icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu ja ani neviem, kedy som mala ovulku, citila som maternicu furt 🙂)

sarias
5. apr 2011

@marosusu ja sa neplanujem testovat leb som prevadepodobne tehotna ale chcem pochopit ten princip merania bazalnje teploty... 🙂

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela no najradsej by som si urobila test uz zajtra ale musim vyckat xixi,.,..ja meriam rano o 5.30 vaginalne a zapisem do grafu na stranke fertilityfriend.com ale graf po cesky je aj na stranke womenzone.cz,.,.tak uz si len vybrat a pustit sa do toho,.,.,. 😀

marosusu
5. apr 2011

@sarias fpohodee sak viem zzee si v ocakaavani,.,. 😉 😉 😉 ,.,.taak dufam ze si z toho vysla..,.ako ja som prekvapena z toho,.,,.teraz poznam svoje telo superne,..,tesim sa tomu,,., 😉 😉

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu no ja si budem len tak merat, hned ked vstanem a napisem na papier, ak sa to nepodari, tak potom dalsi cyklus zacnem pisat do grafu 🙂)

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela f pohodke,.,.ja mam rano teplomer po ruke,.,.zmeriam vypisem do zapisnicka niekedy zapamatam,..a ked som na nete tak to supnem do grafu 😉 😉 😉 😉

sarias
5. apr 2011

@marosusu ttak skvele, poznat svoje telo je dolezite potom dokazes rozoznat kedy mas ovluku...

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu chodis do prace? si odo mna o 1 rok starsia 🙂 tak to budeme na tuto dobu mlade maminy 🙂)

marosusu
5. apr 2011

@sarias noo presne,.,.,.a ked mas muza doma tyzden do mesiaca a on sa traafii,.,.,.taaak cakaam ze co a ako,.,. 😉 😉 😉

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela jj chodim do prace nechceee sa mi ,.,..,a mavam rannu alebo poobednu aj cez vikend ,.,..robim skladnicku v hoteli,.,.takk skoro furt som v praci,.,.,. 😉 😉 😉

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu no tak preto tak skoro vstavas...no tak to mas tazke a este ked aj menzela nemas doma, je ti smutno vsak? ja este studujem, som tretiacka 🙂

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela noo tak to ti je hej,,.,.ja pracujem od strednej,.,.aj vonku som bola dva a pol roka,..no a si myslim ze teraz najvyssi cas na babo,.,.straasne tie biologicke hodiny xi xi,.,.i ked sa chceme stavat tohto roku noo mame to pestree,.,. 😀 😀 😀 😝 😝 😝

alenka_ela
5. apr 2011

No asi okrem rovnakej MS mame aj podobne plany, aj my ideme stavat, ale este nemame vysporiadany pozemok, kde by sme chceli, tak zatial byvame ve meste🙂 no a tiez som po strednej nesla do skoly, mame polnohospodarstvo, tak bolo vzdy vela prace a vela moznosti ako si zarobit peniazky, no ale rozhodla som sa ist na externe srudiu zahradnej architektury, ze nech sa poberiem vlastnou cestou.. a je to moc tazke, lebo zaroven treba sem tam aj nieco popracovat, hlavne teraz ked zacala sezona...no a tak preto by som chcela to male teraz, ze by som si dokoncila na materskej skolu 🙂)

alenka_ela
5. apr 2011

@marosusu a este ze mne tie hodiny tikaju snad odkedy som sa narodila 🙂) milujem deti a moj sen najväcsi je mat tri deti-dievcence 🙂)

