icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
6. apr 2011

A ovu hlienik ako zuvacka natahujuci stale trva uz druhy den🙂))

inkaher
6. apr 2011

@cammeronka ahoj ja som ich skusila....nakoniec 4 krabicky lebo som mala ovu az 29 DC, uz som myslela ze ani nebude. podla mna vyborny test, nakolko s tymi pruskovymi ti vyjdu viackrat za cyklus dve //, ale ovu mas len ked su oba rovnakej farby (rovanko silne)...a niekedy su take silnejsie aj 4 - 5 dni...ten clear blue nemusis studovat proste usmev je ovu, kruzok nie. a ten usmev je tam presne len 48 hodin v ktorych rozmedzi je ovu takze je presnejsi... potom tu vznikaju temy ako na ovu teste mam dve palicky jena je taka a druha taka...co to je. S clearblue sa ti to nestane. ale cena horor.... ja som kupovala za 27, 4 krabicky po 7 testov takze tato ovu ma stala 108Eur. Ale snazili sme sa cez nu aj pred nou ako besny takze ak nebudu dve //na teste tak som zvedava kde bola chyba

erika0802
6. apr 2011

@chirabell dakujem..no ano bol slabsi...preto si idem kupit este zajtra nejaky ten testik a testovat 😀 😀 😀 jasze ze sa pridam k vam velmi rada... 🙂 🙂 🙂 dakujem za pozvanie
neviem to moze byt aj tym mozno ze uz ako som tu pisala ze pri tom druhom som neodobrala vzorku mocu zo zaciatku ale az zo stredneho prudu...tak mozno aj tym to bude..uvidime...
ale mam uz aj taky pocit ze som tehu lebo mi nechuti jest mooc, mam prsia take tazke a naliate ze som svagrine pisala nech mi na narodky kupi dva vandliky namiesto podprsenky 😀 😀 😀 😀

erika0802
6. apr 2011

@saska697 no ako povies moja ako povies
😉 😉 😉

kika87
6. apr 2011

Ahojte maminy chcela som sa spýtať, ktoré dávate bábatkám sunar NUTRILON ci by ste nechceli kupovať lacnejšie mame super dodávateľa a čím viac nás bude tým lacnejšie ho možme mať...inak to su také pálky za to, ja chalabohu ešte kojím no už pomaly musím aj prikrmovať tak sa bojím,že sa mi stráca mliečko...som rada,že to nebude vychádzať až tak veľa, myslím, že každé eurko príde vhod na niečo iné, budem rada, ak si navzájom možme pomocť ...ak by niektorá z Vás mala záujem, stačí mi napísať do IP a pošlem bližšie info

saska697
6. apr 2011

@erika0802 :o) a tatik uz vie novinku?🙂

erika0802
6. apr 2011

@saska697 no hned v pondelok som mu poslala mms-ku taky je stastny no riadne...aj ked vie ze to neni iste ale uz sa tesi...hladka brusko vies..no milucky... 🙂 🙂

saska697
6. apr 2011

@erika0802 jeejo to musi byt zlatunke moc moc drzim palceky🙂)). Moj drahy si len robi srandu ked sa napapam,ze ci tam nieco nemam. Lebo po antike som pribrala dost s 52kg na 60:(

erika0802
6. apr 2011

@saska697 moja to je dost....ja som pribrala zo 65 na 75 a po porode mi ostalo na 83 tak mi hovor nieco ☹ ☹ ☹ ☹

cammeronka
6. apr 2011

@inkaher tak ty si teda riadne testovala 😵 ved prave, ze tie pružkove su take diskutabilne, kopec bab tu ukazuje "dusikov" a ja na nich nic nevidim..tak som myslela, ze ten digitalny by mal byt presnejsi..

saska697
6. apr 2011

@erika0802 No a to som len rok po antike:(( to si vsetci mysleli ze som tehu ked som tak pribrala🙂)xi

lusinda1989
6. apr 2011

ahojte kocky mozem sa k vam pridat???
moje snazenie zacalo niekedy minuly rok zaciatkom leta a doteraz som na teste nenasla dve pekne ciarocky....
uz som z toho zufala... neviem co robit... ale kazdopadne snazit sa budeme dalej
a to som si aj ja myslela ze som mlada a zdrava a ze to vsetko pojde lahko a vobec ta tak neni... este horsie je ked sa ma kazdy pyta ze kedy uz to bude.... :(
nejake rady?

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Kazdy radi nemysliet na to noje to tazke,ked tuzis po malickom uzliku poznam to my sa snazime uz rok a nic..... A bola si uz u dr.?

