icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
7. mar 2011

@jafnka Ahoj :o)) Fuu tak to ti nezávdím také stavy..... Ja sedím v robote a nie je tu fakt do čoho pichnúť :o))Strašné s týmto cestovným ruchom.. :o)) Ale hádam bude lepšie... No tá mrcha nech sa čím skôr upokojí, lebo dostane.... :o)) Nech sa ti čím skôr uľaví :o))

veronika002
7. mar 2011

@solinkarka Dobre že to tak berieš.... :o))) Ďalšia už nepríde, uvidíš :o)))

veronika002
7. mar 2011

@meduzka35 Neboj, príde ďalší mesiac, ale na tvojom mieste by som s tým fakt už asi išla k lekárke, teda ak sa snažíte intenzívne, ak tak len "víkendovo", tak to nie je tak dlho...

nada.hope
7. mar 2011

Babule ak mozte poslite nam hlas, da sa kazdu hodku jeden..............dakujeme 😉
http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/4140

solinkarka
7. mar 2011

@veronika002 a nech si pride aj dalsie ked to ma tak byt 🙂 ja som si hodne uvedomila po potrate ze splodiet dieta nie je este vyhra 😔 a nech pride druhe ked bude telo pripravene..proste to nesurim,..pianko 😎

veronika002
7. mar 2011

@solinkarka No presne, ja som si myslela - neskúsená, alebo teda hlúpa, že splodiť dieťatko je to naj... Ale ako to tu už niekoľko týždňov pozorujem, nie je to len o splodení, je to hlavne o udržaní a tak... Tu som prvý raz v živote čítala o nejakom biotehotenstve a podobných záležitostiach.... Presne, žena by mala byť pripravená, ale zase neviem, koľko žien - dievčat nie je pripravených a sú oplodnené, udržia plod a narodia sa im zdravé detičky.... Kde je tá rovnováha???? Prečo niekto otehotnie, kto nechce a kto chce tak nie??? Ťažké otázky na túto hodinu, hmm??? :o))))

meduzka35
7. mar 2011

@dandiela keď prídeš na tu návnadu na čápa, tak ju chcem spoznať 😉 určite pôjdem hneď zajtra, aj keď ma len objednajú..inak som bola u neho pred pol rokom, ale to som mala iný problém a o tom že sa snažíme som mu nepovedala ☹ možno preto, že som myslela, že ešte je to krátka doba..ale vtedy podľa preventívky som bola ok..budem na teba silno myslieť, aby to do tej tretice vyšlo 🙂 a čo chcete? dievča alebo chlapca??

jafnka
7. mar 2011

@solinkarka super prístup

meduzka35
7. mar 2011

@veronika002 v podstate to snaženie je také, že keď to príde tak to príde,tak sme si povedali ešte na začiatku, ale ideme stále na ostro..preto si myslím, že je to už akosi dlho a stále nič ☹

jafnka
7. mar 2011

@veronika002 joj ďakujem, hneď mi je lepšie 🙂

dandiela
7. mar 2011

@veronika002 Verunko.... tuhle otázku jsem si včera taky kladla 🙂 že nějaký pipinky do toho vlítnou ani nevědí jak a my se o to ještě musíme snažit... Ale zase na druhou stranu si to narozdíl od nich aspoń užijeme. Nejdřív si vyzkoušíme se vším všudy to snažení, pak to těhotnění a pak to mimčucho se vším všudy. 😎

solinkarka
7. mar 2011

@veronika002 no zda sa mi to vsetko o stasti inak by neexistovala spravedlnost 😕 proste zadari sa teraz ci neskor to je jedno, hlavne ze sa zadari...niekto ma to stastie ze na prvy sup, iny cakaju aj rok, roky...musime byt trpezlive a hlavne sa na to tak neupinat..podari sa ked to budeme najmenej cakat 🙂

dandiela
7. mar 2011

@meduzka35 Určitě se objednej... oni na preventivce stejně jen dělají stěry a zkouknou jestli je všechno v pořádku,ale jestli máš průchozí vaječníky nebo něco takovýho na to nepříjdou. Určitě se zmiň a uvidíš , určitě ti minimálně udělá nějaký hlubší testy - třeba na štítnou žlázu. S tou se léčím já,ale mám to štěstí že jsem na to přišla dřív než jsme se začli snažit. takže mám náskok 🙂 Děkuju, moc bych si přála aby to vyšlo... popravdě si nedovedu představit, že bych se měla snažit třeba přes rok... už teď na to docela myslím a po roce by mě asi kleplo... obdivuju tě 🙂 Přála bych si holčičku...moc...a manžel taky,ale včera po TOM mi řekl, že si myslí že to bude kluk 😀 😀 tak uvidíme 🙂

meduzka35
7. mar 2011

@dandiela veď to, či mám v poriadku vaječníky, tak to mi nerobil..na štitnu žlazu som tiež bola v tom istom obdoby..a mala som ju v poriadku..jedine že by sa niečo za ten čas zmenilo..ale aj tak, ten rok veľmi rýchlo ubehol, za ten čas som mohla byť už 12 krát tehotná 😉 aj ja by som veľmi chcela dievčatko 🙂 priateľovi by sa páčil,o keby to bolo aj aj 🙂 tak první bude kluk a potom budete mať holčičku 🙂 aj tak by to mohlo byť..berieš nejaké doplnky..vitamíny??..

