icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dadak
11. mar 2011

@drobik1 len jedno som nempochopila...:D, mozno pomozes...ktory den je ovulka, ked je hlien ciry, alebo ked je ako lotion, alebo ked je ako lepkavy...
chcela by som skusit totizto 2 dni pred ovulkou ... poradis?

drobik1
11. mar 2011

@dadak no ovulka podla toho co som tam vycitala by mala byt ked je ciry.. 😉 teda dufam ze som dobre pochopila 🙂

dadak
11. mar 2011

@drobik1 no, takze takze tak som to pochopila aj ja...ta snad sme nejake inteligentky...nie? 😀,
cize ked bude lepkavy, mali by sme makat...vsak? to by malo byt 2 dni pred...ci?

drobik1
11. mar 2011

@dadak ked ti mam pravdu povedat ani neviem kedy to je..ale ja to neriesim my skusame ked sa da a dufam ze sa zadari..tak asi sme to pochopili spravne..ved sme baby nie? 🙂 no uvidime ci to plati tak.. 🙂

janielik87
11. mar 2011

@1mima no ved mna by to aj tesilo, kebyze uz sa snazime...ale manzilek stale prilis "obleceny" 😝

1mima
11. mar 2011

@janielik87 ...tak ho treba cim skor "vyzliect" 😀 alebo sa hadam stale brani?

marosusu
11. mar 2011

@veronika002 ahoj moja,.,.,.tak dufam ze v pondelok ti to vyjde,,.a nevies co ten hlien mal urcit??nepocula som este o takom,,.mne dneska meska 1 den a test som si robila rano a fnuk 1 / tam bola,.,.hmm,.,.dufam ze ta hnusna mrcha nepride a v pondelok skusim test znova-,.,.,.ak nie uz som si pisala mm sms kedy ma dojst priblizne cez ovulku xi-ale uz nie som taka nervozna po tom teste lebo asi mrcha pride,.,.neviem uz ani sama,.,.,.taak tebe drzim prstiky,.,.:D

janielik87
11. mar 2011

@1mima brani zubami nechtami 😀 ale to preto, lebo este nie sme vo svojom, ale pracuje sa na tom 🙂 Hypo atd... Byt uz mame vyhliadnuty, predzmluvneny, ale... ved vies 🙂 Teraz uz len tvrdohlavost mu brani 🙂

sarias
11. mar 2011

@dadak ovulku netusim kedy mam....a mrska mi chodila pravidlene mala som 31 dnovy cyklus, teraz po porode chodi o 2 tyzdne neskor...snad sa to ustali....a ty?

sarias
11. mar 2011

@drobik1 uvidime v pondelok 😀 😀 😀

1mima
11. mar 2011

@janielik87 chlapi jesitni 😀 ... u nas to bolo presne naopak...to skor ja som mala problem s tym ze este nie sme celkom vo vlastnom, nakoniec som bola "ukecana" (vela prace to nedalo ukecat ma)...no, ja este stale dufam ze test som robila prilis skoro a cez vikend sa predsa aj druha ciarka objavi 😀

1mima
11. mar 2011

@dadak teda, prave som docitala ten clanok a fakt neviem, ci si zalozit novu tabulku alebo to proste nechat na prirodu, lebo tych kalendarikov a tabuliek a merani a pozorovani uz je dako vela, nie? 😀

raza
11. mar 2011

no, dievčatá, raďte! s mužíkom by som si rada urobila večer romantiku, možno ešte mám plodné dni.. chcela by som, aby sme si dali šampáňo, ale sa bojím, šak čo ak náááááhodou už tehu som, alkohol by som nemala 😒

raza
11. mar 2011

prosím poraďte 😒 šak ja mám takú chuť na to šampanské...

katus193
11. mar 2011

kocky kedy je najplodnejsi den???ked mam ten hlien ako vaj.bielok???ja sa v tom uz nevyznam ☹

dandiela
11. mar 2011

@raza Jestli jsem to pochopila, tak teprve máš plodný dny? a proč by sis nemohla dát skleničku? 🙂 Nesmíš se tak strašně pozorovat, jedna sklenka ještě nikomu neublížila a už vůbec né při OVU 😉 Nesmíš se tak pozorovat 🙂 Udělejte si krásnej večer plný romantiky a smajlíkování a uvidíš jak ti bude fajn. Já si dávám skleničku vína i když čekám od OVU do MS... prostě se neopiju,ale zase si pár doušků zbytečně neodpírám. Přecijen až budu - budeme- těhotný, tak si alko nedáme hóóóódně dlouho 😉

