2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 no vidim ze sme na tom celkom podobne... tak hadam nech to teraz dobre dopadne
@lusinda1989 musiiii🙂)) a ako sa odolava testiku?
@inkaher drzime ti palce vsetky asi co sme tu :D
@saska697 ale nic moc len ta moja choroba mi to trosku ulahcuje :D celu noc som nespala ako ma trapil upchaty nos... :(
@lusinda1989 dakujem dakujem cenim si to. uz za chvilu sa hadam dozviem...
@lusinda1989 aspon na nieco je dobra🙂)) mne trosku pomohli jedny homeopatika na nadchu a kvapky vibrocil takze konecne po tyzdni aj spim🙂))
@lusinda1989 skus si dat homeopatika na chripkove stavy mne zabrali nechcela som antibiotika a byt zanesena liekmi priroda je priroda🙂)) tak zajtra testikujes teda?
@saska697 no len mne sa akosi ani do lekarne enchce ist.... zatial sa dopujem len paralenom co sa moze aj v pripadnom tehotenstve... no hej asi zajtra sak ty si povedala ze streda je taky pekny den :D
@lusinda1989 A aspon lezis doma nech ti to zaberie? Ano je to pekny den stred tyzdna 3den a do tretice vsetko dobre🙂))
@saska697 hej hej sak nema ani silu ist niekam.... tak momentalne pozeram na nete panelak... :D
@lusinda1989 Este ze tak🙂))xi tak to mas fajn relaxiiiik🙂))
@saska697 no to hej len keby ta choroba chcela uz prejst.... uz nevladzem .... ani nejem ani nespim... no katastrofa... ale dost bolo lutovania hadam od zajtra ak uvidim dve ciarocky ma to hned prejde :D
@lusinda1989 ale tekutiny dufam nevynechavas,hm? MNe aj pomohlo sa zbavit teploty velky prijem tekutin najma cistej vody vobec som si nic nedala proti teplote cistu vodu nechcela som tomu verit,ze je to blbost ale zabralo to🙂)). A inak niektorym zenam sa stane,ze su ako keby chore ale pritom zacinaju tehulkovat🙂) aj kamoska mala ako keby chripku meskalo jej to a potom uz ani nedoslo🙂) a je stoho krasne dievcatko🙂)
@saska697 hehe no tak o takomto priznaku som est enepocula :D hej hej pijem hlavne teple cajiky ale mala by som si ist dat nieco papat bo asi sa mi uz v brusku hlad ozyva...
kto vie ako dopalda inkaher
@lusinda1989 tak sup sup papat🙂). Podla toho ako sa nozyva tak sa asi vytesuje s dobrej spravicky🙂))
@lusinda1989 Tak aj mne to prislo zvlastne,ze sa jej organizmus takto zachoval, tak predsa je to nieco nove pre kazdu z nas🙂)
Ahoj holky, prosím vás o radu. Mám 10dní do menstruace a už pár dní je mi špatně od žaludku. Mohlo by to být brzké těhu?
@hanysek.hanysek no nie som ziadny odbornik ale podla man je na vsetky priznaky troku skoro ... mozne babtko sa asi este ani neuhniezdilo... pockaj do Ms a uvidis...
@saska697 no asi ano pisala ze o jednej ma volat k doktorke tak dufam ze je vsetko v poriadku.... ja uz som napana panelak dopozerany asi si pojdem zdriemnut.... :D
Kedy asi zacina uhnizdovanie vajicka? Je aj s niecim sprevadzane bolestou spinenim?
@lusinda1989 Keby to bolo uz take relaxikovanie na materskej hmmm a par tyzdnov do prichodu mimi to by bolo🙂))
@saska697 no to teda hej ale ak by som teda skutocne bola tehu tak by mi vysiel termin okolo vianoc...a to som chcela ist na vianoce domov no takto by to asi neslo :D
ahojte kocky mozem sa k Vam pridat??, 🙂 my sa zaciname s mm snazilkovat okolo20maja nakolko mame vypocet od Jonasa druhe by som chcela dievcatko..a to nam vychadza v maji,juli,september...tak uvidime 🙂 Aj VAm ostatnym zelam aby ste co najskor nasli // 😉
@lusinda1989 Ale nie vzdy to tak vide ako to na nete alebo dr. rataju niekedy je to aj s tyzdenym oneskorenim🙂)
@saska697 no ale aj tak to bude okolo vianoc a to sa v ziadnom pripade nedostanem domov... no co uz

ahojte kocky tak ja testiku stale odolavam a aj mrcha zatial nikde... jedine co ma stve je ta moja hrozna choroba.... ☹