icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janicka88
1. mar 2011

asi nemate nektera zkusenosti s tablety FEMIBION ze??

chirabell
1. mar 2011

@janicka88 a co presne ta zaujima? Ja beriem Femibion, ale vies nik ti presne nepovie, co pomohlo ci pohorsilo...no z tej ponuky co je na trhu mi femibion 800 pride ako rozumna volba, lebo rata aj s tou moznostou, ze patrim ako uzivatel k tym zenam, ktore maju problem s premienanim kys. listovej na potrebnu latku a vlastne jedna tobolka obsahuje potrebne mnozstvo tej akoze uz premenej latky a aj potrebne mnozstvo kys. listovek...takze de facto to istis na 2 sposoby...aspon tak som to pochopila 🙂

inak k tym tesnym nohaviciam....tak to mam aj ja probolem, kvoli vyskocenemu brusku si vlastne drahy vsimol ze sa nieco deje. teplaky su istota, v aute soferujem len s rozopnutymi gatami a popravde, vyberam tehu gate, ak nevyuzijem teraz, tak neskor ano a aspon ma nic nebude tlacit...len tie strihy su take...ach...v obchode som nic nenasla, tak to isti internet...uz len vybrat 🙂

veronika002
2. mar 2011

Ahojte kočky, vlastne ešte dobré ránko...... No k tým nohaviciam, ja som dnes zvolila šaty... :o))))) Lebo mi vadi ako mi bruško odstáva...

kucminka
2. mar 2011

@elebe tak drzim palce,nech su tam konecńe tie dve potvory 😉 inak ta obdivujem ja by som to do zajtra nevydrzala.ja som si dne stiez davala test,pre istotu a su tam krasne dve ruzovucke ciarky,tak nech ich tam mas aj ty take kraaaasne 😉

elebe
2. mar 2011

@kucminka nak ja som tie dve tam nenašla ☹ ☹ ☹ taz tam tú druhú vidím a potom nie.... 😢 tak že asi nie....

solinkarka
2. mar 2011

@elebe no ako si dopadla?testovala si?

kucminka
2. mar 2011

@elebe uz si si ho aj teraz davala?a kolko ti meska?ja som si davala ked mi meskala 2dni a nic az na ten dalsi,tam bola slaba ciarka.

elebe
2. mar 2011

@solinkarka ano testovala....ale asi nie som tehu ☹ ☹ ☹ ☹ taz tam tá palička je a raz ju nevidím....takže nič....a keď bol test mokrý tak tam bola a teraz ju vidím-nevidím 😢 😢

elebe
2. mar 2011

@kucminka no ja som čudná....lebo mne vyšiel pozitívny vo štvrtok a v piatok mrcha a skončila v nedelu....takže tak ☹

solinkarka
2. mar 2011

@elebe presne ako ja ☹ tiez ked bol mokry tak tam bola aked uschol tak zmizla 😒 a nepojdes radsej na krv?

elebe
2. mar 2011

@solinkarka ale nebudem si robiť plané nádeje....tento mesiac z toho nič nebude 😖

kucminka
2. mar 2011

@elebe hm....ja by som mozno tiez zasla za lekarom,co ti na to povie.A mala si mrchu normalnu,alebo len spinenie?

elebe
2. mar 2011

@kucminka no bola to krv ale slabo a len dva dni a ináč mávam 7dní a min.mes. dokonca 9dní....a teraz mávam hlienovitý výtok....

kucminka
2. mar 2011

@elebe tak to mozes mat len spinenie,nehadz este flintu do zita.Ked si to mala tak kratko,skus este urobot test za par dni a uvidis.Mozno je este ta ciarka na tom teste slaba,ked by si bola este len na zaciatku.Ja som to mala ta isto,ze sa mi spustili v nedelu,ale len take spinenie,a trvalo to asi 4´dni,ale ozaj som mala len intimku a potom sa mi to nejako nezdalo,lebo ja taku mrchu nemavam,tak som si spravila test v stredu a nic.Potom vo stvrtok a uz tam ta ciarka bola.a dne ssu tam uz dve krasne,tak nezufaj. 😉 A este,ak nemas mrchu cervenu,ale len taku dohneda,tak by si mohla byt.

elebe
2. mar 2011

@kucminka no lenže ja som mala krv....teda vo wc-ku bola krv,na papieri len troška a na volžke 3kvapky,tak som to potom celé prešla na intímkach....ale tak potom prečo ma bolia prsia a mávam pichanie v podbrušku a tlačia ma rifle....

