icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
11. mar 2011

@veronika002 ahoj držím palečky,aby zítra mrcha nedošla a hlásila si // 😉 😀

jutu07
11. mar 2011

@klajosa držím palečky ať se zadaří 🙂

raza
12. mar 2011

@dandiela no, tak včera to nejako nevyšlo. nejak sme furt mali robotu...
ja som si to naplánovala na večer, kým ja som varila večeru, mm umýval dlážky! slúbil mi to 3 dni, piatok furt len čumel do telky a večer to šiel umývať!!! no, jednoducho, včera nič nebolo a k môjmu novému prádlu ani nedošlo! keď začal pozerať (silne unavený po takej strašne namáhavej robote, ako je umývanie dlážok) tak som si šla nakoniec lahnúť. nechcela som to siliť, lebo to je potom oničom. no, dnes je 16 deň, to už určite nie je plodný ☹ ☹ .

elebe
12. mar 2011

@raza ahoj moja.....ani u nás to nie vždy výjde....chlapy mizerní 😀 aj ja som včera chcela,keď malý zaspal a ten môj hnilák,že on je unavený....no pochopíš to a z čoho 😠 mne by teraz mala začať ovulka,tak uvidíme....

raza
12. mar 2011

@elebe hm, ja sa na neho nechcem hnevať, nechcem ho štvať, všetko mu tým len zhnusím. ale keď 7 mesiacov neúspechu je fakt dosť a niekedy mám pocit, že je to len preto, že cez plodné dni je proste unavený, alebo som chorá, alebo proste niečo! už by som chcela mesiac, keď viem, že sme plodné dni využili naplno! teraz už mám isto po plodných dňoch a musím zase čakať na ďalšie!!! jaj, normálne by som si porevala... 😠

sarias
12. mar 2011

@veronika002 daj vediet v pondelok 🙂))

elebe
12. mar 2011

@raza moja ja viem o čom hovoríš....aj u nás sa to stane. ale ja som si začala obliekať košielky a podvezky atď.....a zaberá,ajkeď je unavený. a my máme takú dohodu že keď budem mať plodné dni,tak treba povedať a ide sa na to. mne sa asi teraz začínajú a tak dnes sme skočili do perín,keď bol malý u kaderníčky 😀 neboj moja a ver mi že prádielko zaberá.... 😉

renkaniki
12. mar 2011

Ahojte dievcence..rozhodla som sa,ze sa zajtra otestujem. 😉 MS by som mala dostat dalsi tyzden,no mam cudny pocit.Bradavky mam ruzovo-purpurovej farby ,je mi niekedy z rana,ale aj pocas dna troska nevolno a pobolieva ma uz tyzden hlava,ale nie velmi,tak jemne,ale pobolieva.Dufam,ze budem tehu..velmi by sme sa s manzelom tesili.Co myslite?Uz sa neviem dockat na zajtrajsok..dufam,ze nebudem sklamana.Ale tie bradavky....no,dufam,ze budem 🙂

renkaniki
12. mar 2011

@klajosa Drzim palce..

marosusu
12. mar 2011

@klajosa jeeej kraasne povedane s tym motyylom,.,.,.a drzim prsteky,.,..,:D 😀 😀

tatiana77
12. mar 2011

@lu27la hm...moze byt, ale tym sa netrap...uvidis, ze cochvila si najdes dve ciarky a bude....drzim palce... 🙂

jutu07
12. mar 2011

@tinika ahoj prosím tě, když už je čárka na testu stejně silná jako kontrolní, tak to znamená, že se vajíčko uchytilo a teď už teoreticky nemůže odejít s mrchou? No v práci je to děs. Ráno je mi zle a někdy i na večer,ale spíš po námaze a to tam teď mám pořád a celý den mám závratě což je daleko horší. Navíc na večer kolem 7h. dostávám trošku teplotku a to končím v práci až v 9h. a co ty jsi už zdravá? 😉

