2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 tak si to uzite a povzbud aj jeho, je dobre ked citis pozitivny naboj a je to obojstranne 🙂
ahojte, ja som len chcela povedať, že včera hovorili v telke, že dnes je nejaký významný spln a je zázračný deň na splodenie 🙂 ja viem, že to je kravina, no ale šak aj tak to treba využiť 😀
@drobik1 taaak drziiim prstiky a nech mas 2 //,.,.,.
a mi baby ked nas to postihne,,.haaa,.,.,..,:D,,.,.
raza kedze dnes je spl,.,.,a ja nemam mm doma tak si mozem tak pospat jedine,.,. 😖 ,.,.,.
inak babky moje ako sa mavate,.,.,.som dlho nekukla tu lebo pracujem,.,.este aj teraz som pracovna,.,.a zajtra celyy den,.,.,.uz nech je buduci vikend ma dojst mm moj a mne ma prist ovulka taaak dufam ze to i tak bude,.,.,.,.
taaaa,.,.,. 😉 😉 😀 😀
ahojte babenky tak teraz som si robila test a mam 2 cierky a neviem co mam robit a ani nemozem tomu uverit snazili sme sa rok a pol
Ahoj holky... když se daří tak se daří.... Všechny "příznaky" co jsem pře 3dny měla už nemám a to jenom z toho důvodu, že jsem se přestala tolik pozorovat, takže to opravdu byla jen psychika... Snažím se na to nemyslet,ale jak má člověk být v tomhle počasí veselej a optimista? mě to moc nejde... Jsem nevyspalá, protože jsem domů z plesu přijela ve 3 ráno a v půl čtvrtý jsem se vzbudila s tím ,že asi budu blinkat....čím to asi bylo ? 😉 Tím, že jsem tam ochutnávala všechno co se namanulo... a tak jsem se přeplácala, že to takhle dopadlo... 😀 😀 😀 Když ono se tý švestvkový omáčce s panenkou, dortíkům a číně, vůbec nedalo odolat... 😀 😀 No a pak se divím, když mi váha ukáže zase o kilo víc... 😎 Takže dneska držím očistnou kůru a budu pít jen čajík a něco malího... Ale aspoň, že jsem nepila...to by mi bylo ještě hůř 😎 A co vy? jak trávíte víkend?
@gloria9 Tobě moc moc gratuluji a snad tě bude brzy následovat co nejvíc snažilek odsud 🙂
@sarias jooj to cakanie najhorsie ze,,.,.ani tak ani tak,.,.tak len drzim prstiky nech ti zbehne rychlo hlavne nemysliet,.,,.lebo ja vela myslela a i my kvoli tomu meskala mrcha 6 dni,.,.zbytocne nadeje,.,..,takze som sa zatala ze nemozem mysliet na take,.,.,.ale ta jak sa poznam podvedome fuurt,,. 😝 😝 --
heeej baby uz som sa pyytala ale ziadna odpoved zatim,.,.ze co beriete,.,.ake tabletky pred tehu,.,.,.v case snazenia,.,.,.kedze mm ako viete je doma len urcity cas trosku chcem dopomoct prirode aj takto,,.,.paradi niektora nieco??.-.-.--inak co poraabate,.,.ja f praaci,.,..,dneska do vecera,.,.,. 😒 😒 😒 .,,.dufam ze vy na tom lepsie,.., 😀 😀
@marosusu Ahoj, já papkám Calibrum Babyplan. Kdyby se zadařilo, tak ať má mrňous vitamínky 🙂 Jinak jsem si na příští měsíc koupila Ovulační testy od Rapid Clear. Není to vůbec levný, ale když to pomůže... 😝 😀 To ti nezávidím, že jsi v práci. Já jsem sice doma,ale gruntuju celej barák,takže mám o zábavu taky postaráno,... ale aspoň se hýbu a vypotím to papání co jsem do cebe včera nasoukala 🙂
@dandiela tak ja som zacala pred 3 tyzdnami s kyselinou listovou,,.,.ale na ten calibrum sa pozriem,.,.,.a ovulacne testy nejak neplanujem,,.,.s mm snazilkujeme kedy je doma nemozem si vybrat ci je vtedy ovu alebo nie,,.,.skusame,,.mozno sa zadari aj mimo toho,.,. 😀 😀 ,.,.a na druhej strane som rada ze som v praci vyhlo sa mi sobotneee upratovaniee,,.,.alebo prsnejsie stihla som ho v stredu,,.od umyvania okien az po vykefovany koberec,.,. 😀 😀 ,.,.taak len drzim prsteky ku snazeniu,,.,.a kolko ta stali ovu testy???
