2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@inkaher to je zaujimave 🙂) ale super a ty si pocely cas nic ine na sebe nezbadala?
@marosusu no teda, a ja ze rychlo idem na net, ze ci si uz tehu 🙂) a ty si netestovala ☹
@alenka_ela draha vies jak sa bojim a teplotka rano nebola dobra tak mam strach,.,..,,.a ty co nic nove??.,.,..,
@erika0802 no dakujem hadam sa coskoro podari....
no co kocky nejaka dalsia ktora od nas odide???? prajem vam to vsetkyyyym....
ja som konecne doma z robotky... priatel mi odisiel do posilky tak sa vam trosku povenujem ale ako vidim tak uz tu zasa nikto nieje :(
@lusinda1989 ja som tu stale ale neni s kym pisat 😠
@solinkarka jeeej akoze nie sak aj ja som tu :D prepac ak sa mozem spytat ako dlho sa snazite???? je nieco specialne co pre buduce babenko robite???
@lusinda1989 na od potratu druhy cyklus, prve sa nam podarilo na 4 mesiac 😵 tak dufam ze ani to druhe nebude tak dlho trvat 😉 specialne? asi nie 🙂
hmm hadam sa coskoro opat podari ale teraz stastne az do konca co ty na to :D
hmmm my sa snazime uz skoro rok a zatial bez vysledkov a to sme obaja mlady .... teda neni to este rok aby som neprehanala ale je to od juna minuleho roka...
@marosusu ani mi nehovor, aj moja mola zla, ale poobede som mala zase 37,3 tak neviem ☹ kaslem na to, asi som zase neni tehu ☹ fnuk ale ceciky ma akoby rezali...
@veronika002 nenechali sestricka, neboj sa....ja sa sem stale vraciam a budem pokym ty nebudes tehulkou 😉
@alenka_ela no tak dneska dobre teplotka stupla a robila som si test ale iba 1/ taaaaa neviem skusim to v pondelok,.,..,.,fnuuky,..,.,a tiez ceciky bolia a bradavky este viaaaac,..,,..,drziiim prstiky a daj vediet ze coooo,..,OK 😀 😀 😀
@alenka_ela nie ked mi to vyslo z krvi tak som bola mozno 10DPO takze strasne skoro. Ale uz na dovolenke som chodila spat o polo osmej a brucho mabolievalo cely rok takze tak... inak aj teraz som uz taka spava a unavena stale aj cez den by som sa kdekolvek zlozila... dnes rano som si robila test a je tam tienik...malilililinky ale je. takze som zvedava co bude zjtra. Dnes je to 10DPO takze cakam dalej.
@inkaher taak mam dostat medzi 11 az 13 april lebo cyklus mam raz 28 a posledny bol 33 dni,.,.taze tak,.,.dnes som 11DPO,..,teplotku som mala posledny dva dni klesnutu na 36,5 ale dnes mi znova vstupla 36,7 vyssie teploty nemavam nikdy,cez den a v noci ked meriam tak je aj do 37,5 ,.takze tak,.,..aaatest som mala 25citlivost.,.,,.noo tak drzim ti prstiky aby neprisla hnusoba jedna,.,.myslite aj na mnaaaaa.,., 😀 😀
@alenka_ela no cooo akoooo,.,..,,.si na tom,.,.,.:D
@marosusu ahojcek, no ja zajtra budem mat mrchu, dnes mam bolesti v brusku a aj krv po cikani ☹ takze nic, jedine pozitivne, ze mrcha prisla skor, tak aspon nestresujem ako ked mam 35 dni na nu cakat...ty ako?
@inkaher jeeeeeeeeeeej super, tak to je isto babo 🙂) ja budem mat mrsku, takze nic ☹ ale tebe drzim palceky!!!
@marosusu bola som aj dnes v skole, tak az teraz mozem pisat
čawte, kočky...dávno som tu nebola, my sme išli včera prvýkrát na ostro po štyroch rokov...doteraz len prerušovane..no bola som už mimo plodných dní...o 10 dní by mala doraziť "kamoška", ale aj tak si hovorím, že sme na dobrej ceste..priateľ si už myslí, že by sme mali vyberať kočík...sú trošku naivní tí muži 🙂 ale preto píšem, že ešte nedávno by som ani nepomyslela, že by sa mi splnil sen a začali sme uvažovať nad bábätkom, lebo ešte nemám ani prácu a teraz končím výšku..no ale tak pudy volajú...tak sa mi nechce nad tou diplomovkou rozmýšľať...najradšej by som už mala plodné dni a pracovala na inom 😅 ...a možno sme už aj zamiešali..uvidím, budem čakať🙂...ako každý mesiac..
@alenka_ela nooo tak to mi luto ze mrcha prichadza ale taak o mesiac snazilkujete znova,,.,..ja dneska testla a nic,..,hmm..,ale aspon ze teplota vstupla takze uz len cakat ..,.,skusim i zajtra test,.,..,a uvidim,..,.,cely vikend som u nasich taak aspon nemyslim furt na to xi.,.,.,teraz som prisla z oslavy,..,dala som si pohar vinka,..,a uzivam teplo rodinneho kozubu a nic len jem a oddychujem,.,xixi,..,.,len mm mi tu chyba.,.,a ty ako vikendujes 🙂 🙂 🙂

@solinkarka no vydíš, výborne... dúfam, že budem mať aj ja taký úspech zajtra....