2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias noo tak zajtra si ho kupim a v utorok otestujem...inak ma boli brusko ako na mrchu, dufam ze ta potvora nedojde 😀
@sarias @solinkarka drzim palce, aby sa tehu potvrdilo a potom sup k nam decembrovkam...hladaj temu v spolocnych terminoch 🙂
@chirabell jasne uz ju mam nastudovanu 😀
Inak ak by som bola tehu moj TP mi vychadza na moje meninky na Lucku - 13.12. jeeej 😵
@marosusu no popravde 5dpo sa mi zda este skoro na nejake priznaky, lebo teoria udava, ze vajicko sa uhniezduje od 6-10 dni podla toho ako rychlo sa dostane do maternice...a priznaky tehu zacinaju az po uhniezdeni, lebo az vtedy zacne fungovat na plno zlte teliesko a produkovat hcg ...jednoducho povedane...takze...mozno sa len viac pozorujes, alebo ich mas dotlacene z postele ci podprdy, obcas sa to stava...ale samozrejme mozne je vsetko, lebo teoria je jedna vec a prax ina, kazda sme individualna...ja som prve zacala citit podbrusko a podobne ako pred mrchou, ale nie v cele len na stred ako je maternica...bolo to asi 9-10 dpo, musela by som pozriet do BT kalendara...asi dva dni na to sa mi zacali nalievat prsia trosku, su take pevnejsie a citlivejsie...a to som si urobila uz test ale poobede a bol duch, nasledne bola uz palicka a dalsi den zas a to uz neprisla mrcha a tak... 🙂 ale hlavne, tento mesiac som na to vobec nemyslela, lebo boli ine starosti a rozhodla som sa chudnut a zacala so zumbou a brusnymi tancami,ktorym som sa davnejsie venovala...no...tak som dochudla :D :D :D ked lekar potvrdi, ze je vsetko ok,tak najneskor od druheho trimestra by som s brusnymi chcela zacat, len take pre tehu, lebo sa nesmu vsetky pohyby, ale pomaha to vraj pri porode, ved tak ten tanej aj vznikol...tak ja rada tancujem, tak preco to neskusit 🙂
@solinkarka krasna symbolika s tym TP a meninami 🙂
@chirabell taak to drzim prstiiiky,.,.xi xi,.,.,.a schudnut trosku by trebalo aj mne,.,.chodila som na zumbu ale tak hocijako sa mi menia smeny v praci a nejak mi nevychadza,.,.,.ale zacina teplucko tak konecne vyjdem na bike,.,.,.no tak si pockam co ukazu BT a testik ktory budem robit v piatok,,.,.najskor,,.,.,.diiiky,,..,a drzim prsteky,.,.,.:D
@chirabell vsak? 😉 inak ani ja som tent cyklus na tehu nemyslela, mala som tazke obdobie teda este aj trochu mam...zdravotne problemy, do toho popijanie alkoholu no zazrak by to bol aky by sa udrzalo 😒
@solinkarka zazraky sa obcas deju 🙂 drzim palceky
@marosusu aj tebe drzim palceky...nevieme nikdy preco to raz vyjde a raz nie...ja som to vzdala, lebo moja buduca svokra si vraj vykladala karty a ze tak skoro sa nepodari..ona tomu dost veri, tak som to neriesila...vravim si...minule sa zadarilo a priroda nam nedopriala, mozno na tom nieco bude...tak som sa dala na chudnutie, uzivali sme si s drahym ako sa nam chcelo a pocas plodnych dni sice tiez, ale tak nemala som pri tom pocit, ze teraz to vyjde, vobec nie...riesili sme aj byvanie aj pracu a tak...jedine co som ako tak riesila bolo meranie BT, ale tobolo take riesenie, vsak kto meria vie, len zmerat zapisat a viac som sa nestarala...akurat ked teplota neklesala a prisli tie tlaky podbruska, co boli podobne ako posledne.tak vyskocila kontrolka ze ci nahodou predsa len nie....no a tak sa teraz potichucku tesim a dufam, ze to dotiahneme dokonca 🙂
@solinkarka ak ti vysla slaba ciarka tak sa tes nedojde 😉
@marosusu nestras...co ta svrbia bolia? nemusi to nic vazne znamenat vyckaj do mrsky ...ja som nieco podobne mala asi pred 5 rokmi, ze ma straasne svrbeli bradavky az som sa skrabala...bola som u doktora povedal ze moje telo preziva pseudotehotenstvo nidky predtym som o tom nepocula....ako moje telo chcelo byt tehotne, nechapala som to ale potom to preslo akurat mi nato dal nejaku masticku....preto si myslim, ze telo ak je priravene na tehu tak to bude rychlo ak nie...tak si zena musi pockat...
@sarias vidis o tom som tiez nic nepocula,.,.oni nesvrbia ale pri dotyku ako ked som sa sprskovala taak som si tak presla a zabolelo to,.,.aj teraz sa dotknem a boli,.,.mm som zakazala sa dotykat lebo bolia.,.hm,.,.neviem,.,.neprestane skocim za dokym,..,lebo prvykrat sa mi to deje,.,.hmm
@sarias no tak uz som mala takeho ducha nakoniec a mrcha dosla 😒 ty si ako dopadla s testikom?
no, dievčence, držte päste, už odchádzam doktorke, tak sa snáď dozviem aj niečo pzitívne...
@solinkarka 😠 to ma mrzí
@raza co ta mrzi? 😕
@sarias zatial to tak vyzera, ze som...hadam to tak aj ostane...pre pokoj duse som si vcera este robila ten difgitehu test co reklamuju...ukazuje tyzdne od oplodnenia, nie podlalekrov tt...no a da sa robit do 6tt, lebo potom je uz vysoke hcg a neukaze vraj dobre, rovnako ako pri dvojichkach a mimomat.tehu...aspon to pisu v navode a mne to vyslo presne ako ma, na 5tt, tak hadam je zatial vsetko v poriadku...lekara mam az takto o tyzden objednaneho...
@marosusu ked ti mrcha ma prist-neprist 13. tak podla mna je na test v piatok este skoro...musela by si mat velmi citlivy (10) a mat vysoku tvorbu hcg...kazda zena to ma inak a aby si nebola sklamana, ja by som po mojich skusenostiach tetovala najskor v pondelok....to uz by mohol vyjst realny test...alebo ak nevydrzis, tak v nedelu, na ducha by to mohlo stacit.
@solinkarka asi ste sa s razou nepochopili, ty si pisala o duchovi z minulosti a ona si myslela, ze teraz dorazila mrcha po duchovi...aspon tak som to pochopila ja, ked som vas citala 🙂
@chirabell hej hej aj mna to napadlo potom ale nastastie mrcha sa este nehlasi 😀

@marosusu dakujem pekne 😉