veronika002
7. mar 2011

@jafnka nemáš začo.... som rada, že si tu tak navzájom duševne pomáhame... :o))
@dandiela Juuj, takto ma ešte nikdy nikto nenazval :o))) No tak to más pravdu ja som si to snaženie užívala plnými dúškami :o))))
@solinkarka hmm.. asi máš pravdu, je to asi všetko o šťastí a o "trafení" sa presne na sekundu.... :o)) Ja sa nato ani tak moc neupínam... Veď ani neviem ako ešte dopadol prvý mesiac snaženia sa.... teraz nemám ani nejaké tlaky, ale koľké ženy nevedia o tom, že sú tehu hneď až po čase... Takže čakáááám :o))) Netrpezlivo ale predsa :o))

dandiela
7. mar 2011

@meduzka35 myslím, že na takovýhle vyšetření se posílá právě po tom roce. Samozřejmě, že to nevím stoprocentně jaký všechny vyšetření se dělají, takže ti asi nic moc víc neporadím... 🙂 myslím, že si prostě mimčucho dává na čas... to aby jste si ho pak pěkně rozmazlovali 🙂 Ono ,když si vezmeš ,že je jen 12 šancí do roka...to je hrozně málo 😒 Ty holčičky jsou fajjn, já jsem ze samých sester a chtěla bych mít malou princeznu. I manžel by si jí moc přál. Syna už má. Ono je to trochu komplikovanější, máme jen jeden pokus... Já chci jen jedno a manžel taky... takže to prostě musí být holka a hotovo 😎 😀

dandiela
7. mar 2011

@veronika002 Já si to právě taky užívám... při tom opravdu nemyslím na to, že děláme mimčo 😎 to je podle mě pak už katastrofa, když člověk smajlíkuje jen pro stvoření i když se mu nechce...

meduzka35
7. mar 2011

@dandiela asi to bude tak ako hovoríš 😉 dáva si na čas a my si ho potom budeme o to viac ceniť a tešiť sa z neho 🙂 veď to, 12 šancí do roka je málo, veľmi málo.. ☹ ale nevadí, príde to v praví čas 😉 aj tak teraz trošku riešim zuby ma neposlúchajú 😀

llucik
7. mar 2011

Ahojte muzu se k vam pridat?

chen
7. mar 2011

caute kocky....dnes opat negativny ovulacny test....tak ja potom neviem...skusame dalej a uvidim co bude...mozno ani nebude tento mesiac u mna ovulacia...no musim sa snazit mysliet pozitivne....uvidim ci pride mrcha mrchata....a asi prestanem kupovat tie ovulacne testy.... ☹

sarias
7. mar 2011

@veronika002 ooo dakujeme krasne za pusinku, zlostila ma posledne dni cez den som vobec nic nestihala...a vecer som padla unavena do postielky s manzelom... 😲

sarias
7. mar 2011

@veronika002 tu som sestricka moja , prepac mala som perne dni...a este pomaham manzelovi v praci takze sa to nakopilo.Vikendik bol fajn, myslim ze taky pohodkovy ale keby mal ten den viac hodin, stihla by som to co som si naplanovala..takto stiham tak polovicu z toho 😀 Aky bol vas vikendik? Co noveho? kedy mas dostat ci nedostat menzes??? 😅 no mne uz skoncil takze huraa ideme sa snazilkovaaaaat 😀

chirabell
7. mar 2011

Ahojte, tak sa hlasim po par dnoch, mrcha s mikropotrotatom uz skoncila...hura do dalsieho snazenia. Dnes som si kupila 1x ovulacny test, len tak pre skusku...a srandu mozno...planujem ho pouzit az ked budem mat podla mojich odskusanych priznakov ovulku,len na potvrdenie, ze moje telo so mnou komunikuje spravne...tak som zvedava, ci sa na tie testy vobec da spolahnut alebo nie, lebo ako to tu tak citam, asi velmi ani nie

sarias
7. mar 2011

@chirabell naozaj rozumny napad pouzit ovu test vtedy ked ti telo povie ze ju naozaj mas, inak som sama zvedava co ti ukaze tak daj vediet 🙂 DRZIM PALCE

veronika002
7. mar 2011

@dandiela no tak o tom mi ani nehovor, to musí byť strašné... Nehovorím, nápor na manžela som mala, keď som podľa výpočtov mala ovu, ale bol to taký romantický nápor :o)))

dandiela
7. mar 2011

@veronika002 Jako už jsem byla svědkem kdy smajlíkovali jak na povel a rozkaz... To pak podle mě nemůže lidi ani bavit... Já teda když mám ovu, tak se taky podvědomě snažím aby k tomu došlo,ale rozhodně né nátlakem, ale jak ty říkáš takovým příjemným náporem 🙂 Jakmile se z toho stane rutina, tak to musí být katastrofa. 😕

meduela
7. mar 2011

@chirabell Ahoj, môžem sa ťa niečo spýtať?

veronika002
7. mar 2011

@sarias No ja som mala tiež zaujímavý víkend.. V sobotu sme boli u starkej a piekli šišky.. :o))) Ešte aby sme to stihli :o))) Potom sme šli na kolaudáciu domu ku švagrinej, no klobuk dolu ma ho naozaj prenadherny.. taky si aj ja predsatvujem vo svojich snoch :o))) Ale bolelo ma tam bruško, tak som sa tesila velmi domov, ale manžel pil alkohol a samozrejme to prehnal, tak pregrcal celu noc tak som ho nechala trosku vytrapit, ale celu noc ma budil, tak a o siedmej rano v nedelu mi ho bolo luto tak som vstala a dala mu kvapky... O pol deviatej už vstal, že ide na futbal, tak si vyber... :o))) A tak som nedeľu navarila povysávala ožehlila a potom len spinkala a oddychovala :o)))

meduela
7. mar 2011

@chen Ahoj , a ako dlho skúšaš ovulačné testy?

veronika002
7. mar 2011

@dandiela Jasné a hlavne keď chlap zistí, že sa chceš milovať, len preto aby ťa oplodnil... :o))) To sa stráca z toho snažilkovania všetko, akoby šiel na "šichtu" :o))))