2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@hanysek.hanysek ja si myslim ze je to ovulacia...co tak spravit ovu test??
☹ takze zase odznova?:( To ako naschval spravila,ze dosla??? potvora jedna nevie,ze ma ostat 9 mesiacov doma...
@hanysek.hanysek rozhodne ovu testi jedina moznost ak ovsem nechces ist k dr.
@solinkarka Bohužel ovu test nemám a nejedu ani do města, abych si ho koupila :o(
No dnes je to tu dake mrtve....:(((
@saska697 no odznova ale nevadi cakala som to..ideme do tretieh kola 😉
Asi to tak malo byt... ale do tretice vsetko dobre🙂)) a bude tepljsie a krajsie pocasie vtedy sa dobre dari🙂))
@saska697 moja ked mi pises tak ja oznac ze to pises mne lebo ja sa tu len pozrem ked vidim ze ma niekto spomina a takto sa moze stat ze ti neodpisem
@solinkarka Prepaaac🙂)))) to sem tam ked tak rychlo odpisujem tak sa pozabudnem oznacit meno:(
@hanysek.hanysek no presne tieto pocity som mala aj ja tento cyklus...no zostava ti pockat este 14 dni a nestresovat sa....pokial mavate sexik casto a taky blaznivy (buchy buchy 🙂 ), tak to moze byt aj z toho, no nemyslim, ze by to malo byt nieco vazne 🙂) ak sa uhniezduje mimi, tak neboj neujde ti ked pockas este do MS, no a testovanie skor to asi neeee....... Inak ak mas 14 dni do ms, tak ti prave zacinaju plodne dni, tak si to preistotu poisti 🙂) Ovu testy su neni dobre, zbytocna strata penazi, tam musis mat obidve ciarky tmave a to ked objavis, tak to vies akurat ze asi prebieha, ovu alebobo uz prebehla, ale to je len par hodin, tak radsej sexikujte furt 🙂
@saska697 netreba mysliet len na somariny 😀
@solinkarka Ja nemyslim len na somariny🙂)xi
@saska697 ty si Blavacka ze? 😀 teeeda 😀
@solinkarka Tak tak rodena blavacka🙂)xi
ahojte taakze dnes som si robila dalsi testik a su obidve skoro silne ciarky takze pravdepodobne zacinam tomu verit..
Baby moje, čítam tu o vašom snažilkovaní.... Aj ja sa už chcem snažilkovať... Ale mám smolu :o(( Žiiadne snažilkovanie nebude :o(((
@saska697 ahojky no uz som tu z prace uz som stihla aj vanu.... :D
no vidim ze snaziliek je tu kopa tak budem vsetkym drzat palceky....
a este jedna vec neviete preco mi admin zamkol temu??? mala som temu snazilky v uk a on mi ju zamkol... pekne od neho....
@veronika002 preco nebude zoadne snazilkovanie???? ☹
@erika0802 tak gratulujem prva to ma za sebou a ja dufam ze sa k tebe coskoro vsetky pridame :D
🙂
ja sa pripájam, za pár dní začíname snažilkovať... po trojmesačnom liečení.. tak hádam nám to vyjde 🙂
No caute baby.
@solinkarka je mi luto ze to nevyslo, uz som myslela ze by to bolo fajn keby nam to vyslo naraz.
@alenka_ela tak ty mi ostavas na teba vsadzam ze nam to vyjde naraz a stretneme sa v porodnici nasej nitrianskej
inak mna boli stale brusko, vobec nie kramovo. Picha ma v nom a som straaaaaaaasne unavena. Zajtra vas zasa poinformujem o mojom kazdorannom testovani.
@lusinda1989 ja dufam co dufam ...ja verim ze vam tu budem coskoro aj ja gratulovat 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@inkaher no ja som tiez velmi unavena a to stretko v nr nemocnici dame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budem cakat co zajtra napises...drzkam vseeeecky prsty aj na nohach 🙂
@inkaher ked si bola tehu prvy krat, tak si citila nieco pred testovanim?
@alenka_ela a ty co draha,.,.jaka teplotka skusala si merat aj vecer,.,.klesa,.,.,.ci stuupa,.,.,.budes testovat zajtra ci este nie,.,.,.?.,.haaa 😀
@marosusu no cez den bola 37,1 idem si zmerat aj teraz 🙂
@marosusu 36,8 mam teraz ☹ klesla mi ☹ nebudem testovat, asi pockam na MS, ale zajtra vecer ked sem pridem, tak chcem vidiet, ze ty mas dve carecky 🙂)
@alenka_ela joooj bodaj by tak bolo,.,.rano skusim,.,.mam ich 5,.,.xixi,.,.,.tiez uvidim podla rannej teploty ja som mala 37,5 teraz,.,.ta nevim,.,.,.

@saska697 ale mrchujem od vcera vecera 😠