icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
4. mar 2011

@meduzka35 zajdi k doktorovi a ten zjistí co a jak a měl by ti něco dát na ovulku třeba clostík jak tu psaly holky 😉

jutu07
4. mar 2011

@veronika002 no teda ten večer zní to jak z filmu, moc krásné 😉 😀

meduzka35
4. mar 2011

meduzka@jutu07 stalo sa mi to prvý krát..keď som sa tešila, že konečne si to odsledujem aby sme mohli pracovať na bábätku..tak ako keby naschvál neprišla ☹ ale asi pre pokoj duše zájdem za gyňom..

veronika002
4. mar 2011

@jutu07 ďakujem a bolo to naozaj veľmi rpíjemné.. vychutnala som si každú minútu :o)))

jutu07
4. mar 2011

@veronika002 já chci nějaký takový večer naplánovat na naše výročí svatby. Teď 16.3. máme sice výročí 9let, že jsme spolu,ale budeme slavit až svatbu,takže 17.4. 😀 jé teprve teď jsem si všimla, že je to přesně o měsíc a den po výročí seznámení 😀

veronika002
4. mar 2011

@jutu07 17.04.??? to má narodky môj drahý manželík, takže budeme mať spolu taký nezabudnuteľný večer :o))))

jutu07
4. mar 2011

@veronika002 můj manžel má taky narozeniny, takže všechno jedním tahem 😀

veronika002
4. mar 2011

@jutu07 :o)))

sarias
4. mar 2011

@veronika002 kraaasne!!! tak som rada ze ste si to pekne uzili a prajem krasny vikend 😉

chirabell
4. mar 2011

@meduzka35 ak sa ti to ze ovulka neprisla stalo prvy krat,mohla to sposobit kludne psychika, ze si sa tak na to sustredila a tesila, ze proste to pre telo bolo stresujuce a ovulka teda neprisla...

meduzka35
4. mar 2011

@chirabell veď aj ja si myslím, že to mohla ovplyvniť psychika..počkám si ako to bude tento mesiac, ale aj tak chcem ísť gyňovi..aj vy sa snažíte o bábo??

veronika002
4. mar 2011

Ahojte kočky,... ako sa máte?? Ja som práve prišla z obchodu.. 73 eur fuč a v chladničke skoro nič.... Katastrofa....
Inak začínam cítiť buď tehu príznaky alebo príznaky mršky... Tú mám dostať budúcu sobotu a mňa inak dnes začali bolieť prsia a aj podbruško, totálne tlaky.... Brucho mám ako kamoška vo 4. - tom počasí a každý večer si pochutnávam na cesnakovej pomazánke,.... Keby som ju jedla predtým na večeru, tak by som v noci kvôli ťažobe zomrela... :o)))
Tak už len vydžať tento týždeň a uvidíme... :o))))

veronika002
4. mar 2011

@sarias Aj tebe moja :o)) A posielam malinkej pusinku na líčko :o)))

chirabell
4. mar 2011

@meduzka35 tak navsteva lekara urcite nie je na zahodenie 🙂
Snazime by som to nenazvala, lebo nijak netlacime na pilu...skor by som povedala, ze sme sa rozhodli pre babo a kedze sme mali zatial od vysadenia HAK len jednu sancu, tak to nechavame zatial na prirodu. Na prvy pokus vyslo ale neudrzalo sa, tak uvidime ako bude dalsi mesiac...nejak "riesit" to budeme az by sa to tahalo dlhsie, povedzme pol roka...ale verim, ze sa podari skor 🙂

jutu07
5. mar 2011

@veronika002 ahoj vypadá to nadějně, tak držím pěstičky. Já jsem včera byla s kámoškou v kině a v půlce jsem musela jít čůrat a to jsem před tím byla 2x no nevím 🙂 večer mě tak rozbolelo břicho a záda( ani usnout jsem nemohla), že jsem myslela, že ráno dojde mrcha,ale zatím nic.teplota se drží, takže mě taky nezbývá nic jiného než čekat do dalšího týdne.

