2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 uvidime moja...ja som mala silne nutkanie na vracanie, a robili mi zle pachy....nemohla som zjest niektore druhy jedal, iba pitie mi nerobilo problem..ani kava to som zboznovala aj ked som bola tehu. Tak len vydrzzzz, manzelik sa informuje???
@dandiela Chcem byť radšej skeptická, ako sa potom trápiť kvôli mrche... Nebudem si niečo nahovárať čo podľa testov nie je a potom plakať... Aj keď to možno - isto, budem keď dostanem mršku, ale nenavyberám si.... :o))))
@dandiela A aj tak mám rozmyslené, že ak dostanem mršku tak začnem chodiť aspoň na pilates... Mi to odporučili, tak sa začnem toršku hýbať, lebo už mesiac nič nerobím :o))
@veronika002 Tak to je přesně můj postoj. Já jsem si dneska objednala ty ovu testy s tím, že příští měsíc budu zkoušet a ani nepřemýšlím nad tím, že tenhle měsíc to vyšlo nebo ne... jestli Ms už nedojde, tak je zase někomu za pár peněz prodám. Ale raději to beru tak, že se prostě uvidí. I když to na mě občas dolehne, tak se z toho oklepu a jedu dál 🙂 Držím palce....všechny co mám 🙂
@veronika002 Na pilates jsem začla taky chodit. od února 🙂 doporučuju... je to teda občas záhul, bolí tě celej člověk ,ale když si zvykneš tak je to fajn. Vždycky ze cvičení odcházím s dobrým pocitem, že pro sebe něco dělám...
@dandiela Fakt?? Tak to si ma posmelila... :o))) Hej chcem pre seba niečo robiť a vyzerá to tak, že manžel bude teraz častejšie chodiť mimo SR, tak aspoň po večeroch budem mať čo robiť ..... :o))
@veronika002 No jo... minulej tejden jsme cvičili s gumou.... jsem v některých polohách myslela ,že vyskočim z vlastního těla 😀 Ale jako zázrakem mě potom nic nebolelo... Jsem na cvičení antitalent. Když bys mě viděla jak se pokouším o aerobik, tak by ses smála ,protože takový jelítko jsi ještě neviděla - sem se tam plácala a ničemu nerozuměla no a tohle zvládám dobře 🙂 Určitě to aspoň zkus...
ahojte, tak ja som nevydržala, už som robila test a prd makový ☹ ☹ . je síce ešte skoro, ale som si takmer istá, že to nevyšlo. okrem toho, skúšala som aj ovu test a čiarky neboli rovnaké, ako to vraj v tehu bývy ☹
@sarias no nikdy som neplánovala kojit tak dlho...ale nejako mi to neprekáza a myslím ze ani malému nie 😀 je to závislák 😀 len teraz kedze chcem byt tehu, tak to asi budem musiet seknut... ☹ viem, ze sa dá otehotniet aj popri kojeni, ale v mojom prípade kedze som od porodu nemala ani mrsku, to bude urcite problem....aj dokyna ma nato upozornovala...no vobec teraz neviem ako to idem riesit ☹
@maruska22 hmm si nemala este mrsku? tak to bude asi lepsie odstavit maleho aj ked mne sa to lahko hovori ale predsa uz ma 2 roky, neublizi mnu to v tom najrkitickejsom obdobi mal tvoje mliecko...teraz je to uz "dospelak" ktrory sa uz hravo vie zaobist bez tvojho mliecka...a postupne potom dostanes aj mrskua mozete sa snazit 😀
@sarias som nevidela, že si mi napísala 😀 Manželík hej hej ale len tak jemne... Ale je presvedčený, že svoju "prácu" si vykonal dokonale 😀 😀 😀 😀
@veronika002 to je dolezite ze si veri, a ja mam takeho tusaka ze si tehu...kolko ti zvykne meskat???
@sarias Nezvykne.....
@sarias Každý večer sa mi normálne žiada pivko.... Dnes mi bol v robote inak blbo.... Aj na vracanie, ale aj hlava akoby som bola opitá.... 😝 Akurát mi manželík odchádza na 2 dni preč a berie aj notebook.... Tak ti asi napíšem až ráno... Uvidím, či zajtra príde alebo nie
@veronika002 ja som vedela ze ked mi meskalo uz 2 ttyzdne ku koncu ze som tehu vsetk ypriznaky som mala...ale nerobila som si testm, bola som na dovolenke daaaaleko daleko ...
