2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka aj lauritka by ti povedala, ze ovu moze sice byt neskor,ale faza po ovu sa neskracuje, je konstantna pre jednu zenu...takze potom by sa ti musela aj mrcha posunut...ale zas ak by si mala neskor ovu, tak by ti este test podla mna nevysiel pozitivne, lebo by to bolo skoro...na grafe to nie je vidiet kedy bola ovu?
@chirabell ja si Bt nemeriam cize vobec neviem kedy bola
Ako tak pocitam a pozeram dnes my zacina ovulka a my sme mali sexik v nedelu no to sa nam este nepodarilo🙂))xi ale dnes preistotu bude este🙂)xi
@solinkarka aha tak...a nevidela som ta aj v teme meranie BT? ci sa mi to len zda? 🙂 no ved uvidis ako to dopadne, ale ak mas subjektivny pocit, ze si mala posunutu ovu, tak potom aj mrcha sa ti urcite posunie. tak ale setri sa a mysli pozitivne, aby sa udrzalo, ak sa zadarilo 🙂 drzim palceky
@saska697 je to mozno pravda, ale na tvojom mieste, by som sa poradila s gynekologom, lebo Sarapis ako taky obsahuje a do tela doplna prirodny progesteron a ten ti moze poriadne rozhadzat cyklus... Ale ak by ti krvne testy ukazali znizenu hladinu hormonov resp by sa ti nedarilo otehotniet kvoli tomu, ze mas rozhadzany cyklus (dosledkom nizkej hladiny vlastnych hormonov) tak je to vhodne uzivat
@saska697 + teraz citam, ze mas nejaky nalez, opytaj sa, ci ti to ten sarapis nemoze ovplyvnit... Je to sice cisto prirodne, ale neverila by si, aku to ma silu...
@chirabell ano bola som aj v tej teme..teraz si meriam bt hned po prebudeni a druhy den je 36,9....
@saska697 aha, tak to vôbec neviem čo je. mne povedali iba tú známku a že teda dvojka, lebo som mala vraj asi zápal. ale na kontrolné cyto ma nevolal, tak neviem prečo. fakt niekedy rozmýšľam, že to bude asi blbý doktor.
Ja som mu povedala, že by sme sa chceli snažiť o bábo, či je všetko o.k. a on sa len tak priblblo usmieval a prikývol. Ja som čakala že mi aspoň povie, že kedy sa mu javí, že by mohla byť ovulka,... či je všetko o.k. aby ma ubezpečil... a on nič. Vám baby doktor niečo aj povedal keď ste mu hovorili že sa idete snažiť o bábo? Neviem, či ho nemám vymeniť
@veonka No mozno by som na tvojom mieste zmenila dr. Ja ho mam u mojej mami v praci a on je gyn. zamerany aj na onkologicku gynekologiu. Ja som mu povedala co ma trapi vysetril ma zobral ster a povedal,ze ak sa do polroka nezadari mam prist a pol rok akurat vychadza aj po stere na ten isty mesiac. Tak ak sa nezadari uvidime co povie ci nasadi dake lieky.....
@lili_a_mimi No to mam preto som aj brala antikoncepciu menzes mi chodil hore dole kedy sa mu zachcelo aj dvakrat do mesiaca vlozky som musela furt nakupovat o sto sest..... Lenze prisiel niekto kto mi zmenil zivot a rozhodli sme sa pre mimii antiku som dobrala par mesiacov bol pokoj ,lenze klasika zase je to tak ako pred antikou, lenze teraz naposledy ked som bola u dr. mi povedal,ze to nie je dalsia menstruacia ten 16DC ale stred cyklu.