raza
11. mar 2011

@dandiela ja si tiež tak myslím 😉 len som presne toto chcela vedieť, či aj vy si niekedy dáte vínko, keď ešte neviete výsledok 😉
no, idem sa ja osprchovať, a šup do obchodu po šampanské! na večer mám kúpené prádielko 😀 to by v tom bol čert, keby to tento mesiac nevyšlo 😀 😀

dandiela
11. mar 2011

@raza Neboj, já si dávám 🙂 Mám ráda bílé vínečko a tak si ho opravdu neodpouštím - samozřejmě ve zdravé míře 😎 No teda...prádýlko...šampíko... to vidím aspoň na dvojčata 😀 😀 Tak krásný večer 😝

janielik87
11. mar 2011

@1mima tak to drzim palce, nech sa ukaze ciarka 🙂 No u mna cervicek pochybnosti hloda len kvoli nazorom okolia na deti, ...ale to iste sme mali so svadbou "preco taki mladi"... :( Nuz...asi s tym dnesnym svetom nic nenarobim, ale najhorsie je, ze to zneistuje moje vlastne tuzby, ktore idu od srdca.
Plus este moj chlap si asi mysli, ze raz da dole "gumku" a baby je hned na druhy den v naruci...a kdeze len ho ubytujeme 🙂 Hlavne ze najneskor v maji sme uz iste vo vlastnom. 🙂))

janielik87
11. mar 2011

@raza jeeeeeeeej, tak to sa mi velmi paci 🙂 aj ja budem musiet nieco take vymysliet... 🙂 budeme mat vypolrocie svadby a neskor aj vyrocie zasnub a milacik aj meniny den predtym...musim zamakat 😀 nech ho potesim a prekvapim...

rakovcanka
11. mar 2011

@drobik1 no tak snad to bude tehu a nie nejake problemy...drzim palceky veeeelmi silno 🙂 daj potom vediet ako si dopadla 🙂

veronika002
11. mar 2011

@sarias Ale ten len včera.... 😀 Tak uvidíme čo bude ďalej 😀

veronika002
11. mar 2011

@marosusu Ďakujjem... Počuj,ale baby,ktoré majú už detičky tak kážu robiť testy až 5 dní po meškaní mrchy.... tak len pekne vydrž... 😀 😀

veronika002
11. mar 2011

@raza kľudne si daj vínko,a aspoň sa trošku uvoľníš a budeš povolnejšia... 😀 Nemysli takto nato..... To nie je dobré.. My sme si tiež dali tento týždeň šampanske včera a v utorok som si dala asi pohár bieleho s babami... veď to mám rada a ešte sa toho nemusím vzdať 😀 😀 😀

lu27la
11. mar 2011

@tatiana77 ahoooj no veru sme zacalli,tiez mi behaju po rozume vselijake myslienky ale snazim sa sama seba presvedcit ze preco by to nemalo vyjst.Dokonca minuly mesiac mi meskala,myslela som ze som v tom a prisla na 37 den. Neviem,mam taky pocit ze tam nieco bolo,a odislo

dadak
11. mar 2011

@katus193 ak si dobre pamatam, co som citala, tak vtedy alebo ked je priesvitny....fuha, vidis, ja uz mam v tom tiez chaos...baby, odbornicky...kde ste radte...😀

dandiela
11. mar 2011

@veronika002 To jsou má slova 😉 Naprosto souhlasím... Člověk by se neměl tolik upínat a v lehké míře si dopřát i skleničku. A povolnější.....chi chi..... jak říkám, to budou aspoň dvojčata 😀 😀 😀

veronika002
11. mar 2011

@dandiela Keby sme aspoň mali pravdu 😀 Ale preddsa je vedecky dokázané, že keď sa ľudia uvoľnia, stane sa to...
Odborníci odporúčajú dovolenku, ale tak chudobnejší Slováci sa pripijú a potom to príde 😀 Aj keď my s mm sme to tak neskúšali ešte.... 😀 😀 😀

veronika002
11. mar 2011

@dadak ževraj keď je priesvitný .... 😀 😀 😀

klajosa
11. mar 2011

Baby ahojte. sorry že vám tu vstupujem, síce aj my sme sa začali snažiť, bohužiaľ po potrate. Ale dúfam že tento mesiac to už vyjde. 🙂 Najplodnejší hlien je priesvitný a hlavne naťahovací. A s tým snažením sa je to tak ako mi môj doktor povedal: Je to ako keď na lúke chytáme motýľa. A keď sa unavíme, tak nám sadne na nos. 😀