@sarias hej si spomínala... no mne pribudla bolesť krížov.... tak ak mi nebude zle a budem tehu a budem sa cítiť ako teraz tak by to bolo super.... 😎
@veronika002 juuuuj sestricka...tak budem velmi zvedava....ak ti bolo spatne na vracanie to su priznaky, aj ten hlien... 😀 ok jasne napis ked budes moct hlavne napis.... 🙂 neboj bude to dobre...my sme mali sexik tak by sme to este chceli poistit jednym ci dvoma potom m mi tiez muz odchadza prec na 5 dni...je to ista nervozita...
@veronika002 jooj veru veru...na zaciatku keby mi nebolot ak zle tak ani neviem ze som tehu, ked babo astie aj ty sa citits menej komfortne, aj ked ja som este v 7 mesiaci behala po kopcoch... 😀 trening no...ale naozaj light
@sarias hi hi som si wifi vybavila od susedky.... tak som online celý večer 😎
@sarias Aj ja som veľmi zvedavá, čo sa bude ďalej diať.... 😀
@veronika002 to je moja sestra to je moja sestra 😉 tak ja budem cakat o 3 tyzdne asi...len este si to poistime, len je to tazke niekedy mi muz robi do noci, niekedy nema vobec chut ale uz sme v tom konecne zacali troska pracovat 😅
@sarias no moj drobec má kojenie ako taku príjemnu zálubu...hlavne ráno ked sa zobudí a vecer ked zaspáva...pokusala som sa ho nejako odstavit, ale skor som dosiahla opak. Ked pochopil, ze mliecko uz nebude, zacal si ho vyzadovat aj cez den...asi kontroluje ci ho mám 😀 Vobec to nie je také jednoduché ako som si myslela 😒 Ale snazime sa stále...uvidime ako sa to dopadne...ak ani do mesiaca nezostanem tehu, iná moznost asi nebude, len ho odstavit ☹
@veronika002 heej kocka,,.,presne to co tu pises presne toto fsetko sedi na mna,.,.,.tiez mrska nikde 2 // nikde a clovek s citi naprd,.,,.rano mi bolo na zvracanie,.,.prsicka bolia ale inak,.,.,.na wc chodim jak diva,,.,.ta neviem,,.,.posledny testik dneska som si robila a som hovorila ze tiez az v stredu ale nevydrzala som sakra,.,.,.nic uz len nemysliet a cakat bud na hnusnu mrcha,...alebo na kraasne 2 //,,.drzim prsty vela tebe,.,,keby nam to tak vyslo,.xi,.,.drz sa,.,. 😀 😀 😀
baby baby mame to mi tazke,.,.,cakame na ovu ,.,.,.na 2 //,.,.a ja dokonca i na mm ktory chodi vonku na turnusy a doma 10 dni v mesiaci,,.takze si viete predstavit ako snazilkujeme,.,.popritom f plane domcek,.,.sme spolu 9 rokov (chodia) a pol rok manzelia,.,.tak velmi by sme chceli zberat plody nasej laasky.,,,.clovek sa vecne za niecim nahana,,,.a ja uz by rada odovzdala celu seba malickemu cloviecikovi,,.,.aaaach jaaj,.,.baby,.,.este ze si tu mozem pri vas vyliat svoje myslienky,..,ked uz mm nie je doma a byvam u svokry,.,.viete jak to,,.,. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,.,,.taaak mrcha prec od naaas,.,.,. 😀 😀 😀 😀
@sarias fuuu tak to budeš riadne čakať.... 😒 No ja teda uvidím... už som sama, Peťko odišiel... je mi to veľmi ľúto, že išiel preč.... teraz som taká rozcitlivená... rýchlo sa nahnevám a teraz mi je veľmi ľúto... ale nebudem plakať, som silná...
@sarias my sme asi to poistili asi 10x za ten týždeň 😀 😎
@veronika002 a preco chces plakat? ved isiel len na par dni...ak si rozcitlivena to je tehu 🙂) ja som plakal ked muzicek chcek varit nieco ine ako som chcela papat ja ... 🙂 no dlho, teraz som v strede cyklu takze kym pride mrska alebo nepride...trosku si pockam 🙂

@dandiela alebo si sa tak sustredila ze si si ich privolala 🙂 aj to sa stava..ak si ok po gynekologickej stranke tak sa netrap, pride to len to chce cas...nestresuj sa, snaz sa byt v klude a robit veci ktore ta bavia...nezavtaraj sa doma ...