2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marosusu je to akesi divne....vcera poobede o tretej som spinila trochu take hnede a do teraz uz nic...som myslela ze sa mrcha rozbieha 😠 ale akosi sa jej nechce ku mne....
@malabublinka Neboj coskoro tu budeme vsetky nesnazilkami ale maminkamiiiiii🙂))
@solinkarka noooo sak to je dobre nie,.,..,a testnut si neskusala,.,.ci nemas testik...kedy si mala nedostat mrchu,.,.joooj tak sa drz este moja,.,.:D
Uuuuf ovu sa asi blizi podbrusko teda lavy vajecnik sa zacina ozyvat.....
@marosusu dnes, zajtra by nemala prist 😀 dnes si kupim mamatest ak zozeniem
@solinkarka Drzim vsetky palceky nech sa zadari🙂 aj je tu dalsia buduca maminka🙂
@saska697 uvidime...ale to vcerajsie spinenie, no neviem snad mi ta mrcha da na 9mesiacov pokoj 😀 a tebe prijmne tutu- mutu cez ovu 😵
@solinkarka Neboj urcite nepride a zeby sa malinke zavrtavalo preto to spinenie,hm?🙂)vsetko je mozne len sa setri menej stresu viac pozitivneho myslenia ved aj slniecko uz svieti🙂)). Dakujem dufam,ze stoho nieco bude🙂)
@saska697 u nas prsi 😖
@solinkarka Vrrr to nemoze ten oskar svietit vsade?🙂 Halo halo Oskar mohol by si sa rozsvietit na cele Slovenskoooo🙂))
@saska697 staci ak do Ziliny 😀 kolko sa uz snazite o babo??
:o) tak aspon do Zilinyyy pocujeees?🙂)xixi
No my sa snazime uz vysse roka, ale do teraz sme to viac menej nechavali na nahodu. Len teraz to zacalo byt take intenzivnejsie,lebo kamaratovi a jeho zene sa 23.3. narodilo dievcatko a moj drahy tiahne na 25 ja na 23 a vsetci kamarati ho uz predbehli🙂)xi Dotoho vidim ako sa moja mama rozpliva pri deckych vecickach i buduca svokra🙂 jaaaj.... A ty s drahym sa ako dlho snazite?
@alenka_ela ja som to tento mesiac tiez necakala, mala som indicie, ktore nasvedcovali skor tomu, ze nic nebude a vidis...treba asi fakt riesit ine veci a na to pocatie mysliet minimalne...a ked telo nebude v strese tak sa podari 🙂
@saska697 nam sa prve podarilo po troch mesiacoch ale MA v 10tt 😔 a teraz by nemala prist tretia mrcha od toho kyretu tak uvidim..takze snazime druhy cyklus
@solinkarka To mi je luto:((. Ja som sa zas min tyzden dozvedela,ze nemam bohvie ake dobre vysledky s cytologie o pol roka mam prist zase na odber....
Tak mrcha mrchova neprichadzaj!!!!! Lebo uvidis az po 9mesiacoch mas narok na prichod🙂).
A papas dake vitamin ci mas dake lieky?
@saska697 ja idem na cytologiu o tyzden tak som zvedava....papam len kys.listovu
@solinkarka to spinenie moze byt aj prejav uhniezdovania, ze sa narusili nejake cievky a z toho ta krv...no ved uvidis 🙂 kedy by si mala mat mrchu?
@marosusu supis pupis, to nas bude vela, sa moc tesim 🙂)))))))))))
ty budes testovat?
@solinkarka Tak drzim palceky nech ti to dobre dopadne.... Ja uzivam kyselinu listovu a zacala som aj Sarapis tak som zvedava co to somnou porobi🙂)).
@chirabell dnes alebo zajtra...
@saska697 sarapis su vitaminy?
@solinkarka dnes zajtra...tak to uhniezdovanie nebude...skor naznak mrchy, vraj niektore zeny v case mrchy trochu spinia pocas tehu...ja neviem, ja som nespinila, ale je to dost casty jav, dokonca az 3-4 mesiace sa to niektorym dialo, co som sa docitala...tak som zvedava na tvoj testik a drzim palceky, aby mrcha neprisla ale objavili sa // 🙂
@saska697 ale ved sarapis je na obdobie klimakteria, cize prechodu... 😕
@chirabell moze to byt aj uhniezdenie ak som mala neskor ovulku aj pri prvom som to mala...cykli som mala 30dnove a ovu az na 24dc
@lili_a_mimi Ano aj ale su dobre ak mas problemovy menstruacny cyklus, problemy s pletou a to presne mam odkedy uz neberiem vysse 2r. antikoncepciu... A je to aspon troch prirodne oproti antike...

@solinkarka no co testovala si sa??:,,..,,.,.dufam ze mas 2 //,.,.drzim prstyy.,,.,.:D