icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

monyseq
18. mar 2011

Ahoj, jsem tady nová mohla bych se k vám přidat??

chirabell
18. mar 2011

@raza ja by som na tvojom mieste ak mas moznost zmenila lekarku. Fakt ze ta nepocuva a hlavne ze ti nic nevysvetli len direktivne povie co mas robit sa mi nepaci. Ved je to tvoje telo a ty mas pravo sa rozhodnut ci to alebo ono chces a jej povinnostou je vysvetlit ti vsetko, co sa danej veci tyka.

sarias
18. mar 2011

@monyseq jasne ze sa mozes pridat 🙂

sarias
18. mar 2011

@veronika002 ahojcek, tak verim ze uz nie si tak sklamana...a ze sa uz velmi tesis nabuduce, uz mas muzicka doma?

drobik1
18. mar 2011

@veronika002 ahoj tak my sa mame celkom fajn len mrcha stale neprisla tak uvidiem zajtra na teste.. 🙂

drobik1
18. mar 2011

@monyseq ahoj jasne kazdy je vitany.. 🙂

drobik1
18. mar 2011

@rakovcanka ahoj tak mi budeme testovat zajtra uvidime co nam ukaze.. 🙂 no a tebe jasne ze drzim vsetky prsty aby t bolo ako chces.. 🙂 pekny vikend.. 🙂 🙂 😀

drobik1
18. mar 2011

@sarias ahoj ako sa mate? 🙂 co mate nove?

sarias
18. mar 2011

@drobik1 ahoj 🙂 mame sa dobre, s tym sexom sme to neda neprehali, manzel bol dost pracovne vytazeny, ked to tak zuratam tak sme mali sex v "plodny tyzden" 2 krat (a to neviem ci je plodny lebo este kojim) takze nejak extra si nic neslubujem.... 😢 moznoe ste dnes by sme si to zopakovali ale tak uvidime... 🙂 ty sa pochval, ako mrska? Uz sa tesis na sobotu???? 😉

bona26
18. mar 2011

@sarias
@drobik1 vy ste take "uvitacky" novych 🙂

drobik1
18. mar 2011

@sarias no u nas vsetko po starom..mrcha nikde a ja fakt netusim co je za tym??my ked sme to tak ratali tak sme na tom podobne ako vy v podnom tyzdni to bolo asi 2x a to neviem ci z toho nieco bude.. 🙂 😉 no a je to asi tak do tyzdne teraz mozno raz dva krat takze fakt neviem aj vcera sme spolu spali a myslela som ze dostanem mrchu a nic este stale..tak uvidim zajtra rano..ale dam vediet asi az v nedelu alebo pondelok bo zajtra rano ideme k nasim 🙂 a ci sa tesim?,no uvidime co tam bude 😉

drobik1
18. mar 2011

@bona26 hm no vidis ked nikto iny tak niekto musi zacat nie??? 🙂

bona26
18. mar 2011

@drobik1 jasne 🙂 ved je pekne od vas, co sa tu uz dlhsie poznate, ze medzi seba prijmete dalsie, nove 😉

drobik1
18. mar 2011

@bona26 ved jasne sme radi ze nas je stale viac a viac..a inak ako sa mas?? 🙂

monyseq
18. mar 2011

Holky, prosím vás je možné, že doktorka pozná už 2DPO z krve, že jste těhotná? Mě se to nějak nezná vyvraťte mi to prosím ☹

chaluha
18. mar 2011

@jutu07 jeej super,tak sa tesim a drzim palceky,vela odpocivaj a pi,aby sa ti vsetko vyplavilo s tela..my sme ok,len malinky,odbery mame za sebou,tak uz len vegetit ked sa da(co pri malej je nerealne)..rychlo sa uzdrav a mooc sa tesim 🙂 🙂 🙂

elina313
18. mar 2011

@monyseq Ahoj, mojej kamarátke z krvi vyšlo, že tehotná nie je a dnes sa teší skoro 9,5 ročnému synovi 🙂 🙂 🙂
Kočka s ktorou som bola v nemocnici to isté, dokonca jej dávali lieky či injekcie, aby sa jej produkovali silné vajíčka a ona bola tehotná a vôbec to neodhalili....
Takže aj takéto veci sa v dnešnej medicíne stávajú a 2DPO sa mi zdá fakt skoro 😉
Nech Ti víde všetko po čom tak túžiš 🙂

bona26
18. mar 2011

@drobik1 som rada, ze je piatok.. dnes je toho dost v praci.. ale uz to vydrzim, uz len hodinku a pol a zacina vikend 🙂 A ty ako? citam, ze sa nevies dockat zajtrajska 😉 Dufam, ze to vyjde..

monyseq
18. mar 2011

@elina313 Moc ti děkuju za povzbuzení 🙂 moje doktorka je opravdu zvláštní a nikdy mi na nic neodpoví, prostě jen, že těhotná nejsem a hotovo ☹ a mě se to zdalo opravdu moc brzo.. Moc děkuji a tobě přeju taky všechno jen dobré

drobik1
18. mar 2011

@bona26 no neviem ..prave sa bojim co to ukaze.. 🙂 ale tak dufam ze to co si prajeme.. 😀 🙂 no ale inak fajn len to pocasie je deprimujuce..prsi a fuka..brrr 😝

drobik1
18. mar 2011

@monyseq no podla mna je to tiez asi skoro..ale ved uvidis..a co sa tyka lekara tak skus vymenit ked je taka 😉

bona26
18. mar 2011

@drobik1 tak drzim palce 😉 zajtra tu potom mrknem, aby som vedela, ako to dopadlo 🙂

monyseq
18. mar 2011

@drobik1 moc děkuji, už hledám nového je opravdu strašná

drobik1
18. mar 2011

@bona26 no zajtra sa to nedozvies lebo sme u nasich ale v nedelu bo pondelok urcite a drz palce.. 🙂 🙂

drobik1
18. mar 2011

@monyseq no to bude asi lepsie..jaaj ty dnesny lekari.. ☹

bona26
18. mar 2011

@drobik1 jasne, budem, aj na nohach pre istotu 🙂

jutu07
18. mar 2011

@raza jsi zlatá děkuju a tobě držím palečky mooooc si to zasloužíš 😉

drobik1
18. mar 2011

@bona26 dakujem si zlata.. 🙂 dufam ze to vyjde... 🙂 🙂

sarias
18. mar 2011

@bona26 tak vsetci ktori sa chcu zapojit su vitani pokial sa trafia do nasej temy 😝 😀

sarias
18. mar 2011

@drobik1 takze ste natom podobne??? jaaaj aspon niekto, ze mate sex asi tak 2 krat za tyzden, my viac nejak "nestihame" tak to inak ani nerisieim co budem nahanat muza ved to nema vyznam, znechuti sa mu to potom vsetko a mne tiez, a vy mate dve deti to sa ani neda ked este jeden chodi do prace tak si zrataj kolko mas casu na sex...vecer panete unaveni do postele, rano skoro s detmi vstavat, nie je to sranda si najst vhodny cas a hlavne v plodnom obdobi..ja ani neviem ci je plodne, ale zrejme bolo lebo som mala hlien mokry, teraz uz mam taky hustejsi...tak predpokladam ze bola ovulka, ale ci sme sa trafili....hmm...netusiiiiiiiiiiiiiim 🙂 no ale zajtra som veeelmi zvedava, teda v pondelok ake mas pocity? boli ta nieco ci vobec ziadne?