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 hej hej ale to sa neda a sama mi das za pravdu.... bola som ale ta ma odbila s tym ze to je este kratky cas a ze mam este cas ze som mlada ... no co ti poviem

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Pravdze suhlasim neda sa to ked kazdy okolo je uz rodicom ci v ocakavani a pytaju sa a vy kedy konecne a tak. Aj ja som bola u dr a este povedal nech sa polroka pokusame a ked dovtedy nic tak mam prist,ale nech ide na vysetrenie aj polovicka a nie len ja. Lebo ja som sla za dr. hlavne stym lebo mam dlhe cykly aspon podla mna 38-39dnove a ze som myslela,ze dostavam na 16DC dalsiu mrchu ale vraj to nie je mrcha ale stred cyklu. Zacala som uzivat okrem kyseliny aj SARAPIS a myslim,ze zabral lebo konecne vidim ovu hlien taky aky ma byt a to uz druhy den🙂)) A my sme sa akurat vzdy kod som toto cudo mala nesnazili lebo sme to brali ako mrchu. No dr. poradil nech to skusime 3dni pred a prvy den ,,tohoto,, no 3dni pred sme konecne skusili, teda konecne sa nam to podarilo 3dni pred a dnes si to preistotu zopakujeme tak som zvedava ci 28 pride mrcha....

saska697
6. apr 2011

@lusinda19lebo ja mavam taku cudnu ovu s ruzovym vytokom teda hlienom a sem tam je to silne tak som myslela ze je to dalsia mrcha....89

saska697
6. apr 2011

@babatienko27 mesiac je este kratucko a najma ak si predtym brala antiku.... Nie je vzdy pravidlo ze ked doberies antiku hned bum a zadari sa su aj vynimky ako ja dobrala som antiku a nic...

lusinda1989
6. apr 2011

no tak to mas aspon stastie ze vies kedy mas ovu... a vy sa kolko snazite?

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Bud zmen dr. ak sa da, alebo jednducho povedz ze chces vediet ci mas vobec ovu ci ta nevysetri. A ty si nespozorovala ci mavas ovu?

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Inak do teraz to nebol takto ukazkovy hlien nechcem to zakriknut ale sarapis ma nieco do seba🙂 su to vitaminy a celkovo sa citim aj ja lepsie aj na plet zacali posobit🙂)))...

lusinda1989
6. apr 2011

no sem tam ma boli v podbrusku ale to neviem s istotou ci je ovu... no k odktorke teraz aj tak nechodim bo som mimo slovenska odisla som do uk a tu to zdravotnictvo nieje nic moc...

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989a snzime sa uz rok tak intenzivnejsie a menaj intenzivne to bude pomalicky aj dva roky...

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Toto som mavala aj ja pobolievanie v strede cyklu som sa bala ze co dalsia mrcha a nic viac ale potom sa zacal robit hlienik🙂)....a to som valala ocami ako puk🙂 ze waaau. UUUf tak to ti naozaj neostava nic ine ako ovu testiky. Inak je aj fajn str kde ti odp. gynekolog antikoncepcia.com

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 A mozno sexikujete v nespravnu chvilku alebo chyba nemusi byt prave v tebe ale v polovicke,hmm.
Kamaratova zena ma problemy zo stitnou zlazou a lieky berie potom mala cystu a praskla jej mala velke bolesti krvacala k dr. nesla lebo sa bal a na koniec o par tyzdnou hned otehotnela a maju krasnu dcerku 2tyzdnovu🙂)) takze kazdemu sa raz podari treba verit🙂))

lusinda1989
6. apr 2011

no ani na tie nemam moc stastia u man akosik nefunguju a ani u mojej tety :D

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 tak meranie BT a sledovat hlienik ak nie je papat vitaminky ja sa uz druhy rok napchavam kyselinou listovou🙂)

lusinda1989
6. apr 2011

hehe nooo sak neboj aj na neho pride... ale ten to berie celkom sportovo a vobec sa tomu nebrani len tu v uk je to trosku komolikovanejsie.... jaaaj toto zdravitnictvo....

lusinda1989
6. apr 2011

@saska697 vitaminiky papam.... bazalnu teplotu som tiez merala ale akosik som sa z toho nevedela vysomarit :( jaaaj ja som taka nestastnica ze dovi a to som si myslela ze svoje telo poznam :D

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 Tak to je fajn:o)) aspon to nie je napate🙂). Moj by isiel tiez rad k dr. nebrani sa ale casovo je tak vitazeny ze je rad ked si lahne a moze oddychovat a to len cez vikend inak je furt minimalne do 22 v robote ....

saska697
6. apr 2011

@lusinda1989 a ake papas? Tak potom faakt skusat sexik v strede cyklu ked ta zacne pobolievat brusko a mas ovu lebo nie kazda zena ma ovu aj s hlienom.... Neboooj to som myslela aj ja ale stale ho spoznavam vzdy s niecim prekvapi, len by nas mohlo prekvapit 9mesacnou pauzickou🙂)