2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe ved aj ja som palicka a potrebovala by som pribrat ale toto je len kvoli volnemu casu...a verim ze pri tehu priberem 😀 no to by bolo super nie? 😵
@solinkarka no však aj ja dúfam že nejaké to kilečko na mne zostane.... 🙂 ale ja som takáto nebola vždy,len pred 10rokmi som bola veľmi chorá a zostala som palička,ale som zdravá a mám kopu kamošiek paličiek a majú deti 😎 😎 takže moja ide sa na to 😉
@elebe ty zacinas zatra a ja ta nasledujemna dalsi den 😀
@solinkarka no a ja nakoniec nebudem mať na teste ani prd..... ☹
@elebe preco by si nemala mat?
@solinkarka keď ja si niekedy myslím že sa mi tie dve paličky neukážu nikdy.... ☹ ajkeď po tom tak túžime ☹ môj priateľ by sa tak tešil že by ma tal obliať svätenou vodou....snažíme sa síce len-už 4mes. ale mne to príjde strašne dlho..... 😒
Tak už som aj napapkaná, domka... Stále ma pobolieva bruško a dnes keď som bola v obchode, tak som mala pocit akoby som si cvrkla.... A tak som šla domov s malou dušičkou, lebo som sa bála aby tam nebola nejaká krv, ale bol to len taký hustý biely hlien.... Neviete čo to môže byť?? Lebo výtok som vždy mávala, keď sme používali ochranu a teraz ako sa snažilkujeme, tak som nemala žiadny.....
@elebe nam sa prve podarilo o tri mesiace a toto keby sa nam podarilo na prvy sup bol by to zazrak 😅 neboj oni sa ukazu a rovno zajtra tak sa s tym zmier 😀
@veronika002 no ja som ho tiež mala,taký hustý a ťahavý a stále som sa cítila tak mokro....tak budeš tehula 😀 😀 koľko ti mešká?
@solinkarka pošli mi z tej svojej pozitívnej energie 🙂 fíha,no tak vy ste ale šikovní.... 😀 myslíš že preto sa nedarí lebo mám už 30rokov?
@elebe neviem moja ale ved budes tehu neboj sa..kazda to schyta 😀
@solinkarka no každý to naokolo zchytáva,len ja nie.....ale keď som sa pýtala kamošiek tak vraveli že otehotneli tak po pol roku alebo 7-8mes. tak ja som ešte v norme 😀 a ty si určite taká trenková 😀 😀
@elebe ešte mi nemešká.... mám dostať až 12.3. ale ovulku som mala teraz v sobotu a od pondelka mám nafuknuté bruško a pobolieva ma tak trošku.... a terz ten hlien, no však uvidíme... žeby sa mi niečo prvýkrát podarilo niečo na prvý šup??? To by som brala 🙂
@elebe aka trenkova? trenky nenosim 😀
@veronika002 no však uvidíš....ale príznaky by boli....len ja som to nemala tak skoro....
@solinkarka no to znamená že muž na teba hodí trenky a si tehotná.... 😀
@veronika002 moje priznaky zacali podobne...ovulka v piatok, od pondelka najskor to brusko a den dva na to prsia....tiez mi pribudol vytok,az som bola nutena po rokoch tamponovania siahnut po intimkach, lebo sa to neda niektore dni bez nich zvaldat 🙂
@veronika002 nechcem ta nejak sklamat ale ked ovu bola v sobotu este neni ani vajko zahniezdene, este he veeelmi zavcasu takze to nie su este tehu priznaky
@solinkarka veď ja tomu nejako nepripisujem váhu,.... len tu čítam, že baby tu majú také isté príznaky ako ja.... ale tak neviem ako a čo.... veď je to len prvý mesiac, tak uvidíme... najradsej by som prespala az do obdobia mršky a potom sa len modlila aby neprisla :o)))
@slimme moja hod ho do albumu tam to bude vascie 🙂
@elebe aha tak o tom som este nepocula 😀
@solinkarka nie? mám takú kamošku....a ona bola 3x na potrate,lebo mi mala už 5 detí a každé z iným partnerom....ale teraz sa konečne usadila a keď chceli mimi tak si musela na ňho počkať 7mes. si myslela že ani neotehotnie,po tých potratoch,ale teraz už majú krásneho synčeka....

@solinkarka ja vôbec necvičím,ani nič lebo som palička.... 😀 tak ja len vegetím a napchávam sa....a ja verím že ty si tehula...to by bolo keby sme boli obidve.... 😲 😀