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela velmi kraasny sen,,.mna to chytilo,,.ale skor to chytili mojho manzela ale preniesol to aj na mna,.,.takze chceli by sme babo,.,,.uz kedy pride vtedy pride,.,.nemam vysnivany mesiac,.,.,.len aby sme zdravi boli,.,. 😀 😀

alenka_ela
5. apr 2011

no jasne, ale vies co pre mna je najdolezitejsie, aby sme boli stastni...moj otec nie je zdravy, ale aj tak je stastny...
No a aj si pozeras nejake decke veci? ja kociky,som jednym posaduta, ale uz ho asi nikde nemaju ☹
Moj manzel chce tiez velmi babo, niekedy ma to az znervoznuje, ale hlavne ma moji rodicia znervoznuju, oni by tak chceli vnucatku ☹

babatienko27
5. apr 2011

ahojte mozem sa pridat??? ako ste na snazilkovani ?? ahojte mam 27 rokov a zacal sa mesiac nasho snazenia tuzime po babatku sme spolu 7 rokov a uz chceme doma malicke babo ....cakam na Vase spravicky coskoro buduce mamicky

alenka_ela
6. apr 2011

@babatienko27 ahoj, ja sa snazim uz 9 mesiacov ☹ no uvidime, co tento prinesie 🙂)) Drzim ti palce!

alenka_ela
6. apr 2011

@marosusu takze dne 23DC teplota v ustach 7:10 bola 36,9 🙂 to je zatial ok nie? 🙂

marosusu
6. apr 2011

@alenka_ela no super,.,.,.a kedy vlastne neocakavas mrchu,.,,. a posledna kedy bola??

inkaher
6. apr 2011

caute baby no ja som dnes testla ale nic, len jedna /. Ale som len 7DPO takze ste je skoro. 😉 uvidime zajtra...este mam 5 testov, to je do podnelka (to bude 12DPO takze v case ocakavanej ms - ta by mala prist niekedy v case od pondelka do stvrtka - ale nepride 🙂 ) Dneska som pozerala s malou bol raz jeden zivot 🙂 cast zrodenie tak ma to normalne zaujimalo viac ako ju...ona to videla uz stokrat - oblubena tema 🙂

alenka_ela
6. apr 2011

@marosusu posledna bola 15.3. neviem kedy pride dalsia ale asi tak 13. alebo 14. neviem, lebo ja to mam take vselijake, Mala by som mat 11.4. ale cyklus sa mi posunul z 28 na niekedy aj 32 dni, ale niekedy aj na 28 dostanem, ale pocit, ako pri mrche mam uz dlho, citim stale maternicu...ty si mala kolko teplotu?

alenka_ela
6. apr 2011

@inkaher ahojcek, no vidim, ze si na tom tak ako aj my s marosusu, aj my mame mat mrchu okolo pondelka, no a testovanie je velmi skore!!! nechaj si testiky a vydrz to 🙂) a aky kocik mas vybraty? aj ja mam vybraty, ale uz ho nepredavaju ☹

marosusu
6. apr 2011

@alenka_ela heeej presne mi to mame spolocne ja dnesny 8DPO mam 36,6 neviem,.,.no este par dnii 😒 😒 😒

alenka_ela
6. apr 2011

@marosusu a aky je rozdiel v teplote ked merias v posve a ked v ustach?

saska697
6. apr 2011

Ahoj snazilocky mava niektora zvas taku tu ,, hnusnu,, ovulku ako keby dalsiu menstruaciu ale je to ovulka?:(

inkaher
6. apr 2011

@saska697 ano ja som mavala velke bolesti pri ovu, sex som pretrpela so zatatymi zubami... predtym sme sa v case tych bolesti nesnazili potom sme zistili ze to bola ovu tak sme ale aspon vedeli kedy bola...

inkaher
6. apr 2011

@alenka_ela podla mna je, v ustach je nižšia. rozdiel je aj s akym teplomerom merias...digitalny dava tusim nizsie hodnoty...ale ortutovy uz asi malokto pouziva 😉

saska697
6. apr 2011

@inkaher Dakujem za odpoved. A mavala si aj taky vytok do ruzova?

sarias
6. apr 2011

@alenka_ela ahoj vy sa snazite 9 mesiacov? adrziiiim velmi pace nech nas tehuliek je tu staaale viac a viac 🙂