icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 ale mrchujem od vcera vecera 😠

solinkarka
7. apr 2011

@hanysek.hanysek ja si myslim ze je to ovulacia...co tak spravit ovu test??

saska697
7. apr 2011

☹ takze zase odznova?:( To ako naschval spravila,ze dosla??? potvora jedna nevie,ze ma ostat 9 mesiacov doma...

saska697
7. apr 2011

@hanysek.hanysek rozhodne ovu testi jedina moznost ak ovsem nechces ist k dr.

hanysek.hanysek
7. apr 2011

@solinkarka Bohužel ovu test nemám a nejedu ani do města, abych si ho koupila :o(

saska697
7. apr 2011

No dnes je to tu dake mrtve....:(((

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 no odznova ale nevadi cakala som to..ideme do tretieh kola 😉

saska697
7. apr 2011

Asi to tak malo byt... ale do tretice vsetko dobre🙂)) a bude tepljsie a krajsie pocasie vtedy sa dobre dari🙂))

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 moja ked mi pises tak ja oznac ze to pises mne lebo ja sa tu len pozrem ked vidim ze ma niekto spomina a takto sa moze stat ze ti neodpisem

saska697
7. apr 2011

@solinkarka Prepaaac🙂)))) to sem tam ked tak rychlo odpisujem tak sa pozabudnem oznacit meno:(

alenka_ela
7. apr 2011

@hanysek.hanysek no presne tieto pocity som mala aj ja tento cyklus...no zostava ti pockat este 14 dni a nestresovat sa....pokial mavate sexik casto a taky blaznivy (buchy buchy 🙂 ), tak to moze byt aj z toho, no nemyslim, ze by to malo byt nieco vazne 🙂) ak sa uhniezduje mimi, tak neboj neujde ti ked pockas este do MS, no a testovanie skor to asi neeee....... Inak ak mas 14 dni do ms, tak ti prave zacinaju plodne dni, tak si to preistotu poisti 🙂) Ovu testy su neni dobre, zbytocna strata penazi, tam musis mat obidve ciarky tmave a to ked objavis, tak to vies akurat ze asi prebieha, ovu alebobo uz prebehla, ale to je len par hodin, tak radsej sexikujte furt 🙂

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 netreba mysliet len na somariny 😀

saska697
7. apr 2011

@solinkarka Ja nemyslim len na somariny🙂)xi

solinkarka
7. apr 2011

@saska697 ty si Blavacka ze? 😀 teeeda 😀

saska697
7. apr 2011

@solinkarka Tak tak rodena blavacka🙂)xi

erika0802
7. apr 2011

ahojte taakze dnes som si robila dalsi testik a su obidve skoro silne ciarky takze pravdepodobne zacinam tomu verit..

veronika002
7. apr 2011

Baby moje, čítam tu o vašom snažilkovaní.... Aj ja sa už chcem snažilkovať... Ale mám smolu :o(( Žiiadne snažilkovanie nebude :o(((

lusinda1989
7. apr 2011

@saska697 ahojky no uz som tu z prace uz som stihla aj vanu.... :D

no vidim ze snaziliek je tu kopa tak budem vsetkym drzat palceky....

a este jedna vec neviete preco mi admin zamkol temu??? mala som temu snazilky v uk a on mi ju zamkol... pekne od neho....

lusinda1989
7. apr 2011

@veronika002 preco nebude zoadne snazilkovanie???? ☹

lusinda1989
7. apr 2011

@erika0802 tak gratulujem prva to ma za sebou a ja dufam ze sa k tebe coskoro vsetky pridame :D
🙂

veroniduri
7. apr 2011

ja sa pripájam, za pár dní začíname snažilkovať... po trojmesačnom liečení.. tak hádam nám to vyjde 🙂

inkaher
7. apr 2011

No caute baby.
@solinkarka je mi luto ze to nevyslo, uz som myslela ze by to bolo fajn keby nam to vyslo naraz.
@alenka_ela tak ty mi ostavas na teba vsadzam ze nam to vyjde naraz a stretneme sa v porodnici nasej nitrianskej

inkaher
7. apr 2011

inak mna boli stale brusko, vobec nie kramovo. Picha ma v nom a som straaaaaaaasne unavena. Zajtra vas zasa poinformujem o mojom kazdorannom testovani.

erika0802
7. apr 2011

@lusinda1989 ja dufam co dufam ...ja verim ze vam tu budem coskoro aj ja gratulovat 😉 😉 😉 😉 😉 😉

alenka_ela
7. apr 2011

@inkaher no ja som tiez velmi unavena a to stretko v nr nemocnici dame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budem cakat co zajtra napises...drzkam vseeeecky prsty aj na nohach 🙂

alenka_ela
7. apr 2011

@inkaher ked si bola tehu prvy krat, tak si citila nieco pred testovanim?

marosusu
7. apr 2011

@alenka_ela a ty co draha,.,.jaka teplotka skusala si merat aj vecer,.,.klesa,.,.,.ci stuupa,.,.,.budes testovat zajtra ci este nie,.,.,.?.,.haaa 😀

alenka_ela
7. apr 2011

@marosusu no cez den bola 37,1 idem si zmerat aj teraz 🙂

alenka_ela
7. apr 2011

@marosusu 36,8 mam teraz ☹ klesla mi ☹ nebudem testovat, asi pockam na MS, ale zajtra vecer ked sem pridem, tak chcem vidiet, ze ty mas dve carecky 🙂)

marosusu
7. apr 2011

@alenka_ela joooj bodaj by tak bolo,.,.rano skusim,.,.mam ich 5,.,.xixi,.,.,.tiez uvidim podla rannej teploty ja som mala 37,5 teraz,.,.ta nevim,.,.,.