2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 co rooook ??? boze baby nestraste maa
@saska697 my mesiac
@chirabell vdakaaa za grafik.,.,ked budem mat viac casu (som f praci:D) tak poslem aj moj aby si kukla,...,ale hrozne je ze mam tlak v prsickach a bradavky este stale bolia,.,..fnuk,.,.myslim ze to neni velmi ruzove pre tento mesiac,.,.fnuk,.,.,.oki ozvem sa neskorej,.,..a som priamo zo sb,.,.,.paaaaa
a ostatnee baby nic netestovali,,.,..,:D
@babatienko27 ano rok ale co uz musime byt trpezlivy :((
@babatienko27 a stale nic?:(
Je tu este niekto?🙂
baby, mate skusenosti s clearblue ovulacnymi testami?to jedno balenie (7ks) stoji ako 28€?sa mi to zda drahe, nie?
@cammeronka Ahoj nemam skusenosti ale rozhodne to je fakt drahe...
@saska697 ja sa v tom vobec nevyznam, som 4DC, tak som myslela, ze v case predpokladanej ovu to vyskasam, ale takeho peniaze sa mi zato asi nechce vyhadzovat ☹
@cammeronka To mas tak skoro ovu? To sa ti skor oplati ist k dr. aspon ti povie ci mas vobec ovu a kedy asi je to istejsie ako testy a lacnejsie🙂)
@cammeronka no clearbllue je drahy, lebo je digitalny, ved aj tehu testy stoja hrozne peniaze, za tu sumu mam 4 pruzky mamatestu a este mi aj ostane 😀 ale je to dan za digi a pohodlnost. Akurat maju jednu nevyhodu (ja teda ovu som nemala, len tehu) ze si ho nemozes odlozit na pamiatku, lebo vysledok po 24h zmizne :( iba odfotit
@babatienko27 hej hej, cakam, dufam ze to tak aj na dalsich 35 tyzdnov ostane 😀 ale nebude cisto vianocne, skor mikulaske 🙂
@alenka_ela @babatienko27 inak ja sice nie som z NR, ale rodicov ma medzi NR a ZM, tak to mam do NR kusok, bolo by celkom pekne, keby sa vam zadarilo a mali by sme babatka cca rovnako, ze by som mala s kym kocikovat, ked by som prisla k rodicom na navstevu 🙂
@erika0802 to vyzera krasne tie testiky 🙂 MNe sa sice ten z 5.4. zda o kustik slabsi, ale to moze byt len zle odfotene, urob teda este jeden a ked aj ten bude mat // tak hura k decembrovkam (pozri v casti spolocne terminy december 2011) este to stihas 🙂 gratulovat bude potom, nech ti to teraz este nezakriknem
@saska697 nie teraz nemam, som myslela, ze v case ked má byť, teraz ee..
@cammeronka jaaj lebo to tak vyznelo🙂)
@alenka_ela URCITE zdrava mlada zena nema problem otehotniet neboj sa...
@chirabell na aj ked sa mi to nepodari, mozem ti pomoc pokocikovat to tvoje 🙂 daj vediet, ked prides 🙂
@sarias dakujem 🙂
@alenka_ela nechodim teraz casto, lebo som sa prestahovala na vychod sr, ale tak raz do mesiaca chodim...no a ked bude babo, urcite to bude aspon na par dni v tom mesiaci, nie len na vikend 🙂

@alenka_ela no neviem ci je este k comu hadam ano 😉