2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@drobik1 no ved uvidime, my sa poctivo snazime, zacali plodne dni, tak skusame 🙂 milacik je ako medik, tak si to uzivam 🙂 a zmenila som preto, ze je to lepsie platovo ohodnotene, a ziadne stresy a tak ... takze pohoda, klidek :D a vam drzim mocno silno palceky, aby sa podarilo a aby vsetko bolo fajn, a ty aby si bola zdrava...
@veronika002 inak krasny MDZ 🙂
Ani nemam slov ako krasne si to napisala...vystihla si to uzasne. Dakujem ti zato. Pekny vecer
ahojte krásne žienky....tak aj ja Vám všetkým želám krásny sviatok....ružičky aby Vám doma voňali,čokoládky aby Vám všetkým chutili,teplé perinky aby Vás zohrievali a potom sa na všetky dve krásne paličky usmievali.... 😀 😀
ahojte babulky taak mi sme sa zacali snazit pred 2 tyzdnami,,,.horsie je ze moj manzelik chodi domov na turnusy takze vystihnut ten spravny cas je tazke ☹ ,,.,.chystame sa stavat domcek a mimino sme planovali na neskor ale rozhodli sme sa ze skusime ved niektore baby cakaju tak dlho,,. 😖 ,..,neviete poradit kedy si urobit test lebo mam za dva dni dostat mrchu ale vobec ziadne priznaky nemam tak normalne sa cudujem ci nam to nevyslo na prvy krat alebo ci potom tak tuzim a uz mam haluze,,.kedy asi urobit test,.,.hmm,.,. 😉 ,.dakujeem 😀 😀 😀 😀
@elebe taak tehu priznaky ani neviem co mam cakat ake priznaky,.,.skor mi vrta hlavou ze v tomto case 3 az 4 dni pred mrchou ma strasne bolia prsia a tlak na vajecnikoch a teraz nic,.., 😀 tak dufam ze to nie je vyplod mojej fantazie a ze mrcha uz nepride,,,.testik mam doma ale mam strach dozvediet sa ci ano alebo nie,.,..,aby som nebola sklamana,,.hmm,.,.a manzelik prave dnes odisiel na turnus,,fnuk,,.nema ma kto povzbudit,,..hmm 😀 😀 😀 😀
@elebe jeej sak dobre dobre ze furt len do postele,.,.sak tak sa robia mimina,.,.xi xi,.,.,.ja take stastie nemam ze kazdy vecer f postielke s manzelik,,.,bojim sa hlavne toho ze nam nevyjdu plodne dni ked bude doma ale furt len mrcha ta sa mozme takto snazit aj tisic rokov,.,.blee,..,., 😒 ,.,..taak a vaam drzim prsteky vela vela vela,.,.najviac na svete,,.,.aby sa podarilo,,.,.a prosim co to biotehotenstvo je,..,,.neviem vobec,.,.a inak taka pikoska drahy mi kuupil na mdz ze vitaminky kyselinu listovu,.,.taaak ma to dojalo,,..,hmm 😀 😀 😀 😀 😀
@rakovcanka myslim ze je to spravne, urobit babo je velmi prijemna a pekna vec... a vtedy ked su nato dvaja pripraveni je to este lepsie ako ked ich to nemilo prekvapi, ze su prilsi mladi alebo nie su ti pravi partneri, aj to sa stava....aj my 🙂 sme sa teraz len zacali snazit, tak nech sa dari
@marosusu test sa zvykne robit az v case ked mas dostat mrchu ,najlepsie az po jej termine ked nepride vcas...niektore pocity su mylne, mas pocit ze si tehu lebo velmi chces a potom su to take tier pseudopocity, ze si zmatena anevies ci mrcha pride alebo nie...nemas priznaky klasicke...a cakas cakas...dockas neboj, len trpezlivost 😀
@marosusu ja mam ten isty problem ako ty. manzel mi chodi domov len na vikendy (lepsie povedane na 1.5 dna) ... a to este musim odratat hodiny normalneho spanku ☹
tiez som zvedava ako to vyjde... sance su dost male, ze akurat na vikend padnu plodne dni..tak ale budem dalej dufat
a tebe drzim palce, do piatku vydrzis 😉
@marosusu tak ta kyselina listovka je fakt krasny darcek 🙂
@miss_stanya 😀 to je 😀
@marosusu ahojcek, asi mame mat rovnako MS, ja ju mam mat cez vikend, mozno v piatok a tiez mi nejako prsicka nebolia 🙂) ani navaly hladu som nemala ako zvyknem mavat 🙂 ...len som ti chcela povedat, ze tieto dni su vecne aj pre mna 🙂 jaaaj keby tak neprislaaaa....drzim palce...
@veronika002 no taky se držím abych si hned ty testy neudělala,ale je fakt, že čím později tím lépe. Jinak teplota mi stále drží a večer mám tělesnou zvášenou, tak uvidíme. A ty budeš mít sobotu coby dup 😉

@sarias tak to mas dobre, ale my sme sa len zacali snazit, chceli sme pockat, ale nejako sme sa rozhodli ze je cas 🙂 tak ich aspon trosku ukludnim a potom daju pokoj...