinkarka
1. mar 2011

@elebe no keby si sa lepsie pozrela tak by si zistila ze je uz v nebicku 😢

elebe
1. mar 2011

@solinkarka moja prepáč,ja som fakt nevedela..... 😲 lebo pod nickom máš napísané 1 dieťa - snaží sa.....tak ja som si myslela že už jedno mimčo máte....nehnevaj sa ☹

solinkarka
1. mar 2011

@elebe noo prisli se on v januari v 10tt a zeby som bola uz znova tehu? 😉 mozno nam nas anelicek poslal druheho 😵

raza
1. mar 2011

@solinkarka neviem ako ty, ale ja verím, že náš anjelik na nás dáva pozor a hneď ako to bude možné, tak nám pošle drobčeka....
určite je to tak aj u vás. a ak to nevíde tento mesiac, tak na ten ďaľší ti ho určite pošle 😵

elebe
1. mar 2011

@solinkarka neboj nič....už si tehotná bola....takže vieš že určite budeš mať druhé....a už je možno na ceste 😎 moja kamarátka takto dva krát prišla o mimčo. raz v 7tt a raz v 12tt....a teraz je tehotná a je v 14tt 😀 takže hlavu hore a šup šup testík bude pozitívny 😉 ak sa môžem opýtať koľko máš rokov,lebo na fotke vyzeráš mlado....

veronika002
1. mar 2011

@chirabell Ďakujem takže nech sa len nafukuje a pobolieva :o)))

solinkarka
1. mar 2011

@elebe no mam 23r 😀 a ty?

elebe
1. mar 2011

@solinkarka jéj ty si len také mladé šteniatko? 😀 😀 no ja mám viac,30 rokov...už som stará koza 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ze steniatko 😠 😀 to aby som ti zacal avykat ked uz si stara koza 😀 ale nie

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no ja som veľa cestovala v mladosti a s bývalým sa nám mimi nepodarilo. teda nebolo to nejaké extra snaženie,len mne urobili všetky možné testy a nakoniec nebola chyba vo mne....tak dúfam že ani teraz nebude 😎

solinkarka
1. mar 2011

@elebe nooo ved tak ozno uz si aj tehu a zajtra nam to potvrdis 😉

elebe
1. mar 2011

@solinkarka a ty pozajtra a potom si zatancujeme 😀 😀 my máme doma takú flašu alkoholu z Thajska a v tom chlaste je naložená kobra a v papuli má škorpiona....tak priateľ sa na ňu chystá že sa ožerú.... 😀 😀

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ale ty potom nebudes moct 😀 a budeme mat malych skorpionikov 😵

elebe
1. mar 2011

@solinkarka ja nebudem bože chráň,ja si len zatancujem 😀 ajtak by som si z toho ani necucla 😝 moja čivava je tiež tehotná,tak sa možno nalepí aj na mňa 😎 keď sa na ňu tak pozerám,aké má bruško,až jej závidím 😀 😎 😝

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ja si ani nezatancujem bo sa chcem zriect zumby 😀 ale verim ze si tehula 😵