icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alenka_ela
9. mar 2011

@jutu07 jeeeeeeeeeeeeeeej gratulujem!!!!!!! super, tusim sa aj ja testnem 🙂) ste mi narobili chute 🙂) len nemam test ☹ tak az zajtra alebo v piatok 🙂) tesiiiiiiiiim sa stebou!

alenka_ela
9. mar 2011

Lenze som dnes rano ochorela, tak neviem ci to neovplyvni moj test ☹

jutu07
9. mar 2011

@alenka_ela děkuju a drž mi palečky ať je vše ok tobě taky držím 😉

drobik1
9. mar 2011

@sarias hm no jasne ty mas este male babo doma..a uz chces dalsie?no neviem ci by som to zvladla..u nas je to tiez take vselijake s tym sexom..nie vzdy to vyjde ked chceme.... ☹ ale mame to ked sa nam chce a hotovo.. 😅 neriesim som stastna ze mam aspon tie dve zatial a ci bude dalsie a posledne sa uvidi 🙂 a prajme ti teda vela stastia pri dalsom.. 🙂

raza
9. mar 2011

@jutu07 jééj, teším sa s tebou, neboj, všetko bude ok. keď sa budeš cítiť v práci zle, tak si daj radšej PNku a budeš mať klud.. držím päste, nech sa krpček riadne uchytí a rastie 🙂

veronika002
9. mar 2011

@jutu07 no veď uvidíme, či sa niečo zmení.... :o))

chirabell
9. mar 2011

@jutu07 gratulujem k dvom kolajnickam 🙂 teraz uz len preckat tie najrizikovejsie tyzdne, vela oddychovat a tesit sa na babatko 🙂 opatrujte sa

sarias
9. mar 2011

@drobik1 ano este chcem dalsie tak skoro, s muzom sme sa zhodli ze chceme dalsie nech sa to male ma s kym hrat 🙂zvladneme to. Nie je to jednoduche, miestami az viac nez narocne ale deti su nasa buducnost!!! Niekedy je to s tym sexom tak ze ja chcem a on nie a opacne alebo ze obaja chceme hlavne spat 😀 😀 urcite dakujme zre mame krasne zdrave deti....

sarias
9. mar 2011

@veronika002 ahoj moja, ako sa dnes mas? Co noveho??? ako sa citis?

veronika002
9. mar 2011

@sarias Ahojkaj sestrička :o)) Mám sa dobre... Včera som bola v obchode a tak som asi kúpila vložky a keď som zahliadla otvorenú lekíreň, tak som sa neovládla a kúpila si test, že akcia 2 v 1 za 1,29 eur, no nekúp to :o)))
Ráno som už robila test, ale vyšiel negatívny.. No ale nič, lebo aj tak to bolo asi skoro.... V sobotu by mala prísť mrcha, tak uvidíme, či príde.... Nemám pokazený deň, ale tak keď ti dajú ešte akciu na 2 testy, tak potom si jeden neurob, keď vieš, že jeden ti ešte ostáva.... :o)))
A ty ako??? Ako malinká?? Počúva???

sarias
9. mar 2011

Fiha, no dobre si urobila...taka vyhodna aj ja by som si ho urcite kupila 🙂 skoro si si ho robila, najskor v case terminu meskajuce menstruacie ale najlepsie tyzden po nej..este vydrz!!! Viem, ze uz si nedockavaaaa 😀 Tak ja som znizena kazdodenne svtavanie o 6tej mi na krase neprida ale zboznujem sa o ten moj batoztek lasky starat 😅 Inak je dobrucka ona, place len ked je hladna alebo mrzuta ze je dlhsie sama ako by ona chcela lebo maminka vari 😀 😀 😀 Manzel ako, pyta sa ako sa citis a kedy mas dostat mrsku???

veronika002
9. mar 2011

@sarias Nie ani sa nepýta, ale včera keď som prišla domov, tak som bola nahnevaná, že neumyl riady čo celý deň používal, ešte ráno som všetko upratala aby miláčik nemusel po mne upratovať a z predchádzajúceho večera, tak potom sa pýtal, že kedy mám dostať... No ha ha ha.... Ale čo aj tak ho ľúbim, ale tie riady mu neodpustím.... :o)))
Veď teraz už vydržím, ale ten jeden som musela skúsiť, veď mám stále ešte jeden :o)))) No neviem uvidíme, čo sa bude diať v sobotu... :O)) Juuj, aj ja už chcem vstávať o šiestej ráno k môjmu bábätku a stráviť s ním každučkú minútu dňa... Aj keď to si asi hovorí každá čo nemá dieťa... Ale tak nemôžem byť jediiná, čo si to "akože" nepraje :o))