chirabell
12. mar 2011

@jutu07 tak rovnako silne ciarky by mali znamenat ako pises silne uchytenie, s mrchou by odist nemalo, ale nie je to vyhraty boj. Prvych 12 tyzdnov je kritickych a dochadza casto k spontannym potratom. Ak sa plod nevyvyja spravne. Podla statistik je to az 30 percent tehotenstiev, co je podla mna strasne vela. Tak sa setri kolko sa da, mysli pozitivne a drzim palceky, aby to vsetko dobre dopadlo 🙂

renkaniki
13. mar 2011

☹ Dnes som sa testovala a ,,nic".Myslela som si,ze naozaj som tehotna,ale je to opak.Na teste sa pise,ze pouzit pri vynechani MS.Ale ja na moju este cakam ..tak 3,4 dni..posledne som mala MS po 34tom dni.Moze byt,ze som si ten test urobila skoro?Nemalo by mi to ukazat aj pred MS ak by som bola tehotna?Poradte..Dakujem ☹

sarias
13. mar 2011

@renkaniki niektore testy su citlivce (25tka citlivost*) ze ti dokazu ukazat aj pred vynechanim menzesu ze si tehu..ale najspolahlivejsie je pockat si na cas mrsky a este po nej takych 5 dni odporucam....potom sa testuj, len treba vydrzat a nerobit si zbytocne stresy ...myslim ze po 5 dnoch po vynbehacni menezsu az tyzdni ti spolahlivo ukaze kazdy test ci si alebo nie si tehu... 🙂

sarias
13. mar 2011

dievcata povedzte mi este ako hovorite svojim muzom ze chcete sex akurat ked si myslite ze mate ovu ...poradte mi, niekedy soi pripadam fakt blbo neviem ci aj vy mate tie pocty ze ho idem prosit o sex...ale je to predsa prirodzene ked je moj manzel....ale obcas sa normlane zahanbim a zaskocim, je to normalne??? 😲

solinkarka
13. mar 2011

@sarias podla mna by to malo byt pre vas oboch samorejmost ved ste manzelia a chcete dieta... a ako spravny chlap by ti nemal povedat nie 😀 aspon u nas to tak chodi...ze sa moj drahy pyta kedy uz mam tu ovu...ale jasne ze mame sex aj mimo nej...takze riadne ho zdrapni a nic sa ho nepytaj 😀

sarias
13. mar 2011

@solinkarka nehovorim ze je to vzdy ale obcas sa mi to stane ze sa pristavim pri myslienke ze ako mu to naznacit povedat ako vytvorit vhodnu situaciu ale sex mozeme mat aj na kuchynskej linke ked by sme velmi chceli..kedysis to tak bolo...uz sa to troska zmenilo, povinnnosti ,dieta, unava, vela prace...

renkaniki
13. mar 2011

@solinkarka 😀 No to je dobra odpoved..paci sa mi.Zdrapni ho a nic sa ho nepytaj. 😀 Super.Tak to veru,mali by sa obaja snazit,ak chcu to babo.Nech manzel nemudruje a pocuva pokyny zienky svojej 🙂 ze?Prajem pekny nedelny dnicek..ja mam sice troska smutny,ako som uz o tom pisala,ale zivot ide dalej a treba dalej skusat..

sasena033
13. mar 2011

@tinika ahoj chcem sa spytat ten odber z krvi na pohlavie dietata robia len v BA ci mi to moze zobrat aj moj gynekolog a pridu vysledky???od maja sa chceme snazilkovat 🙂

alenka_ela
13. mar 2011

Ach jaj baby, som nestastna, je nedela MS uz 4.den len ako hnede spinenie par krat po cikani krv, ale väcsinou hnede spinenie, od stvrtka som chora, myslite, ze z choroby mam takuto MS? mavate to niekedy aj vy? Svinucha, preco poriadne nepride, nech si mozem zacat rata dni ☹ ani brucho ma neboli, nic a vo stvrtok bol test rapiclear negativny jednoznacne ☹

tinika
13. mar 2011

@jutu07 to ti neviem povedať, ale ked zoberiem logicky ze hcg stupa, tym aj čiarka silneje, tak vajičko by malo už byt dobre uchytene

