icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
17. mar 2011

@elebe nó, tak na to som lenivá... neviem si predstaviť, že by som si mala každé ráno v rovnakú hodinu merať.. okrem toho, ani nevstávam pravidelne v tú istú hodinu, a keď vstanem, som rada že niečo stíham
ale nech, šak asi zajtra poriešim dačo u doktorky, len som zvedavá, ako sa zatvári, keď pred 2mesiacmi povedala, že to sa rieši až po roku neúspechu!

drobik1
17. mar 2011

@elebe ti vravim ze mame podobny osud mne to tiez stale vravia ze nejem a ze hrozne vyzeram ale tak no nemoze mat kazdy 100kg nie?? 😲 😲 no co tak som aka som a komu sa nepacim nech sa nepozera a stara sa kazdy o seba.. 🙂 no ja mam sice dve deti ale ani po jednom na mne nic nezostalo.. 😀 😀 😝

elebe
17. mar 2011

@raza tak jeje povedz že nevieš či máš ovulku a nech ti dá clostil a hotovo....a mne doky povedal že sa rieši po pol roku a nie po roku....tak nech tá tvoja dr. nespí.... 😉 😉

drobik1
17. mar 2011

@raza ahoj no ja tiez vobec neviem kedy mam ovu.. 🙂 a je mi to jedno sexujem ked mam chut a hotovo.. 😀 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@drobik1 ja prdím na každého....ten môj ma lúbi takú aka som a iný ma nezaujimajú 😎 😎 mne sa zase nepáčia tenký chlapy,ja radšej macka 😀

raza
17. mar 2011

@drobik1 keď som išla na výšku, mala som 45 kíl. všetci si mysleli, že som anorektička 🙂 a ja som pritom jedla kolko som len chcela. teraz, ako 27ročná mám 57 kg a mám pocit, že priberám aj z vody.

raza
17. mar 2011

@elebe no, o tomto sme sa rozprávali s kolegyňou.. ja som povedala, že keby ma oblapil chudý chlap, tak mi je to protivné, ale keď ma oblapí môj macko, tak som v bezpečí 🙂

raza
17. mar 2011

@elebe no veď ja sa odbiť rozhodne nenechám!!! dám potom vedieť

drobik1
17. mar 2011

@elebe no ved hej jasne aj ja radsej takeho macka aspon je zaco ho chytit.. 🙂 🙂 🙂 jaaj zase mam bolesti v podbrusku 😒

elebe
17. mar 2011

@raza papulka moja lenže ja mám 30 a stále som cíbik....čo už taká fajta... 😀 😀 a zase môjmu mackovi sa páčim preto lebo som chudá,jemu sa nepáčia plnšie ženy....tak sme spokojní obidvaja 😀 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@drobik1 ja toho môjho buca krď hladkám po brušku,tak vždy mi povie že to je dlhoročná investícia 😀 😀

raza
17. mar 2011

@elebe 😀
@elebe no, aj ja keď som sa s mužom zoznámila, tak som bola taký cibik, a lúbila som sa mu. preto ma to škre, že teraz som takto, lebo sa bojím, že už sa mu tolko nelúbom. ale zas - 56 kíl nieje až taká hrôza a mm stále tvrdí, že som sexi, stačí prejsť okolo neho holá, keď idem do kúpelky 😀

elebe
17. mar 2011

@raza moja 56 vôbec nie je veľa...ja som tak mala na strednej a bola som fakt žaba na zjedenie 😀 😀 😀 lenže potom som bola veeeeelmi chorá a tak som ostala cíbik....ale našťasie zdravý cíbik 😀 😀 a keď ti mužík povie že si sexi...tak nie je nič krajšieho 😉 😉

drobik1
17. mar 2011

@elebe razano baby lenze ja to mam o to horsie ze mi pred 6 rokmi diagnostikovali celikiu-bezlepkovu dietu.vtedy som schudla 12 kil za 2 tyzdne a odvtedy nie a nie pribrat.a o to viac to boli ked niekto povie ze ako vyzeram a ci nejem

elebe
17. mar 2011

@drobik1 a to si len tak začala byť alergická na lepok? 😲 😲 ja som bola chorá na žalúdok a za mesiac som schudla 13kíl....no hrôza,mala som 41kíl a kolaboval mi organizmus....prežila som si svoje ☹ ☹ ale našťasie som sa z toho vylízala a nezanechalo to nijaké stopy 😀 😀 akurát som zostala 47kilová a neviem pribrať 😠 😠 a neuveríš,ale vyliečil ma ludový liečiteľ....žiadny lekár mi nepomohol

drobik1
17. mar 2011

@elebe hm no vidis je to mozne..nemam skusenosti s liecitelmi.. 🙂 no hej to mam taku alergiu uz od mala len sa to nevyskytuje stale 🙂 a prisli mi na to pred 6 rokmi ☹

elebe
17. mar 2011

@drobik1 a to si nemala žiadne problémy predtým? 😲 😲 sa čudujem,lebo ja poznám celiatikov,ale oni majú tú diagnózu odmala...