@marosusu Ja pijem ten alchemikovy caj a vela rukoly a rozne ine salaty... 🙂) chcem aj schudnut totizto, lebo som par dni pribrala a gynekolog povedal, ze mozno aj preto mame problem, lebo presne v tom case som pribrala, ked sme sa zacali snazit. Inak som brala femibio, ale gynekolog zakazal, ze to neni dobre, tak teraz neberem nic, ale tomu caju moc verim a je vyborny 🙂)
marosusu ak chces brat femibion 800, tak to je cista listovka, nemala by si väcsiu davku listovky a ko ma ten femibion, takze okrem toho femigionu ak chces, tak papaj matersku kasicku, ta je zevraj moc dobra, ale moja znama nemohla mat niekolko rokov dieta a potom isla nejakej lekarke a ta jej dala probiotika a teraz maju uz babo 4 mesacne 🙂)
@alenka_ela a nevies koli comu zakazal femibio.,,.??,.,.,.tuna mi baby hovoria ze beru,,.tak neviem,.,.ja mmt beriem kyselinu listovu cisto,.,.hmm,,.tak neviem,.,.,a to si pribrala tak rapidne ze to moze byt z toho??.-.-taak drzim prsty nech to vyjde.,.,. 😀
@marosusu no pribrala som asi tak 5 kg, ale zevraj to moze stym nieco mat...ale moj gynekolog je vlastne moj ujo a on mi povedal, ze nemam to brat, nepytala som sa preco, ze si mam dat zeleninu, hlavne listove salaty.Mam aj jeden femibion nacaty doma, ale povedal, ze to nemam dojest...pritom ma v cakarni velky bilbord femibion 🙂) no ale co uz, ale inak co som v pribalenom letaku citala, tak ten femobion 800 je tiez len kyselina listova v najvysej dennej davke.
@alenka_ela taaak ja neviem vobec co teraz,.,.,.tak ked k nemu pojdes tak sa pytaj aby som vedela lebo teraz som mimo z toho ci brat ci nebrat ci ako,.,.,.tak rychle chudnutie a skore 2 // prajem 😀
@alenka_ela a tu listovku co mas doma, tak to je aka firma? skusim sa ho opytat na to, aj ja chcem nieco brat 🙂) mozno len ta firma co ma femibion neni dobra 🙂
@marosusu dakujem 🙂) ja to uz tento mesiac musim, chcem maleho strelca pod stromcekom, roky snivam o decembrovom babatku, tak teraz to uz vyjde 🙂) a aj ja tebe prajem, potom napisem, ked budem vediet preco to neni dobre alebo co 🙂)
@alenka_ela taak to ti drzim prstiky,.,.,.nesnaz sa tak velmi a uvidis darcek pod stromcekom,.,.a aj mne by sa pacil taky darcek,,.ale ja som chcela novembrove babo lebo ja som november,.,.a akurat by i to tak vychadzalo skoro stejny datum,,.no ale budem spokojna s hociktorym datumom ale nech uz to je ,., 😀 😀 😀 ,.,.no no a napis ked budes vedela,.,..,dakovalaaa,.,.,. 😀

@drobik1 jasne oki, drz sa papapapa