icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lusinda1989
12. apr 2011

@sasena033 aj mna by zaujimalo ze ci ti to vide :D

sasena033
12. apr 2011

@saska697 DAKUJEM...ako vies nejak na tom nevysim..... 🙂 len co som citala recenzie vyslo..tak to chcem vyskusat aj ja.....necham s aprekvapit kludne staci aby sa nam podarilo otehu aj keby bol dalsi vajcak nevadi.....ale ak by bola bab bola by som statsna 🙂

obedwix
12. apr 2011

verit výpočtom...aj by som im verila no to by každa z nas musela hned na prvý šup otehotniet daný mesiac kedy by sme si to priali...no nie vzdy to ide na prvýkrat ☹

sasena033
12. apr 2011

@lusinda1989 urcite dam vediet ci sa podarilo alebo nie... 🙂 ak sa nepodari maj,jul tak ideme nato podla mojej ovu 😉 nech je to co chce 😉

sasena033
12. apr 2011

@obedwix ved pisem nechame na osud ako to zariadi......nebolo to take drahe aby too nestalo za pokus 🙂

jutu07
12. apr 2011

@chirabell Jé tak to mám radost, že je u tebe všechno v pořádku. Já jdu tento čtvrtek a už se nemůžu dočkat. Taky jsem moc zvědavá jestli se už trošku šouplo přemlouvám ho k tomu každý den 😀 navíc jsem zvědavá co ty cysty jestli zmizly,ale už tu stranu tolik necítím. Mě je kromě nárazových návalů dobře 😀

obedwix
12. apr 2011

@sasena033 jasne že za pokus to stoji...drzím palce 😉

mykky
12. apr 2011

Ahojte, aj my sa tohto roku snažíme o druhé bábo. Na prvé sme čakali skoro 4 roky. No po pôrode som mala kolísavý cyklus a tak som si nevedela presne určiť plodné dni. 😒 Teraz sa to ako-tak upravilo, hoci je iný ako predtým, no uvidíme. Zatiaľ nič, no poctivo si meriam teplotu. Mám iba taký menštruačný kalendár, kde si to zaznamenávam, ale videla som, že tu na MK majú niektoré baby vo fotoblogu ovulačné kalendáre. A tam pekne znázornené plodné dni. Neviete ako si ich založiť? Má to niektorá z vás?

saska697
12. apr 2011

@lusinda1989 Ale bude to stat za to hm??

chirabell
12. apr 2011

@jutu07 tak to znie celkom pozitivne, daj potom vediet ako si dopadla... 🙂

lusinda1989
12. apr 2011

@saska697 no to urcite ano bude musiet prist rodinka za nami na vianoce ak to je pravda... :D

saska697
12. apr 2011

@lusinda1989 uuuurcite bude🙂)) Juuuj dokelu dako ma zacina tlacit brucho ako keby mala prist mrcha:((

lusinda1989
12. apr 2011

@saska697 no to ani nestras....

lusinda1989
12. apr 2011

@saska697 myslim s tou mrchou....

drobik1
12. apr 2011

ahojte baby..co mate nove??dlhsie som tu nebola boli sme na vyletoch a tak stale nieco riesime.. 😉 u nas nove zatial nic snazilkovali sme no uvidime ci mrcha pride ci nie.. 🙂

saska697
12. apr 2011

@lusinda1989 Uuuuf nechcem ani ja ved este dva tyzdne do terminu......

saska697
12. apr 2011

@drobik1 Ahojky zatial nic take🙂)) a ty? a kedy neocakavas?

saska697
12. apr 2011

Kto vie? odp. > Kedy asi zacina uhnizdovanie vajicka? Je aj s niecim sprevadzane bolestou spinenim?

drobik1
12. apr 2011

@saska697 hm tak ani sama neviem ze kedy mala by dorazit asi 15 ale minuly mesiac som mala az 21..tak neviem a uvidime.. 🙂 dufam ze nepride.. 😀

lusinda1989
12. apr 2011

@saska697 no sak to.... a vobec nema prist ani na termin....

saska697
12. apr 2011

@drobik1 Nesmie niktorej snazilke🙂))

saska697
12. apr 2011

@lusinda1989 alebo sa nieco zavrtava?🙂)xi neviem ale to je skor len taka slovna ,,hracka,, pre mna este ved len min tyzden som mala ovu...

chirabell
12. apr 2011

@mykky na anglicky potrebujes pozvanku od nejakej damy, co tam uz ma ucet,ale na cesky womenzone.cz nie, tam sa len registrujes a je to 🙂

veroniduri
12. apr 2011

ja sa k vám pridávam. Tento rok už nechcem mrchu! A to mi má prísť za dva dni, som trúfalá, čo? 😀 😀 😀

chirabell
12. apr 2011

@saska697 zalezi od toho, ako rychlo doputuje vajicko do maternice, ale podla jednej knihy od ceskeho gynekologa antonina parizka sa uhniezdovanie zacina na 6.-7. den a trva do cca 12. dna od oplodnenia. Tolko teoria, prax je tazko povedat, lebo kazda sme ina, ale velmi velky rozdie tam nebude, max 1 den si myslim. no a az po uhniezdeni zacina sa tvorit hcg...moze to byt sprevadzane jemnym spinenim, lebo mozu citlivejsim zenam prasknut drobne cievky, ale ani nemusi byt nic...pri prvom pokuse ked sme o mimi prisli hned v pociatku, tak som mala pol dna ruzovkasty hlien, potom nic, teraz ked sa nam podarilo vydrzat zatial dlhsie, tak som nemala nic. Len sa mi nafuklo brucho asi 10dpo ako by som mala vetry zastavene a zacala som citit take tlaky ako pred mrchou, tobolo aj pri tom prvom. Naliate prsia...ako pred mrchou...inak nic. Tak som este 2 dni pockala a skusila test...ale kazda sme ina, len zas netreba sa prehnane pozorovat, lebo mnohe priznaky si vieme vsugerovat a potom pride velke sklamanie.

veronika002
12. apr 2011

@chirabell tak ty si mala príznaky ako z knižky, to bolo super :o)))

mykky
12. apr 2011

@chirabell vďaka

adka11
12. apr 2011

Ahojte baby mozem sa k vam pridat? My by sme s manzelom tiez uz chceli zahajit snazilkovanie 😀 , len este musim dobrat lieky (isoprinosine) a zbavit sa hnusnych bradavic (na tvari). Ach jaj a najhorsie je na tom to, ze uz som z toho taka zufala a tak strasne by som chcela aspon zacat snazilkovat a nemozem 😢

petss
13. apr 2011

taky musím ještě čekat, než se začneme snažit.. v červnu budeme mít svatbu a dohodli jsme se, že si ji chceme oba užít, takže prášky vysadím až těsně po svatbě 🙂 ale nejradši bych začala hned 😅

saska697
13. apr 2011

@chirabell Dakujem velmi pekne za krasnu a vycerpavajucu odpoved🙂)). Vcera som mala take tlaky v podbrusku ako pred mrchou no len ta by mala prist az okolo 28 takze to je este daleko:(((