icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
1. mar 2011

@solinkarka ja vôbec necvičím,ani nič lebo som palička.... 😀 tak ja len vegetím a napchávam sa....a ja verím že ty si tehula...to by bolo keby sme boli obidve.... 😲 😀

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ved aj ja som palicka a potrebovala by som pribrat ale toto je len kvoli volnemu casu...a verim ze pri tehu priberem 😀 no to by bolo super nie? 😵

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no však aj ja dúfam že nejaké to kilečko na mne zostane.... 🙂 ale ja som takáto nebola vždy,len pred 10rokmi som bola veľmi chorá a zostala som palička,ale som zdravá a mám kopu kamošiek paličiek a majú deti 😎 😎 takže moja ide sa na to 😉

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ty zacinas zatra a ja ta nasledujemna dalsi den 😀

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no a ja nakoniec nebudem mať na teste ani prd..... ☹

solinkarka
1. mar 2011

@elebe preco by si nemala mat?

elebe
1. mar 2011

@solinkarka keď ja si niekedy myslím že sa mi tie dve paličky neukážu nikdy.... ☹ ajkeď po tom tak túžime ☹ môj priateľ by sa tak tešil že by ma tal obliať svätenou vodou....snažíme sa síce len-už 4mes. ale mne to príjde strašne dlho..... 😒

veronika002
1. mar 2011

Tak už som aj napapkaná, domka... Stále ma pobolieva bruško a dnes keď som bola v obchode, tak som mala pocit akoby som si cvrkla.... A tak som šla domov s malou dušičkou, lebo som sa bála aby tam nebola nejaká krv, ale bol to len taký hustý biely hlien.... Neviete čo to môže byť?? Lebo výtok som vždy mávala, keď sme používali ochranu a teraz ako sa snažilkujeme, tak som nemala žiadny.....

solinkarka
1. mar 2011

@elebe nam sa prve podarilo o tri mesiace a toto keby sa nam podarilo na prvy sup bol by to zazrak 😅 neboj oni sa ukazu a rovno zajtra tak sa s tym zmier 😀

elebe
1. mar 2011

@veronika002 no ja som ho tiež mala,taký hustý a ťahavý a stále som sa cítila tak mokro....tak budeš tehula 😀 😀 koľko ti mešká?

elebe
1. mar 2011

@solinkarka pošli mi z tej svojej pozitívnej energie 🙂 fíha,no tak vy ste ale šikovní.... 😀 myslíš že preto sa nedarí lebo mám už 30rokov?

solinkarka
1. mar 2011

@elebe neviem moja ale ved budes tehu neboj sa..kazda to schyta 😀

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no každý to naokolo zchytáva,len ja nie.....ale keď som sa pýtala kamošiek tak vraveli že otehotneli tak po pol roku alebo 7-8mes. tak ja som ešte v norme 😀 a ty si určite taká trenková 😀 😀

veronika002
1. mar 2011

@elebe ešte mi nemešká.... mám dostať až 12.3. ale ovulku som mala teraz v sobotu a od pondelka mám nafuknuté bruško a pobolieva ma tak trošku.... a terz ten hlien, no však uvidíme... žeby sa mi niečo prvýkrát podarilo niečo na prvý šup??? To by som brala 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@elebe aka trenkova? trenky nenosim 😀

elebe
1. mar 2011

@veronika002 no však uvidíš....ale príznaky by boli....len ja som to nemala tak skoro....

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no to znamená že muž na teba hodí trenky a si tehotná.... 😀

slimme
1. mar 2011

Test robený dneska o 17.00. Omnoho lepší ako včera 🙂

chirabell
1. mar 2011

@veronika002 moje priznaky zacali podobne...ovulka v piatok, od pondelka najskor to brusko a den dva na to prsia....tiez mi pribudol vytok,az som bola nutena po rokoch tamponovania siahnut po intimkach, lebo sa to neda niektore dni bez nich zvaldat 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@veronika002 nechcem ta nejak sklamat ale ked ovu bola v sobotu este neni ani vajko zahniezdene, este he veeelmi zavcasu takze to nie su este tehu priznaky

elebe
1. mar 2011

@slimme fíha...no to je super.....ty si tehulaaaaa 😀 😀 😀 😀 gratulujem..... 😉 🙂

slimme
1. mar 2011

@elebe No ešte tomu nemôžem uveriť!!! 🙂

elebe
1. mar 2011

@slimme ja som bola tiež vyklepaná keď som zbadala dve paličky..... 😀 😀 a tie tvoje sú úplne krásne.....už si to povedala mužovi?

veronika002
1. mar 2011

@solinkarka veď ja tomu nejako nepripisujem váhu,.... len tu čítam, že baby tu majú také isté príznaky ako ja.... ale tak neviem ako a čo.... veď je to len prvý mesiac, tak uvidíme... najradsej by som prespala az do obdobia mršky a potom sa len modlila aby neprisla :o)))

slimme
1. mar 2011

@elebe Jasne on to vedel skôr ako ja 🙂 lebo som sa nechcea pozrieť na test ako prvá 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@slimme moja hod ho do albumu tam to bude vascie 🙂

elebe
1. mar 2011

@slimme tak gratulujem ešte raz....ja to robím tak že namočím test a idem preč a potom sa mi nechce ísť pozrieť,lebo sa bojím.....toto je vaše prvé mimi?

solinkarka
1. mar 2011

@elebe aha tak o tom som este nepocula 😀

slimme
1. mar 2011

@elebe Ďakujem pekne, ano je to prvé 🙂 Strašne sa z toho tešíme 🙂 🙂 🙂

elebe
1. mar 2011

@solinkarka nie? mám takú kamošku....a ona bola 3x na potrate,lebo mi mala už 5 detí a každé z iným partnerom....ale teraz sa konečne usadila a keď chceli mimi tak si musela na ňho počkať 7mes. si myslela že ani neotehotnie,po tých potratoch,ale teraz už majú krásneho synčeka....