drobik1
17. mar 2011

@elebe no jasne mala ved od malinka len dr povedala mame ze uz je to oki a 24 rokov nic a potom sup a uz je tu 🙂 ale da sa s tym zit len zaciatky boli velmi tazke ☹

elebe
17. mar 2011

@drobik1 moja letím pre drahého,pak sa ešte ozvem....papa

drobik1
17. mar 2011

@elebe jasne a davaj s pozor..paaa 🙂

elebe
17. mar 2011

@drobik1 ahoj moja...tak som doma,drahého som previezla na fušku,lebo vonku je to des a nechcem aby chodil pešo a prechladol 🙂 ešte musím povysávať a vytreť podlahy,lebo som umývala mrazničku a chladničku a všade sú hnusné flaky 😒 bože keď si predstavím koľko mám zajtra behačiek,tak sa mi nechce 😖

jutu07
17. mar 2011

@chaluha ahojky,tak už mám i rýmu,ale zítra jdu k doktorovi a řeknu mu i o rýmě snad mě řekne ať zůstanu doma, tak bych se vyležela, jsem po dnešní 12stce úplně vyřízená. Tak to jsi mě uklidnila, že je mimi chráněné. Aj si říkám, že tak moc kašlu,aby ty tlaky nic neudělali, ale to by asi žena potom nemohla vůbec nic, že?tak zítra se ozvi jak jsi dopadla

chaluha
17. mar 2011

@jutu07 to ma mocccccccccccccc mrziiiiiiiiiiiii,drzim palce a daj vedet,ako si dopadla..ked ti je moc zle,daj si paralen 500,nic ine..mam to dovolene od dr!!!max.mozes za den tri!!!babo je ok aj ked sme na zaciatku a aj ked sa pomali finisuje..pri dcerke som mala zapal pridusnice na konci 7mes.,kaslala tak,ze som myslela,ze umieram a mam krasnu dcerku a prezradim,som si sem tam cvrkla,ale inak bolo vsecko ok 🙂 🙂 🙂 🙂 jasne ,ze aj ja mam obavy,ale nemyslim nato,drzim palceky moooc,zajtra dam vedet ako sme dopadli... 🙂

chaluha
17. mar 2011

@chaluha a zabudla som vela piiiiiiiii a oddychuj ked sa da!!

jutu07
17. mar 2011

@chaluha jo ten paralen jsem taky někde četla, tak jsem si hned dala nějak mi stoupá teplota přes 37,3. Díky moooc, dobrou

chaluha
17. mar 2011

@jutu07 dobre si urobila,lebo teplota moze viac uskodit babu,ako paralen 😲 🙂 dobru noc a dobre sa vypot..pa

veronika002
18. mar 2011

Dobré ránko baby, tak ako sa máte??? Musela som si dať trošku pauzu, lebo som bola taká sklamaná, ale ako odchádza pomaly mrška, tak prichádza chuť na ďalšie snažilkovanie :o))))

rakovcanka
18. mar 2011

@drobik1 no tak dufam, ze ani nepride, ale hlavne pre tie spravne dovody, a to babatko :D no a my sme na tom tak, ze mrchu cakam 25.marca, tak dufam, ze nepride... ako mam taky tusak, ale tak este nemam dve palicky, teda este som sa netestovala, este je skoro... no drz palceky...

jutu07
18. mar 2011

@chaluha ahoj, tak na ultrazvuku byl vidět jen váček a unitř tvořící se žluté tělísko(nebo tak něco) podle tvaru mi doktor řekl, že nemá důvod se obávat, že by se něco nevyvíjelo jak má. Příští pátek jdu na další kontrolu a to by už mělo jít vidět srdíčko pak by mě teprve poslal na krev atd. Drž mi moc palečky. mám ještě předepsaný duphaston, anopyrin a ac.folicum. Budu odpočívat a hlavně se musím co nejdřív zbavit té rýmy a kašle ať mám sílu. jsem zvědavá jak ty dopadneš

raza
18. mar 2011

@jutu07 tak teda fazulka je v poriadku 🙂 len pekne nestresuj, skoro každá žena na začiatku tehu býva chorá. držím päste ateším sa s tebou 😉
@elebe no, práve som sa vrátila od doktorky, už som si aj porevala mužovi na ramene... prišla som tam s tým, nech mi urobí horm. profil, alebo niečo také, že neviem, kedy a či vôbec mám ovu, nech mi pomôže... a ona mi začala rozprávať o meraní BT. pritom som jej povedala, že o tom viem a to nechcem.. aj tak som si to vypočula.... proste moju prosbu akoby odignorovala... normálne mi tam bolo do revu, taká bezmocnosť ma chytila... potom mi povedala, keď videla, ako sa tvárim, že mi teda predpíše duphaston, aby sa mi upravil cyklus, (ktorý podla môjho názoru nieje až taký rozhádzaný) zobrala mi krv, či mám dosť neviem čoho(pretože nič mi normálne nevysvetlila, všetko len odborne a ja som nemala možnosť si tie výrazy ani zapamätať, aby som si to potom kukla na nete 😠
ale o týždeň budem volať o výsledky a potom neviem čo!! tak ako zmetene píšem, taký pocit z celej tej návštevy aj mám!
tak idem si ja radšej navariť, mm mám doma, akurát šiel kúpiť vínko a chystáme sa urobiť si rezníky, zem.šalát a fašírky...
dievčence prajem vám krásny víkend 🙂