rakovcanka
9. mar 2011

@sarias dakujem, uplne s tebou suhlasim, ak je vsetko tak ako my byt tak snaha o babo je velmi prijemna a krasna.... a drzim palceky aj vam..aby sa to podarilo

rakovcanka
9. mar 2011

@drobik1 dakujeme, poslednu dobu aj mna trosku pobolieva ked sa do mna dostane, ale tak neviem, to len obcas, mozno som po mrche stiahnuta a este sa spravne nenatiahla vies.. netusiiim..dufam, ze to nebude nic vazne..a snad sa aj vam coskoro podari...

sarias
9. mar 2011

@veronika002 to si nic nerob z toho riadu, ja ho numyvam takmer pravidelne, ale obcas ho umyje aj manzel, niekedy sam od seba niekedy to vycita z mojich unavenych oci 😀 ked som nemala dieta tuzila som po tom co ty, ked ho mas, tuzis po dalsom atd... 😀 😀 😀 je to ako loteria, ked mas chces este viac 😅 neboj odckas sa ..urcite, chce to len cas, usmev na tvari a pohodu....

sarias
9. mar 2011

@rakovcanka dakujem budeme sa informovat

jutu07
9. mar 2011

@chirabell děkuju akorát se obávám té mojí práce. K doktorce jdu až 21.3., tak snad to bude ok musím v to věřit a v práci se zkusím šetřit,ale stát 12h. nevím jak zvládnu ☹

marosusu
9. mar 2011

babky uz mate nejake skusenosti,.,. 😀 😀 ,.,chcem sa opytat kedy budu vidiet // na teste,.,.je to pred mrchou vidiet??,..,alebo az par dni po???,.,.,.poradte,,.,. 😀 😀 😀

marosusu
9. mar 2011

@jutu07 jeeeej gratulujem vela,,..,tak len sa opatruj,,.,.,.. 😀 😀 😀 😀

rakovcanka
9. mar 2011

@sarias tak to dufam 🙂

chirabell
9. mar 2011

@jutu07 to mas veru narocnu pracu, nepomohlo by vypisat sa na PN kym pojdes k lekarke pre potvrdenie tehu?

raza
10. mar 2011

dievčence, neviem, čo to má znamenať, ale tento týždeň chodím každú chvíľu na záchod a nemyslím tým len cikanie. nepreháňa ma, ale proste mám stále pocit, že potrebujem.. viem, že to asi nebude tehu, ale taktiež dúfam, že to nie je nič, čo by znamenalo nejaký problém 😒
no, včera sme sa zase snažili 😉 a ja stále len vyrátavam, kedy môžem testovať, už som z toho na hlavu!! ale mrchu mám dostať až 22. 3. , takže ajajáj...

jafnka
10. mar 2011

@jutu07 jej, super, gratulujem 😀

sarias
10. mar 2011

jutu07 Gratulujeeeeeeeeeem, prajem krasne tehulkovanie a zdravy batoztek lasky, babatko 😀

sarias
10. mar 2011

veronika002 dobre ranko sestricka, aky ta caka dnes den??? 😀

sarias
10. mar 2011

@raza testovat by si mala az v case menzesu, alebo az par dni po najlepsie tyzden... no a ked mas dostat 22.3 este priznaky by si nemala mat ziadne....ak si neotehotnela este skor v predoslom cykle 😉

tinika
10. mar 2011

@jutu07 tak drzim prsteky a potichu gratulujem 🙂

dadak
10. mar 2011

@jutu07 ty kokso, jak si to dokazala? hihi...aj ja ceeeeeeeeeem...u mna je problem v tom, ze moja mrcha je dost nepravidelna a absolutne si neviem vypocitat ovulku...a manzel je furt na cestach, takze dufam, ze stastie sa mi neotoci chrbtom...ma niektora z vas tiez nepravidelnu mrchu?

sarias
10. mar 2011

@dadak ja mam dost nepravuidlenu po porode, ale vsimla som is ze meska tak 2 tyzdne, tak hadam si budem vediet vyrata kedy mam ovulku, ale je to mizerne, lebo stale kojim a teda to moze behat ako sa jej zachce 😀 vidim ty uz mas dve detickyyy a pripravujeste sa na tretie 😅

jutu07
10. mar 2011

@chirabell jdu až 21.3. do té doby tam není a ještě jsem si říkala, pokud by mi nebylo zle, že bych tam do konce měsíce zůstala,ale domluvila se se šéfem,aby mě neúkoloval těžkou prací.