2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias no jasne tak v tom mas pravdu pri dvoch detoch ani niekedy nie je cas este na sex 😉 fakt niekedy mam pocit ze som viac unavena ako deti a lahnem s amlym o 8 vecer a spim a neriesim ci bude alebo nie sex.. 🙂 fakt viac menej len cez vikend aj to nie kazdy.. 😒 no inak sa to da..no pocity mam take zmiesane z toho vsetkeho lebo neviem na com som..a inak fajn len ma pobolieva brucho od rana 😒 tak uvidime co z toho bude.. 🙂
babky čafte ma niekto take nevolnosti, ze nie ranne ale proste cele dni a noci divny pocit na zaludku? nechut jest a boja či to ostane v zaludku? ake mate na to triky? dakujem za rady
@drobik1 Júúúj, tak držkám palčeky :o))))
@sarias Ahojkaj, áno mám ho domka - konečne.... Dnes je do večerav robotke a tak zajtra bude deň, kedy budeme aspoň trošku viac spolu.... :o))
@tinika v jednej sukromnej teme je zienka o par tyzdnov dlhsie tehu ako ty a tu natahuje stale...vacsina co zje ide von alebo aspon ju napina...no...zatial neprisla velmi na to, ako si pomoct, ale s pribudajucimi tyzdnami jej to trochu ustupilo. Asi ti to nepomoze, ale hadam ukludni, ze nie si sama 🙂

@sarias tak ja sa "planovane" trafim o par mesiacov asi az.. ..ale kto vie, neplanovane mozno aj skor 😝 ale je fajn sa aspon takto dozvediet par dobrych rad...