icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

bona26
18. mar 2011

@sarias tak ja sa "planovane" trafim o par mesiacov asi az.. ..ale kto vie, neplanovane mozno aj skor 😝 ale je fajn sa aspon takto dozvediet par dobrych rad...

drobik1
18. mar 2011

@sarias no jasne tak v tom mas pravdu pri dvoch detoch ani niekedy nie je cas este na sex 😉 fakt niekedy mam pocit ze som viac unavena ako deti a lahnem s amlym o 8 vecer a spim a neriesim ci bude alebo nie sex.. 🙂 fakt viac menej len cez vikend aj to nie kazdy.. 😒 no inak sa to da..no pocity mam take zmiesane z toho vsetkeho lebo neviem na com som..a inak fajn len ma pobolieva brucho od rana 😒 tak uvidime co z toho bude.. 🙂

drobik1
18. mar 2011

@bona26 no tak to drzim palce aby to vyslo co najskor... 🙂 dobra rada nikdy nie je na zahodenie.. 🙂 🙂

sarias
18. mar 2011

@bona26 urcite ano a vyberies si ktore sa ti hodia 🙂 planujete az o par mesiacov snazilkovat?ja ani neviem ci my sa snazime lebo mame tak malo sexu tyzdenne ze nevieeeeeem ale hovorime o tom zeby sme chceli 😀

bona26
18. mar 2011

@drobik1 presne tak, asi aj preto som tu... no a my o tom este len hovorime a trenujeme "naslepo" 🙂 ale ta "priprava" kym to bude na ostro je tiez prijemna 😉 😝

sarias
18. mar 2011

@drobik1 kolko ti uz vlastne meska mrcha? a ty mas dve deti a ja tak padnem niekedy a mam jedno dieta...ale zase nemozeme si nic vycitat s manzelom lebo vieme ze sme unaveni, a prilisna snaha sa tiez vzdy nevyplaca... 😒

drobik1
18. mar 2011

@sarias no jasne ze vsetko co je robene nasilu je na nic... 😲 no meska mi zajtra to je presne tyzden.. ☹

drobik1
18. mar 2011

😀 @bona26 no ved treba najprv debaty a potom strielat 😀 😀 mozem sa spytat ty mas 26 rokov??

bona26
18. mar 2011

@drobik1 nie, nie, tento rok v lete 30-tka 😒

sarias
18. mar 2011

@drobik1 a meskava ti tak dlho teraz menzes? mne v normalnom cykle ked som nebola po porode tak mi meskala najviac 5 dni...ale teraz mi meska aj 2 tyzdne takze ja budem trosku na nervy ked budem cakat ....

drobik1
18. mar 2011

@bona26 hm tak to sme na tom podobne..teda ja uz som 30mala 🙂 🙂

drobik1
18. mar 2011

@sarias no prave ze nie ..teda meskala mi v devcembri nejako 4 dni a potom sup a dorazila 🙂 no a v januari v pohode aj februar a teraz neviem..doteraz som mala pravidelne na den väcsinou rovnako.. 😉 no a prave preto ja uz som na nervy teraz...hiii 😀 😀

bona26
18. mar 2011

@drobik1 no, len ty uz mas dve deturence... ale ja vravim, ze tak, ako to je, tak to asi vsetko ma byt a vsetko, co sa deje, deje sa pre nieco.. takze mozno preto tak dlho cakam, aby som si to potom maximalne vychutnala a uzila 🙂

sarias
18. mar 2011

@drobik1 jaaaaj to by som bola na tvojom mieste aj ja ... 😀 ale myslim ze ty si si aj testik robila nie?

drobik1
18. mar 2011

@bona26 no hej mam sice dve deti ale to nic nemeni na situacii ze este treba tretie 🙂 jasne viem e ty este nemas a neboj vsetko bude.urcite je nieco na tom pravdy ze to tak ma byt..a neboj aj ty budes mamina urcite drzim palce 🙂

drobik1
18. mar 2011

@sarias no hej robila len to bolo vraj skoro na treti den..tak neviem uvidime zajtra..ak prezijem s nervami 🙂 🙂 🙂

sarias
18. mar 2011

@drobik1 ak by si bola budem veeelmi gratulovaaaat a samozrejme sa budem tesit aj preto lebo budem vediet ze aj 2 krat sex za tyzden je dostatocny na splodenie pokial sa trafis 😀

sarias
18. mar 2011

@drobik1 na treti den od planovanej mrsky?...hmm podla citlivosti testu a HCG hormonu...takze drziiiiiiiim paste 😅

bona26
18. mar 2011

@drobik1 dakujem 🙂 viem, ze budem. skor, ci neskor, ale budem 🙂

drobik1
18. mar 2011

@sarias no hej na treti od planovanej mrsky ale pri oboch detoch som robila vzdy az po tyzdni tak uvidime.. 🙂 no a dakujem za päste 😀 😀 a ci vobec to bude pri tak malom mnozstve sexu.. 😀 😀

drobik1
18. mar 2011

@bona26 jasne treba tomu len verit a nemysliet nato.. 🙂

sarias
18. mar 2011

@drobik1 ja som tak otehotnela pri prvom tehu raz za tyzden sex a bolo 😀 😀 😀

drobik1
18. mar 2011

@sarias no tak super to je fakt asi o nahode .. 🙂 niekedy sa mozes milovat aj mesiac a nic a niekedy staci raz a sup je to tam 😀 😀

sarias
18. mar 2011

@drobik1 ano boli sme nesmierne stastni ze to takto vyslo, a mozno teraz nas to trosku potrapi casovo ☹ ale je to ine ked uz mas dieta vsetko, aj ta frekvencia sexu je uplne ina....

drobik1
18. mar 2011

@sarias no jasne je to o uplne inom vsetko.. 🙂 oki moja ideme do obchodu a pre tata uz konecne mnam ide domov..tak drz palce na zajtra ak bude cas dam vediet hned ak nie tak v nedelu alebo pondelok..paa 🙂

tinika
18. mar 2011

babky čafte ma niekto take nevolnosti, ze nie ranne ale proste cele dni a noci divny pocit na zaludku? nechut jest a boja či to ostane v zaludku? ake mate na to triky? dakujem za rady

veronika002
18. mar 2011

@drobik1 Júúúj, tak držkám palčeky :o))))

veronika002
18. mar 2011

@sarias Ahojkaj, áno mám ho domka - konečne.... Dnes je do večerav robotke a tak zajtra bude deň, kedy budeme aspoň trošku viac spolu.... :o))

chirabell
18. mar 2011

@tinika v jednej sukromnej teme je zienka o par tyzdnov dlhsie tehu ako ty a tu natahuje stale...vacsina co zje ide von alebo aspon ju napina...no...zatial neprisla velmi na to, ako si pomoct, ale s pribudajucimi tyzdnami jej to trochu ustupilo. Asi ti to nepomoze, ale hadam ukludni, ze nie si sama 🙂

tinika
18. mar 2011

@chirabell ja viem ze nie som sama a s baby na tom horsie, ja to mam zatial v zaludku ale uz vela nechybalo a niekedy to pomoze radsej dat von .( keby len rano mi tak bolo ale mne tak stale, som unavena a nevladzem maly stale dačo chce :D