2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@daniela242 a prve mas ako stare ??? my by sme tiez hrozne chceli ale nie druhe ale prve :D
@saska697 takze az v stredu??? no neviem ci vydrzim :D ale asi budem musiet
@saska697 no veď práve trpezlivosť v tomto prípade nie je moja silná stránka :.-) Aspoň keby som ten test nemala doma ,tak by ma to až tak nelákalo, ale takto len rozmýšľam či urobiť/ neurobiť 🙂
@lusinda1989 neboj ked meska tak uz nemusi fakt prist len sa zbytocne nestresuj🙂 nech si v klude
@lusinda1989 malá ma 2 roky takže ideálny čas na druhe 🙂 Dúfam že nám to vyjde všetkým čo sme v tejto téme 🙂
@saska697 pokusim sa :D ale bolo by to mile :D konecne po takej dobe
@saska697 tak tak cim skor tym lepsie hee den den budem najstastnejsia hee
@lusinda1989 A ako dlho uz snazilkujete?
@babatienko27 Tak atk ta nasa netrpezlivost jaaaaj🙂))
@lusinda1989 streda stred tyzdna pekny den na dve ciarocky na testiiiiku🙂))
@saska697 No mali by sme si vytvoriť ďalšiu skupinku: "Netrpezlivé snažilky" :o))))
@daniela242 poznam to a vtedy sa snazim zamestnat sa inou cinnostou🙂))a potom aj zabudnem,ze mam doma testiiik🙂
@veronika002 Tak to by nas tu bolo extra vela🙂)) lebo kazda snazilka je netrpezliva🙂) ale bola by to pekna temicka mozno viac stresujuuuca
Uz ste vsetky odisli?
@saska697 ty nemas nic na robote len sliedit na MK?? 😀
@solinkarka trosicka robota na dnes porobena🙂) takze tak uz len cakam kedy bude 15:30 a idem domov🙂))
Tak ja na dnes koncim zelam Vam krasny zbytok dnika a testovacie snazilky vydrzte to nech je vidiet krasne kolajnice🙂))
@babatienko27 ahoj, no chodim na zahradnu architekturu, externe. No ja by som chcela prave teraz babo, lebo ten stres okolo skoly a nestihacky, tak to je v mojom zivote obdobie kludu 🙂) mimo skoly je moj hivot omnoho stresujucejsi 🙂) no ale uvidime ako to dopadne, teraz skutocne mam na co mysliet, teraz je ta skola trosku drsnejsia...nesmiem uz na babo tolko mysliet, lebo sa zblaznim ☹
@veronika002 hmm to je zaujimave, myslis ze z bore mas problem s klbami? Inak to sa aj velmi tazko zistuje, a neviem ci sa to da chytit aj od niecoho ineho ako od kliesta.
Juj drz sa sestricka moja, utekam na nakup
@sarias No vidím, že to nevyxdržím, skúsim sa dnes testnúť, keď prídem z práce.... mám ešte jeden test doma.... Neviem, ťažko povedať... ale dá sa to chytiť aj od iného hmyzu ako je kliešť, lebo toho som v živote nemala.... ťažko povedať... Utekaj a žiadne ťažké tašky :o))))
Baby snažilky, po akých ďalších témach sa túlate?? Dajte tip... :o))
@veronika002.. Snazilky po MA....
@solinkarka po MA??? to čo je??
@veronika002 missed abort 😔
@veronika002 tak uz si sa testla? Neboj , ja dviham pravidelne malu na ruky kazdy den par tasiek ma nezabije, ale samozrejme ze si davam pozor a to len drobnosti som sla kupit malej 😀
@marosusu halo, no co ako? testujeme? ake mame pocity hmm? som moc zvedava na teba!
@marosusu halo, no co ako? testujeme? ake mame pocity hmm? som moc zvedava na teba!

@lusinda1989 Aspon tie dva dni🙂))