icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

rakovcanka
8. mar 2011

@sarias tak to mas dobre, ale my sme sa len zacali snazit, chceli sme pockat, ale nejako sme sa rozhodli ze je cas 🙂 tak ich aspon trosku ukludnim a potom daju pokoj...

rakovcanka
8. mar 2011

@drobik1 no ved uvidime, my sa poctivo snazime, zacali plodne dni, tak skusame 🙂 milacik je ako medik, tak si to uzivam 🙂 a zmenila som preto, ze je to lepsie platovo ohodnotene, a ziadne stresy a tak ... takze pohoda, klidek :D a vam drzim mocno silno palceky, aby sa podarilo a aby vsetko bolo fajn, a ty aby si bola zdrava...

sarias
8. mar 2011

@veronika002 inak krasny MDZ 🙂
Ani nemam slov ako krasne si to napisala...vystihla si to uzasne. Dakujem ti zato. Pekny vecer

elebe
8. mar 2011

ahojte krásne žienky....tak aj ja Vám všetkým želám krásny sviatok....ružičky aby Vám doma voňali,čokoládky aby Vám všetkým chutili,teplé perinky aby Vás zohrievali a potom sa na všetky dve krásne paličky usmievali.... 😀 😀

raza
8. mar 2011

@elebe jééjda, ako pekne si to napísala 🙂 aj ja vám všetkým prajem pekný večer, pekne oslávte 😉

elebe
8. mar 2011

@raza my sme ho oslávili už trošku skôr,teda oslavovali sme popoludní.....môj drahý sa už nemohol dočkať teplej perinky 😀 a potom som dostala teplučké šišky do postele....mňam 😉

marosusu
8. mar 2011

ahojte babulky taak mi sme sa zacali snazit pred 2 tyzdnami,,,.horsie je ze moj manzelik chodi domov na turnusy takze vystihnut ten spravny cas je tazke ☹ ,,.,.chystame sa stavat domcek a mimino sme planovali na neskor ale rozhodli sme sa ze skusime ved niektore baby cakaju tak dlho,,. 😖 ,..,neviete poradit kedy si urobit test lebo mam za dva dni dostat mrchu ale vobec ziadne priznaky nemam tak normalne sa cudujem ci nam to nevyslo na prvy krat alebo ci potom tak tuzim a uz mam haluze,,.kedy asi urobit test,.,.hmm,.,. 😉 ,.dakujeem 😀 😀 😀 😀

raza
8. mar 2011

@elebe 😀 ja som dostala merci, teraz sa idem obliecť, slúbila som manželovi prechádzku (juj, či sa mi nechce), a ten hlavný darček až potom 😅

elebe
8. mar 2011

@marosusu ahoj....no ja by som počkala aspoň do dňa mrchy....ale môžeš si urobiť aj zajtra ráno,no výsledok nemusí byť správny. a máš aj nejaké tehu príznaky?

raza
8. mar 2011

@marosusu ahoj. ako sa poznám, ja už by som zajtra ráno cikala na test, ale asi by si mala počkať, test spraviť až keď mešká tak 2 dni..

elebe
8. mar 2011

@raza no ja som dostala nové botasky.... 😀 tak šup šup na prechádzku...vyprdeť večeru 😀 a hor sa po postielky 🙂

raza
8. mar 2011

@elebe 😀

marosusu
8. mar 2011

@elebe taak tehu priznaky ani neviem co mam cakat ake priznaky,.,.skor mi vrta hlavou ze v tomto case 3 az 4 dni pred mrchou ma strasne bolia prsia a tlak na vajecnikoch a teraz nic,.., 😀 tak dufam ze to nie je vyplod mojej fantazie a ze mrcha uz nepride,,,.testik mam doma ale mam strach dozvediet sa ci ano alebo nie,.,..,aby som nebola sklamana,,.hmm,.,.a manzelik prave dnes odisiel na turnus,,fnuk,,.nema ma kto povzbudit,,..hmm 😀 😀 😀 😀

marosusu
8. mar 2011

@raza tak som si aj myslela ze pockam do piatku asi hmm dufam ze vydrzim a mrcha nepride skorej 😀 😀 😀

elebe
8. mar 2011

@marosusu neboj nič moja....my ťa povzbudíme... 😉 no bez testu to nezistíš 😅 možno si jedna z tých trenkových 😀 však dva dni to je nič,to je hneď.....takže možno keď príde manželik domkov,tak už bode aj bud. ocko 😀

marosusu
8. mar 2011

@elebe joooj keby to tak chcelo byt,.,.,xi,.,.no a asi pockam do toho piatku,.,.,.a mozno ho urobim rano (mam ten na ranny moc),.,.uvidim ale urcite napisem,.,,. 😀 😀 😀 😀 😀 ,.,.,.a daakujeeem

