icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

erika0802
6. apr 2011

@alenka_ela no neviem ci je este k comu hadam ano 😉

babatienko27
6. apr 2011

@saska697 co rooook ??? boze baby nestraste maa

babatienko27
6. apr 2011

@saska697 my mesiac

marosusu
6. apr 2011

@erika0802 kraasne testiky,...,:D

marosusu
6. apr 2011

@chirabell vdakaaa za grafik.,.,ked budem mat viac casu (som f praci:D) tak poslem aj moj aby si kukla,...,ale hrozne je ze mam tlak v prsickach a bradavky este stale bolia,.,..fnuk,.,.myslim ze to neni velmi ruzove pre tento mesiac,.,.fnuk,.,.,.oki ozvem sa neskorej,.,..a som priamo zo sb,.,.,.paaaaa

a ostatnee baby nic netestovali,,.,..,:D

erika0802
6. apr 2011

@marosusu dakujem....ale stale nemozem tomu uverit ze sa nam to podarilo na prvy krat.....nejaka ironia osudu? 😉 😉

saska697
6. apr 2011

@babatienko27 ano rok ale co uz musime byt trpezlivy :((

marosusu
6. apr 2011

@erika0802 taaak velke stastiiicko,,..,,.super,..:D.,.,.mi sa snazime 3 mesiac,.,..:D

erika0802
6. apr 2011

@marosusu ked sme chceli prve tak to trvalo asi 8mesiacov kym sa nam podarilo....nebooj pride to vsetko... 🙂 🙂 drzkam paluchy

saska697
6. apr 2011

@erika0802 Fiiiha tak to drzim palce🙂)) a pjekne testiky🙂

erika0802
6. apr 2011

@saska697 dakujem moooja....

saska697
6. apr 2011

@erika0802 Nemas za co takze malinka princeznicka bude mat surodenceka🙂))

erika0802
6. apr 2011

@saska697 no tak hadam ano....lebo uz by sa jej zislo...uz to asi aj potrebuje 😉 😉 😉 😉

jutu07
6. apr 2011

@inkaher ahoj jo to jsem taky mívala takové vnitřní teplo po probuzení a myslela jsem, že mám horečku,ale ne a nakonec jsem těhu 😀 takže držím palce a s testováním ještě vydrž! 😉

saska697
6. apr 2011

@erika0802 Vo dvojici je vzdy lepsie🙂)). Inak je zlatunka malinka tak ako maminka🙂)

erika0802
6. apr 2011

@saska697 dakujem budem sa cervenat...🙂

saska697
6. apr 2011

@erika0802 Aaaale preco ved je to pravda🙂)

saska697
6. apr 2011

@babatienko27 a stale nic?:(

saska697
6. apr 2011

Je tu este niekto?🙂

cammeronka
6. apr 2011

baby, mate skusenosti s clearblue ovulacnymi testami?to jedno balenie (7ks) stoji ako 28€?sa mi to zda drahe, nie?

saska697
6. apr 2011

@cammeronka Ahoj nemam skusenosti ale rozhodne to je fakt drahe...

cammeronka
6. apr 2011

@saska697 ja sa v tom vobec nevyznam, som 4DC, tak som myslela, ze v case predpokladanej ovu to vyskasam, ale takeho peniaze sa mi zato asi nechce vyhadzovat ☹

saska697
6. apr 2011

@cammeronka To mas tak skoro ovu? To sa ti skor oplati ist k dr. aspon ti povie ci mas vobec ovu a kedy asi je to istejsie ako testy a lacnejsie🙂)

chirabell
6. apr 2011

@cammeronka no clearbllue je drahy, lebo je digitalny, ved aj tehu testy stoja hrozne peniaze, za tu sumu mam 4 pruzky mamatestu a este mi aj ostane 😀 ale je to dan za digi a pohodlnost. Akurat maju jednu nevyhodu (ja teda ovu som nemala, len tehu) ze si ho nemozes odlozit na pamiatku, lebo vysledok po 24h zmizne :( iba odfotit

@babatienko27 hej hej, cakam, dufam ze to tak aj na dalsich 35 tyzdnov ostane 😀 ale nebude cisto vianocne, skor mikulaske 🙂

@alenka_ela @babatienko27 inak ja sice nie som z NR, ale rodicov ma medzi NR a ZM, tak to mam do NR kusok, bolo by celkom pekne, keby sa vam zadarilo a mali by sme babatka cca rovnako, ze by som mala s kym kocikovat, ked by som prisla k rodicom na navstevu 🙂

@erika0802 to vyzera krasne tie testiky 🙂 MNe sa sice ten z 5.4. zda o kustik slabsi, ale to moze byt len zle odfotene, urob teda este jeden a ked aj ten bude mat // tak hura k decembrovkam (pozri v casti spolocne terminy december 2011) este to stihas 🙂 gratulovat bude potom, nech ti to teraz este nezakriknem

cammeronka
6. apr 2011

@saska697 nie teraz nemam, som myslela, ze v case ked má byť, teraz ee..

saska697
6. apr 2011

@cammeronka jaaj lebo to tak vyznelo🙂)

sarias
6. apr 2011

@alenka_ela URCITE zdrava mlada zena nema problem otehotniet neboj sa...

alenka_ela
6. apr 2011

@chirabell na aj ked sa mi to nepodari, mozem ti pomoc pokocikovat to tvoje 🙂 daj vediet, ked prides 🙂

alenka_ela
6. apr 2011

@sarias dakujem 🙂

chirabell
6. apr 2011

@alenka_ela nechodim teraz casto, lebo som sa prestahovala na vychod sr, ale tak raz do mesiaca chodim...no a ked bude babo, urcite to bude aspon na par dni v tom mesiaci, nie len na vikend 🙂