2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza ja by som na tvojom mieste ak mas moznost zmenila lekarku. Fakt ze ta nepocuva a hlavne ze ti nic nevysvetli len direktivne povie co mas robit sa mi nepaci. Ved je to tvoje telo a ty mas pravo sa rozhodnut ci to alebo ono chces a jej povinnostou je vysvetlit ti vsetko, co sa danej veci tyka.
@veronika002 ahojcek, tak verim ze uz nie si tak sklamana...a ze sa uz velmi tesis nabuduce, uz mas muzicka doma?
@veronika002 ahoj tak my sa mame celkom fajn len mrcha stale neprisla tak uvidiem zajtra na teste.. 🙂
@rakovcanka ahoj tak mi budeme testovat zajtra uvidime co nam ukaze.. 🙂 no a tebe jasne ze drzim vsetky prsty aby t bolo ako chces.. 🙂 pekny vikend.. 🙂 🙂 😀
@drobik1 ahoj 🙂 mame sa dobre, s tym sexom sme to neda neprehali, manzel bol dost pracovne vytazeny, ked to tak zuratam tak sme mali sex v "plodny tyzden" 2 krat (a to neviem ci je plodny lebo este kojim) takze nejak extra si nic neslubujem.... 😢 moznoe ste dnes by sme si to zopakovali ale tak uvidime... 🙂 ty sa pochval, ako mrska? Uz sa tesis na sobotu???? 😉
@sarias no u nas vsetko po starom..mrcha nikde a ja fakt netusim co je za tym??my ked sme to tak ratali tak sme na tom podobne ako vy v podnom tyzdni to bolo asi 2x a to neviem ci z toho nieco bude.. 🙂 😉 no a je to asi tak do tyzdne teraz mozno raz dva krat takze fakt neviem aj vcera sme spolu spali a myslela som ze dostanem mrchu a nic este stale..tak uvidim zajtra rano..ale dam vediet asi az v nedelu alebo pondelok bo zajtra rano ideme k nasim 🙂 a ci sa tesim?,no uvidime co tam bude 😉
Holky, prosím vás je možné, že doktorka pozná už 2DPO z krve, že jste těhotná? Mě se to nějak nezná vyvraťte mi to prosím ☹
@monyseq Ahoj, mojej kamarátke z krvi vyšlo, že tehotná nie je a dnes sa teší skoro 9,5 ročnému synovi 🙂 🙂 🙂
Kočka s ktorou som bola v nemocnici to isté, dokonca jej dávali lieky či injekcie, aby sa jej produkovali silné vajíčka a ona bola tehotná a vôbec to neodhalili....
Takže aj takéto veci sa v dnešnej medicíne stávajú a 2DPO sa mi zdá fakt skoro 😉
Nech Ti víde všetko po čom tak túžiš 🙂
@drobik1 takze ste natom podobne??? jaaaj aspon niekto, ze mate sex asi tak 2 krat za tyzden, my viac nejak "nestihame" tak to inak ani nerisieim co budem nahanat muza ved to nema vyznam, znechuti sa mu to potom vsetko a mne tiez, a vy mate dve deti to sa ani neda ked este jeden chodi do prace tak si zrataj kolko mas casu na sex...vecer panete unaveni do postele, rano skoro s detmi vstavat, nie je to sranda si najst vhodny cas a hlavne v plodnom obdobi..ja ani neviem ci je plodne, ale zrejme bolo lebo som mala hlien mokry, teraz uz mam taky hustejsi...tak predpokladam ze bola ovulka, ale ci sme sa trafili....hmm...netusiiiiiiiiiiiiiim 🙂 no ale zajtra som veeelmi zvedava, teda v pondelok ake mas pocity? boli ta nieco ci vobec ziadne?

Ahoj, jsem tady nová mohla bych se k vám přidat??