elebe
8. mar 2011

@marosusu nemáš za čo a určite sa ozvi.... 😉 ja som min.mes. mala biotehotenstvo a doky povedal že máme tento mesiac veľkú šancu,tak už drahého od seba odháňam z lopatou,lebo furt by bol len v posteli.... 😀 😝

marosusu
8. mar 2011

@elebe jeej sak dobre dobre ze furt len do postele,.,.sak tak sa robia mimina,.,.xi xi,.,.,.ja take stastie nemam ze kazdy vecer f postielke s manzelik,,.,bojim sa hlavne toho ze nam nevyjdu plodne dni ked bude doma ale furt len mrcha ta sa mozme takto snazit aj tisic rokov,.,.blee,..,., 😒 ,.,..taak a vaam drzim prsteky vela vela vela,.,.najviac na svete,,.,.aby sa podarilo,,.,.a prosim co to biotehotenstvo je,..,,.neviem vobec,.,.a inak taka pikoska drahy mi kuupil na mdz ze vitaminky kyselinu listovu,.,.taaak ma to dojalo,,..,hmm 😀 😀 😀 😀 😀

sarias
8. mar 2011

@rakovcanka myslim ze je to spravne, urobit babo je velmi prijemna a pekna vec... a vtedy ked su nato dvaja pripraveni je to este lepsie ako ked ich to nemilo prekvapi, ze su prilsi mladi alebo nie su ti pravi partneri, aj to sa stava....aj my 🙂 sme sa teraz len zacali snazit, tak nech sa dari

sarias
8. mar 2011

@marosusu test sa zvykne robit az v case ked mas dostat mrchu ,najlepsie az po jej termine ked nepride vcas...niektore pocity su mylne, mas pocit ze si tehu lebo velmi chces a potom su to take tier pseudopocity, ze si zmatena anevies ci mrcha pride alebo nie...nemas priznaky klasicke...a cakas cakas...dockas neboj, len trpezlivost 😀

marosusu
8. mar 2011

@sarias jeeej dakujem za povzbudenie,.,.,.fakt sa tak citim ze na hlavu,.., 😀 😀 😀 😀

red_kika
8. mar 2011

@marosusu ja mam ten isty problem ako ty. manzel mi chodi domov len na vikendy (lepsie povedane na 1.5 dna) ... a to este musim odratat hodiny normalneho spanku ☹
tiez som zvedava ako to vyjde... sance su dost male, ze akurat na vikend padnu plodne dni..tak ale budem dalej dufat

a tebe drzim palce, do piatku vydrzis 😉

marosusu
8. mar 2011

@red_kika taak len drzim prsty nech plodne dni padnu vzdy len na vikend,,. 😀 😀 ,.,ja by som chcela taaak kazdych 21 dni 😀 😀 😀 ,.,..,no a duufam ze vydrzim do toho konca tyzdna,.,. 😀 😀 😀

sarias
8. mar 2011

@marosusu to je normalne, ja som nestihla byt na hlavu lebo nam sa to podarilo dost skoro 😀 ...a ten nepravidelny sex to poznam, ja som za manzelom chodila asi tak kazde 2 mesiace a tiez som z toho bola na maderu 😝

marosusu
8. mar 2011

@sarias 😀 😀 😀

miss_stanya
8. mar 2011

@marosusu tak ta kyselina listovka je fakt krasny darcek 🙂

marosusu
8. mar 2011

@miss_stanya 😀 to je 😀

jutu07
8. mar 2011

@marosusu Ahoj tak to máme podobně, taky tak za 2dny čekám mrchu. Test zkusím zítra budu 12DPO a jsem nedočkavec a když nic tak další za 2dny atd. a pokud ani po týdnu tak zajdu k doktorce na vyvolávačku ať neztrácím čas. 😉 😀 jinak i vám držím palečky

alenka_ela
8. mar 2011

@marosusu ahojcek, asi mame mat rovnako MS, ja ju mam mat cez vikend, mozno v piatok a tiez mi nejako prsicka nebolia 🙂) ani navaly hladu som nemala ako zvyknem mavat 🙂 ...len som ti chcela povedat, ze tieto dni su vecne aj pre mna 🙂 jaaaj keby tak neprislaaaa....drzim palce...

jutu07
8. mar 2011

@veronika002 no taky se držím abych si hned ty testy neudělala,ale je fakt, že čím později tím lépe. Jinak teplota mi stále drží a večer mám tělesnou zvášenou, tak uvidíme. A ty budeš mít sobotu coby dup 😉