drobik1
2. mar 2011

@rakovcanka ahoj no jasne ked je chut....tak to treba vyuzit 🙂 u nas je to zatial na bode mrazu... ☹ mame tento tyzden taky nejaky nie moc dobry doma.. 😎 tak uvidime ako to bude dalej.. ☹

sarias
2. mar 2011

ahojte zienky, tak ja sa k vam pridavam ako snazilka roku 2011, o druhe mimi. ja som 5 mesiacov po porode a uz sa neviem dockat kedy opat budem tehu. Nezufajte ak to nevyjde na prve razy, ja este kojim ale uz mam menzes, ale netusim kedy mam ovulku, ale nechcem sa stresovat ovu testami, nejak sme nato isli minuly mesiac par krat prerusovany sex a par krat naostro ...ale od tohto mesiaca ideme naostro 😉

sarias
2. mar 2011

@elebe ako dlho ti meskau kramy? priznaky tehu sa prejavia 4 a 6 tyzdnov po oplodneni najskor, mozes byt tehu aj ked normalne menstruujes, je to sice neobvykle ale nie vzdy to znamena poruchu. Malo by sa to potom ustalit. Ked som bola prvy krat tehu nemala som ziadne spinenie, jednoducho mi vynechaly kramy. Drzim palce 🙂

elebe
2. mar 2011

@sarias no ak nepočítam tú minimrchu tak mi mešká 11dní....lenže mne testy vychádzajú tak čudne....raz tam palička je a raz nie....ja tomu neverím,určite nie som tehu.....snažíme sa 4mes. a stále nič... ☹ ☹

jutu07
2. mar 2011

@elebe ahojky, měla sis koupit ten digitální ať se zbytečně nestresuješ 😉

sarias
2. mar 2011

@elebe kedy ti zvykne chodit menzes? trvalo ti to iba 3 dni a bolo to aj troska krvi hej? hmm.... test ti ukazuje raz ciarku potom nie? si takmer 2 tyzdne po tom co ti mala prist mrcha, mozes byt tehu, mozno HCG je nizsie este tak preto tie vykyvy v tehu teste. 🙂 menzes nezvykne len tak byt taky kratky a malo intentzivny, bud to moze byt velkym stresom alebo aj tym ze moc chcete babo, to su tie pseudoefekty prilisneho snazenia... a moze to byt aj tehu ... a nemusi. Takze skus vyckat aspon 5 dni a zopakuj si test, ak si tehu tak intentzita HCG bud estupat a ty by si mala vidiet silnu druhu ciarku....

jutu07
2. mar 2011

@kucminka tak to je super, že čárka sílí jen tak dál a přeju ať je vše v pořádku 😉 😀

jutu07
2. mar 2011

@veronika002 ahoj jak jsi na tom dnes? Mě břicho pobolívá už jen trošku a objevil se mi hustý výtok a ještě o 2stupně zvýšila teplota nevím co to znamená,ale závěry nedělám. Vždyť vysoká teplota má být až do mrchy a pak naráz nic

sarias
2. mar 2011

@elebe 4 mesiace nie je take hrozen cislo aby si mala stresovat....nam sa to sice podarilo na druhy pokus ale treba sa len trafit do spravnej chvile... aj spermie potrebuju cas na regeneraciu aby mohli byt oplodneniaschopne 😀

elebe
2. mar 2011

@sarias ja som určite šibnutá a nie tehotná.... 😒 test čo som si robila v pondelok mal citlivosť 10 a dnešný mal citlivosť 25.....ale ajtak by mi mal ukázať viac...... ☹

elebe
2. mar 2011

@sarias no lenže ja tým hlúpym grafom vôbec nerozumiem 😖 tak neviem či sa triafame,alebo nie.... ☹

sarias
2. mar 2011

@elebe co ti ukazal dnesny test? raz sa trafite ver mi!!!! nie je mozne aby ste to skusali casto a naostro a nic sa neudialo, ten rok by mal byt optimum, ale to musite kazdy mesiac sexovat ako vevericky, nie kazdy den ale casto 😀

jutu07
2. mar 2011

@sarias to jsi řekla pěkně jak veverky 😀 no my se teď hlavně zaměřujem na ovulku,takže tak 😀

veronika002
2. mar 2011

@jutu07 Ahojkaj :o)) Ja dnes nejako bolesti nepociťujem... Ale stále som nafúknutá.. myslela som, že to mám zo zápchy, ale dnes som aj bola a stále mám také veľké bruško... No a včera tie husté biele výtoky.... No veď však uvidím čo ukáže čas :o))) Teraz nato ani nemyslím, lebo mám celkom robotku, konečne... :o)) Opravujeme s kolegyňou po ďalšej kolegyni, čo zle ponahadzovala... Tak sa máme čo unadávať :o))) Ale tak teraz kávička a Disko keksíky.... Tak fajn :o))) Teraz som zmenila myslenie a na bábo nemyslím, lebo ten týždeň by ma ešte zabil...

jutu07
2. mar 2011

@veronika002 jo jo tak přesně tak nemyslet na to, ta práce je asi nejlepší. 😀 tak ať ti jde práce od ruky a uteče ti to tam. 😉