2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
O la la takze sarapis asi zabera takyto pekny ovu hlienik som este nemala po dobrati antiky, len nech to vydrzi do vecera🙂))
@solinkarka tak ta BT vyzera slubne...niektore zienky maju az nad 37, ale ja som napr mala na striedacku 36,8-36,9...cez den mi vybieha vyssie na cca 37,4-5 a ked to prezeniem s aktivitou ta az na 37,8 ...meriam si stale, pre pokoj duse kym nepojde k lekarovi aspon...tie denne su uz len take kontrolne teploty, ze aby som to moc neprehanala 🙂
@chirabell a to som rozmyslala rano ci vobec zmeriam bo pohlad na krvavy teplomer by nebol bohvie co...ale kedze do rana ziadna krv nebola tak som to riskla a bol cisty 😀
@solinkarka co som mala druhu mrsku po porode som ju mala na 43 DC inak mavam 32 DC ale po porode je to vselijake najma ked kojim...
ja BT nemeriam, lebo mame noveho psika a malu...rano budicek mala zakrici mama som hore a obaja s manzelom okamzite vstaneme...ja za malou a manzel uteka otvorit dvere lebo s malou sa okamzite budi pes a ten sa vycika a vykaka presne minbutu po malej prvom zamrncani.
@inkaher dobry pristup, ze uz mas kocik hehe...tak toto ja budem riesit az ked prejdem do 5mesiaca...pre istotu...a satocky asi velmi tiez riesit neudem, daco nove pokupim, ale vela zrejme podedim, lebo mam okolo seba vela mamiciek kamaratok a aj svokra vraj ma poodkladane po chlapcoch a v rodine su dalsie 0-2 rocne deticky 🙂 takze na toto mam cas, az bude vacsia istota, aby mi to nebolo velmi luto, keby nahodou...zivot je vrtkavy, ale verim, ze nic zle sa nestane 🙂
a na zaklade poslednej ms by som mala nadherny datum porodu 13.12.2011 - 13,12,11 (a bude mat 10 prstov na rukach, 9 vlasov, 8..., 7...., 6 nas s nim/nou bude doma (2 psy), 5 prstov na jednej nohe, 4 starych rodicov, 3 kila, 2 oci a 1 sestricku) 🙂 8 a 7 neviem poradte
@inkaher aj ja by som mala TP 13.12. na moje meniny 😀
@chirabell kocik mam len preto, lebo som mala jeden pri malej oblubeny (vystriedala som 5) ale vadili mi na nom asi 4 veci. Teraz sme rozmyslali ze manzelovej sesternici kupime ako svadobny dar kocik tak som nahodou pozerala a zistila som ze presne tie veci co mi vadili zmenilli k mojej spokojniosti...no zazrak...ci znamenie? 😝
@solinkarka no vidis to musi byt...to bude dobry datum,,,aj ked moj doktor si to aj tak da na svoju službu v nemocke 🙂
@solinkarka a co by si chcela dievcatko alebo chlapca?
@inkaher kedy si mala poslednu mrchu??
@inkaher dievcaaa i ked dolezite je aby bolo zdrave takze aj chlapca by som brala 😀
8.3 ale ovu az minulu stredu
@inkaher ja som mala 6.3. ja ani neviem kedy som mala ovu....
@solinkarka ja som chcela najskor chlapca...aj vsetci v rodine lebo my sme same baby ale jasne ze my to bolo viac-menej jedno ako vacsinou pri prvom. ale potom sa mi narodilo dievcatko a ja by som ju za chlapca nevymenila ani za svet a teraz by som mala zasa radsej dievcatko, ked vidim malu aka je uzsna. manzel to iste a to tiez smutne hladel na vlaciky po 3D ultrazvuku.
@solinkarka a aky dlhy mas cyklus?
@solinkarka ja som ten datum porodu dala podla normalneho 28 dnoveho cyklu (vdety je 8.3ms-13.12.2011) moj gynekolog to asi ani inak pocitat nebude aj ked normalne podla toho ako neskoro som mala ovu by to bolo az 22.12
@inkaher no ja tych 30-31dnove...co je dnes alebo zajtra...ale ked bolo vcera to hnede spinenie a dnes uz nic tak bohvie co sa odohrava v mojom tele, ci pride ta hnusoba ci nie
@solinkarka a testovala si uz?
@inkaher hej dnes rano...ale negativny to bol nejaky rapiclear...tomuto testu moc neverim, najlepsie je mamatest ten si kupim dnes ak zozeniem
@solinkarka ja mam mamatesty kupene a potom aj ten digitalny clear blue. rapiclear som mala a ukazal mi ked som bola tehu ale ak sa naozaj vcera alebo dnes este len uchytilo vajicko takto preto bol negat.
@solinkarka teraz som pozerala ten clearblue no na to ze stoji 8 Eur tak ma citlivost az 25...hajzli hlavne ze na krabicke to nikde nemali. za to by som mala 4 mamatesty ktore maju citlivost menej ako 10
@alenka_ela mě za 14 dní, takže ještě hodně času...Ale tentokrát už ani testovat nebudu...nějak tomu tento měsíc moc šanci nedávám. Flákáme to po všech stránkách-tulení i pití čaje, i vitamíny..nějak není na nic čas...

@lili_a_mimi :o) Uvidime so povie dr ked pojdem na kontrolu. Lebo my sme si doteraz mysleli ze ten 16 den mi prisla mrcha a preto nikdy nic nebolo,ale dr. mi povedal, ze je to stred cyklu a nie dalsia mrcha no a este sa nam nikdy ako na potvoru nepodarilo mat sexik 3dni pred tymto a teraz ano🙂.Presne ako dr. poradil 3dni pred a prvy den stredu cyklu🙂 tak dnes si to este zopakujeme🙂)