icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marosusu
5. apr 2011

@solinkarka no co testovala si sa??:,,..,,.,.dufam ze mas 2 //,.,.drzim prstyy.,,.,.:D

solinkarka
5. apr 2011

@marosusu je to akesi divne....vcera poobede o tretej som spinila trochu take hnede a do teraz uz nic...som myslela ze sa mrcha rozbieha 😠 ale akosi sa jej nechce ku mne....

saska697
5. apr 2011

@malabublinka Neboj coskoro tu budeme vsetky nesnazilkami ale maminkamiiiiii🙂))

marosusu
5. apr 2011

@solinkarka noooo sak to je dobre nie,.,..,a testnut si neskusala,.,.ci nemas testik...kedy si mala nedostat mrchu,.,.joooj tak sa drz este moja,.,.:D

saska697
5. apr 2011

Uuuuf ovu sa asi blizi podbrusko teda lavy vajecnik sa zacina ozyvat.....

solinkarka
5. apr 2011

@marosusu dnes, zajtra by nemala prist 😀 dnes si kupim mamatest ak zozeniem

saska697
5. apr 2011

@solinkarka Drzim vsetky palceky nech sa zadari🙂 aj je tu dalsia buduca maminka🙂

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 uvidime...ale to vcerajsie spinenie, no neviem snad mi ta mrcha da na 9mesiacov pokoj 😀 a tebe prijmne tutu- mutu cez ovu 😵

saska697
5. apr 2011

@solinkarka Neboj urcite nepride a zeby sa malinke zavrtavalo preto to spinenie,hm?🙂)vsetko je mozne len sa setri menej stresu viac pozitivneho myslenia ved aj slniecko uz svieti🙂)). Dakujem dufam,ze stoho nieco bude🙂)

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 u nas prsi 😖

saska697
5. apr 2011

@solinkarka Vrrr to nemoze ten oskar svietit vsade?🙂 Halo halo Oskar mohol by si sa rozsvietit na cele Slovenskoooo🙂))

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 staci ak do Ziliny 😀 kolko sa uz snazite o babo??

saska697
5. apr 2011

:o) tak aspon do Zilinyyy pocujeees?🙂)xixi
No my sa snazime uz vysse roka, ale do teraz sme to viac menej nechavali na nahodu. Len teraz to zacalo byt take intenzivnejsie,lebo kamaratovi a jeho zene sa 23.3. narodilo dievcatko a moj drahy tiahne na 25 ja na 23 a vsetci kamarati ho uz predbehli🙂)xi Dotoho vidim ako sa moja mama rozpliva pri deckych vecickach i buduca svokra🙂 jaaaj.... A ty s drahym sa ako dlho snazite?

chirabell
5. apr 2011

@alenka_ela ja som to tento mesiac tiez necakala, mala som indicie, ktore nasvedcovali skor tomu, ze nic nebude a vidis...treba asi fakt riesit ine veci a na to pocatie mysliet minimalne...a ked telo nebude v strese tak sa podari 🙂

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 nam sa prve podarilo po troch mesiacoch ale MA v 10tt 😔 a teraz by nemala prist tretia mrcha od toho kyretu tak uvidim..takze snazime druhy cyklus

chirabell
5. apr 2011

@sarias dakujem za prianie, hadam budeme, davam si pozor no a viac uvidim v pondelok u lekara, co povie...

saska697
5. apr 2011

@solinkarka To mi je luto:((. Ja som sa zas min tyzden dozvedela,ze nemam bohvie ake dobre vysledky s cytologie o pol roka mam prist zase na odber....
Tak mrcha mrchova neprichadzaj!!!!! Lebo uvidis az po 9mesiacoch mas narok na prichod🙂).
A papas dake vitamin ci mas dake lieky?

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 ja idem na cytologiu o tyzden tak som zvedava....papam len kys.listovu

chirabell
5. apr 2011

@solinkarka to spinenie moze byt aj prejav uhniezdovania, ze sa narusili nejake cievky a z toho ta krv...no ved uvidis 🙂 kedy by si mala mat mrchu?

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu supis pupis, to nas bude vela, sa moc tesim 🙂)))))))))))
ty budes testovat?

saska697
5. apr 2011

@solinkarka Tak drzim palceky nech ti to dobre dopadne.... Ja uzivam kyselinu listovu a zacala som aj Sarapis tak som zvedava co to somnou porobi🙂)).

solinkarka
5. apr 2011

@chirabell dnes alebo zajtra...

chirabell
5. apr 2011

@saska697 jaaaaj ved to ste mladucki, to je casu na babo dost, ked nepojde podobrotky, je casu pomoct tomu...vela nas tu je okolo 30 na fore a aj viac ako som citala a to uz je potom horsie na cakanie. neboj, babo bude 🙂

solinkarka
5. apr 2011

@saska697 sarapis su vitaminy?

chirabell
5. apr 2011

@solinkarka dnes zajtra...tak to uhniezdovanie nebude...skor naznak mrchy, vraj niektore zeny v case mrchy trochu spinia pocas tehu...ja neviem, ja som nespinila, ale je to dost casty jav, dokonca az 3-4 mesiace sa to niektorym dialo, co som sa docitala...tak som zvedava na tvoj testik a drzim palceky, aby mrcha neprisla ale objavili sa // 🙂

lili_a_mimi
5. apr 2011

@saska697 ale ved sarapis je na obdobie klimakteria, cize prechodu... 😕

saska697
5. apr 2011

@chirabell Dakujem za povzbudzujucu spravicku. Len u nas v rodine mala babka rakovinu krcka min rok musela ist mamina na op stym ze jej musia vybrat maternicu a teraz mam ja dake cyto naprd, tak sa dost bojim:((((....

solinkarka
5. apr 2011

@chirabell moze to byt aj uhniezdenie ak som mala neskor ovulku aj pri prvom som to mala...cykli som mala 30dnove a ovu az na 24dc

saska697
5. apr 2011

@lili_a_mimi Ano aj ale su dobre ak mas problemovy menstruacny cyklus, problemy s pletou a to presne mam odkedy uz neberiem vysse 2r. antikoncepciu... A je to aspon troch prirodne oproti antike...

sarias
5. apr 2011

@marosusu no tak drzim palce, to si stale merias teplotu a co ti ukazuje?