baby ja som mala poslednu ms este na zaciatku marca...ale ja mavam cyklus tak 36 dnovy...kazdopadne som sa kazdy den testovala ovu testami a mala som ovu minulu stredu alebo vo stvrtok tak teraz cakam co bude. snazili sme sa od utorka do piatku... netusim kedy by som mala dostat ms lebo ked som mala ovu az na nejaky 29DC tak to bude taky 40 dnovy cyklus...drzte palce na test...zajtra spravim
@solinkarka ja som tiež mala v sobotu rano len drobulinke hnede špinenie, potom cely deň nič, teploty tri dni po sebe nad 37 a v nedelu dofičala mrcha 😠 ale tak ja som nemala ducha ako ty na testiku..tak držím palce, nech je z toho drobec decembrový 😉
@cammeronka mi ani nevrav lebo to bude aj moj pripad 😠 zajtra je ten kriticky den...dufam ze to mini spinenie nebude mrcha ale drobec decembrovy 😀
@solinkarka držím ti palečky ať je to zahnizďování a na testíku najdeš krásné // 😀
@inkaher drzime drzime palceky, hlavne sa neunahli s tymi testami ja som si robila tri a prvy mi vysiel negativne skoro som testovala...ale o dva dni nato uz bol druhy pozitivny a treti o 3 dni nato pozitivny tiez 😀 a ja este k tomu kojim a moj cyklus bol pekne rozhadzany...ale ovulka musela byt v case milovania, ja som teraz mala 43 DC ale bezne mavam 32 DC. Kto sa v tom ma vyznat??? 😉
@sarias ako to bolo s tym 43dc co si pisala inkaher?
@saska697 tak to verim, ze ta to stve, ale na tvojom mieste by som si urcite dala urobit hormonalny profil, nech vies na com si 😉 lebo je fakt mozne, ze sa tvoje telo tak naviazalo na hormony z antiky, ze teraz si ich nevie vyprodukovat v dostatocnom mnozstve a preto tie vykyvy cyklu. Uz ta ale nebudem odradzat od toho Sarapisu, len fakt by som ti radila, porozpravaj sa o tom so svojim gynekologom. On pozna tvoj stav a je odbornik, ktory by mal vediet aj to, ci je to dobre alebo nie pre tvoj organizmus 😉 A uz viackrat som citala, ze niekedy sa antika nasadi na 3 mesiace na upravu cyklu a potom hned sup sup sa posnazit. Vraj s tym maju vyborne vysledky. Takze mozno aj toto by staloo za konzultaciu 😵 hmmm?
@jutu07 ak bolo vcera to uhniezdenie tak test mi zajtra este nic neukaze 😖
myslime ze to bola ovu lebo som ju tak mavala aj ked som chcela prve babo az okolo 27-29dc a mala som tie ovu testy digitalne a usmievali sa na mna presne len dva dni ako v navode. testovala som kazdy den (24 eur za 7 testov a bolo ich treba 4 krabičky 😝 ) inak hlien zodpovedal aj krcok maternice sa skratil a zmäkkol takze ovu bola na 100 percent otazka je ci z nej nieco bude 😒 picha ma v brusku ako pri malej a boli ma ale vobec nie kramovo...teplotu nemeriem skusila som testy
baby vidim, ze sa tu rozrasta tehu komunita... nakazte ma 😀 😀 😀
u mna bol ale problem so stenou maternice mam ju horohovo nizku. pri malej ma napichavali estrogenom. teraz nemam nic takze fakt len uvidim... s testami sa nechcem unahlit....uz mam kupenych 5 😝 na kazde rano jeden ale nebudem stresovat ked bude negat. lebo este je skoro este len zajtra rano budem mat 7DPO
ale cakanie na ovu bolo horsie...stale sa mi nic neukazovalo...to po 25 testoch kazdy den pomaly omrzi...hlavne ak neviem ci vobec nejaka bude
@solinkarka uvidíš, uhnizďování mohlo být už dřív a teď špiníš jen proto, že je termín mrchy. Já jsem to měla podobně. Po ovu mě pobolívalo břicho, tak 8dní a pak jsem si udělala test 2dny před mrchou a už tam byla krásná čárka a pak v den mrchy hodně slaboulinké špinění i druhý den a od té doby nic. Nesmíš tomu moc podlehnout. Já jsem v lednu byla psycho, tak moc jsem mimi chtěla. Až jsme se rafli s manželem a řekl mi jak se chovám,tak jsem vypla hodila to za hlavu(protože bych se z toho zbláznila) a vidíš po únoru byla druhá čárka. Moooc ti to přeju, tak jako všem tady 😉

@solinkarkaano su a su vhodne na plet,vlasy, problemovu menstruaciu, ale aj pre zeny v prechode....