solinkarka
5. mar 2011

Dobre ranko babule 😉

petulak1988
5. mar 2011

@solinkarka Muzu se k vam pridat holky ikdyz se snazim jiz dele??

solinkarka
5. mar 2011

@petulak1988 jasne co by si nemohla? 😉 kolko sa uz snazite?

jutu07
5. mar 2011

@solinkarka ahoj co testíky necháváš to až na pondělí?

solinkarka
5. mar 2011

@jutu07 no uz nic z toho..vcera mamatest negativny a mrchu cakam dnes alebo zajtra...takze asi nic z toho a ideme do dalsieho kola 😉

petulak1988
5. mar 2011

Snažíme se už 9měsíců....teď jsem začala pít kontryhel tak nevím jestli to může pomoci a přestala brát utrogestan který prý může být špatný na ovulaci kterou vlastně nevím ,kdy přesně mám

jutu07
5. mar 2011

@solinkarka tak to je škoda vypadalo to tak nadějně, tak další měsíc to jistí 😉

jutu07
5. mar 2011

@petulak1988 jo tak to mám podobné utroš jsem přestala brát navíc mi mrcha ani nechodila přesně i tak mám dlouhé rozházené cykly, tak jsem se dala na kontryhel. Hned první měsíc vidím změny. BT stálejší, ovulace úplně krásně poznatelná i s hlenem a teď už jen čekám/nečekám na mrchu,ale nevím zda mi může čajík, tak rychle pomoci,takže nechci se zbytečně na to upínat. Jinak tobě držím palečky 😉

solinkarka
5. mar 2011

@jutu07 jasne....aspon si zancnem platit DNP a budem mat peknu matersku 😉

petulak1988
5. mar 2011

@jutu07 me to utros taky nesrovnal jednou jsem to mela po 22dnech jindy po 33dnech bez ovulace tak ted piju necely mesic kontryhen vcera mi skoncila mrcha a uvidime no budu se snazit bez ohledu na ovulaci ten prvni mesic proste skoro denne jak to pujde...beres jeste nejaky vitaminky?

jutu07
5. mar 2011

@petulak1988 jo mě to třeba ani po utroši nedošlo nebo jednou po 27DC pak 37DC no děs a ta ospalost a motání hlavy nedalo se to zkloubit s prací. Navíc musí ovulka přijít dřív než se vemeš utroš, protože při brání utroše ten týden nemůžeš otěhotnět(aspoň jsem se to někde dočetla) a jelikož mi chodí ovu pozdě teď třeba 23DC a měla jsem to brát od 19DC, tak by to prostě nešlo. Jo ještě papkám kyselinu listovou- skoro rok a teď jsem začala calibrum babyplan.

petulak1988
5. mar 2011

Tak to bereme stejne vitaminky...ja ho brala od 17dne a nevim kdy mam presne ovulaci ted uz snad nejak dorazi...me taky jednou pri utrosi vynechala ...tak ted ho neberu objednam se k dr. aby o tom vedel a uvidi se.. 🙂 Uz zacinam byt zoufala vim ze mozna 9mesicu neni dlouha doba,ale pro me je to k nevydrzeni a nemyslet se na to moc neda kdyz se clovek snazi hlavne v ty dny kdy by mel mit nebo ma ovulaci..jak dlouho se snazis ty? a o prvni mimco?

meduzka35
5. mar 2011

@chirabell to mi je ľúto, určite na druhý pokus bude bábo 🙂 ja som začala preventívne brať kys.listovú, berieš aj ty nejaké doplnky?

yvetta
5. mar 2011

@chirabell - tak to je mi luto som verila, ze si tehu 😉 a to si bola aj u Dr. ci si to zistila sama?
@solinkarka - ani ty nie si tehu do teba som davala vela nadeji, lebo tie testy vyzerali slubne 😅
drzim Vam palce holky v dalsom kole 🙂

solinkarka
5. mar 2011

@yvetta no tak kym neni mrcha tak nadej je stale 😀