2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte kocky,tak sa k Vam pridavam,po prvom neuspesnom pokuse o babo zaciname od znova.Minuly mesiac som si myslela,ze som urcite tehu a hop,mrch dosla.Nuz asi sa musime viac snazit 🙂 Uz len najst nejaku zarucenu techniku na uspesne pocatie 😀
@solinkarka ahojcek, tak držim palce, nech ani nepride mrcha..mne dnes dorazila presne na 28. den, potvora úplne presne...ale my sme vyskusali iba raz 😖 , tak teraz v marci vyskusame znova, a mozno vyjde decembrove (ako buduci ocík 🙂, ale mne sa taaaaak pačil novembrovy datum 😉
@cammeronka mne by vyhovoval decembrovy termin 😀 mne by mala dnes, max zajtra 😉 urcite sa nam podari obom a mozno aj v rovnakej teme budeme🙂
@rakovcanka ahoj no uz je to v pohode po celom tyzdni ticha sa to uz nedalo vydrzat.. 🙂 to vies vsetko vzniklo kvoli svokre.. ☹ ja uz to radsej ani neriesim.. 🙂
ahojte, no tak ja tento mesiac nic, mrcha prisla dokonca predcasne, tak snazime sa dalej 🙂
@petulak1988 jo snažíme se o první mimčo a v únoru je to 7snažení jelikož se to nedá u mě počítat na měsíce kvůli dlouhým cyklům. To se ti nedivím, že jsi zoufalá, já jsem měla takový minulý měsíc a teď už se to snažím házet na hlavu, protože jsem si psychykou akorát oddálila mrchu.
čafte kočky, ak sa mate? ja mam take divne stavy ako pri starsom na konci tehu, stale mam divny pocit v zaludku, ze som hladna a pritom som sa prave najedla .(
mě od včerejšká strašně bolí podbříšek a chvilkama až po záda jako při mrše,ale i trochu jinak nemůžu to k ničemu přirovnat. Na mrchu je ještě brzy teprve jsem 8DPO.
caute kocky....chcem sa spytat a poradit....pokusame sa o babo,odporucili mi kupit ovulacne testy....skusam skusam a su stale negativne....je to mozne ze uz 9 den je to stale negativne? ☹
@chen mám totiž nepravidelnou mrchu, tak se řídím hlavně podle hlenu. Měla jsem nějaký kolem 15DC to jsem si myslela, že ovu je,jenže testy se slabo čárkou tudíž negativní a to jsem si jich udělala 6 kolem toho datumu a pak přestal i hlen a teplota stále dole, takže ovu to nebyla. Nakonec 23DC začaly velké bolesti vaječníků, bílkový hlen a trvalo to do 25DC testy ukázaly ovu na tento datum a pak najednou negativní a teplota vyletěla nahoru.
jo? kolikátý DC?
@lu27la ahoj, vitam Ta...zarucena technika...to je rozne....mne pri prvom vyslo, nemysliet na to, brat to sportovo a uzivat si.....ziadne ovulacne testy, nic.....a na prvy mesiac sa nam podarilo....pri druhom to bolo na treti mesiac, ale to skoncilo v dec ..mala som MA...a teraz si nedavame pozor, tak som zvedava....nebudem si robit ziadne testy a budem sa snazit mysliet na to sportovo...a robit si pekny vecerny aj denny program, len pri malej sa ten denny moc neda ... 😉 tak drzim palceky
ja si to asi prestanem merat....robi ma to nervoznou... ☹

@drobik1 no to nezavidim..ja si neviem predstavit ze by som sa s muzom nebavila dlhsie ako 20 minut.. mozno neskor to budeme aj my mat .. ze ticha domacnost..ale dufam, ze to bude ok.. 🙂