tinika
13. mar 2011

@sasena033 moja to sa počita 🙂) to sa neberie krv 🙂) to podla veku teba a muza 🙂 napis mi do IP a skusim ti vypočitat 🙂 ale to je taka teoria ako ajta činska tabulka 🙂 ale mne to vyslo, tak snad aj teraz

marianna28
13. mar 2011

@renkaniki ahoj - tak ja som testovala vzdy tyzden popredu... 😀 a ten najnecitlivejsi test mi to ukazal 3 dni pred mrchou...kuk moj fotoblog - testy ☹ no ale zas jak to po takmer roku snazilkovania vyslo, tak sme sa aj museli s krpcekom rozlucit... ☹ ale viem, ze vtedy, ked to vyslo, tak to bol prvy mesiac, ktory som sa rozhodla rezignovat - nebrala som vitaminy, dost som oslavovala... a vlastne som sa aj zamyslala, ci sme naozaj na mimi pripraveni... 😖 takze ak sa ti da, tak sa radsej nejak cez ovu zabav, skocte si kedykolvek na to mate chut - vynimky tvoria pravidlo: mna rodicia stvorili den po mrche, sestre sa zadarilo cez mrchu, a nam tesne pred mrchou... Vseobecne povedane, ked si skocite raz za dva - tri dni, mas od mrchy pokoj na par mesiacov... 😉

marianna28
13. mar 2011

@jutu07 dve silne ciarky na teste len dokazuju vysoke mnozstvo HcG, ktore vytvara oplodnene vajicko (myslim, ze je to tvorene spolu s vyvojom oplodneneho vajicka do buniek). Tak, ako si uz citala, snaz sa setrit, hlavne do 7tt - vtedy sa proste bunky zlucuju, vsetko sa vytvara... maj malo stresu, papaj vitaminy... Je sice pravda, ze prvych 12tt je kritickych, ale 13tt robi ten kotrmelec, kde uz hrozi male nebezpecenstvo. Prajem vam moooooooooooc stastia ahlavne zdravicka 😉

veronika002
13. mar 2011

@jutu07 @sarias Ahojte, no mrška v sobotu nedošla.... 😀 Neviem v sobotu sme boli u našich a dala som si aj s maminou červené vínko, aby ak sa má spustiť mrška, tak nech to mám čím skôr za sebou.... Ale nič... Aj keď som sa sprškovala, tak som si pustila teplú vodu na bruško...... Dnes som taktiež bez náznaku na mršku.. Zaujímavé je ale že včera som si robila ráno test, a bola tam len jedna / 😠 Tak už fakt neviem, ale mám len výtok.... Biely hustý..... Tak som už z toho úplný debil keď tam nebol ani náznak //... Skúsim zajtra ráno aj keď by som si spravila hneď tteraz.... Poraďte, že čo a ako.... Ale mám zapálené spojovky v očku a tak mám aj kvapky a aj masť s trochou kortikoidov, myslíte že to môže ovplyvniť test???? Som úplne bezradná.... 😠

jutu07
13. mar 2011

@chirabell děkuju trochu si mě uklidnila,ale na druhou stranu těch 30% je hodně,ale máš pravdu budu myslet pozitivně 😀 Teď jsem došla a mám za sebou 3x 12tky uff a teď budu 2dny odpočívat už se těším 😉

jutu07
13. mar 2011

@marianna28 tak to je mi líto, že to nedopadlo. Já jdu k doktorovi v pátek 18.3. tak jsem zvědavá jestli už něco uvidí a chci mu říct jakou mám práci a že mám závratě a musím se často přichytit pultíku u kterého 12hodin stojím. Mě se v prosinci vajíčko neuchytilo,tak jsem byla zvědavá jak to je.Papkám už rok kyselinu listovou a teď ještě calibrum babyplan. A tobě přeju až to budeš chtít ať ti to vyjde! 😉

jutu07
13. mar 2011

@veronika002 tak to je škoda,ale mrcha ještě není tak je naděje. S těma kapkama nevím, zkus testnou zítra a nebo za 2dny.

sarias
13. mar 2011

@veronika002 moja neblbni a pockaj 5 dni po vynechani menzesu takto s abudem s zbytocne stresovcat kazdy den a to nema vyznam