icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
14. apr 2011

Hádam to tak bude a nie že nejaká črevná chrípka :o))

sarias
14. apr 2011

@marosusu take mrchy by som aj ja,zvlast ked o tom nepovie svojmu priatelovi, este za sociku ked moja mama bola mlada mi hovorila ze na intraku jedna baba otehotnela 4 krat a vzdy s inym chlopom 😠 a vzdy sla na potrat....nakoniec si vzala lekara (ako jej mamicka chcela) a mala s nim jednu dceru, potom usla za hranice po revolucii a uz jej niet aj s dcerou...jej otec si isiel oci vyplakat, tak takej by som nieco skarede povedala 🤐

sarias
14. apr 2011

@veronika002 moja lebo si to sama napisala ze sa bojis 🙂)) ako sa mi mas sestricka, co noveho? Kedy rovis dalsi testik? A uz ti je zle? Aj vracias?

sarias
14. apr 2011

@veronika002 inak podla mna si mozes urobit testik aj dnes, ak si tehotna a mala si tam ciarku aspon maliliny naznak do 5 minut tak budes mat urcite silnejsiu teraz....ja som taka zvedavaaaaaaaaaaaa na teba a drzim ti velmi palceky 😀

veronika002
14. apr 2011

@sarias Ahoj sestrička, no lekárka na očnom ma upokojila aby som sa nebála, zápal očka sa lepší a mm prostata nie je dôvodom na otehotnenie.... že príroda si vybrala sama kedy príde bábätko, a že kvôli tomuto si fakt ťažkú hlavu robiť nemám.... :o) tak hádam to bude tak.... Nie test si dnes robiť nebudem až zajtra tu v práci si spravím.... tak uvidím.... budem sem letieť ako nikdy predtým :o)))Ešte som nevracala, ale býva mi dosť zle.... aj dnes ráno ke´d som zacítila čo Peťko raňajkoval, skoro som sa povrackala, ale nemala som z čoho.... tak som otvorila okno a zhlboka dýchala a potom ma začalo naťahovať, keď som šla na očné, tak a včera mi tiže dobre spravil kyslý pelendrek, tak som si ho dala aj dnes na očnom a zabral :o)))

sarias
14. apr 2011

@veronika002 tak zajtra bude den D pre teba som fakt zvedava ci si naozaj tehu....mne bolo zle asi tyzden po vynechani MS ale u kazdej to moze byt inak podla casu otehotnenia. 😉

saska697
14. apr 2011

@veronika002 Crevna je ina to by si vracala a hnackovala🙂))

sarias
14. apr 2011

@veronika002 aaaa odfot kolajnicky a daj ich do svojho fotoblogu aby si dala inspiraciu dalsim a aby sme sa mohli tesit s tebou 🙂

marosusu
14. apr 2011

@veronika002 aa nerobila si dneska este testik.,,.ci cakas az do zajtra,.,.,.jaaaj som netrpezliva z teba,.,.:DDD

veronika002
14. apr 2011

@marosusu počkám do zajtra.... kolegyňa ma tu stráži, aby som necikala... načo duch tam včera bol, tak mám počkať... aj ja som kľudnejšia keď tam bol.... :o))) už ma to tak nepáli.... :o))

saska697
14. apr 2011

Chceme dalsie kolajnicky🙂) nech sme minimalne do leta tehulkami a vzornymi mamickami🙂)))

veronika002
14. apr 2011

@sarias No veď som to aj nascanovala, ale keď sme to otvorili, tak ani ja a ani kolegynka sme nevideli toho ducha, pritom na testíku stále je... takže neviem či to bude vidno a od telefónu tu emám kábel do pc.... ako by to vyzeralo... uvidíme čo bude zajtra..... :o)))

marosusu
14. apr 2011

@veronika002 jooj obdivujem ja by ocikavala kazdu hodinu,.,.,.:DDDDD,.,..,taak kluud hlavne a tesim na zajtra ze // budu silnejsie,,..,:D

veronika002
14. apr 2011

@sarias No neviem kedy sa nám to podarilo, elbo však ako sa Peťkovi začalo zhoršovať to cikanie, tak sme spolu ani nič nemali asi 10-12 dní.... tak ale keď som držala nášho Nikolaska - bratrancovho malého, asi si vajíčko povedalo, že to bude dobrá mama, keď takto ľúbi toto bábo a to ani nie je jej... :o)) tak snáď mi to vydá.. :o)))

veronika002
14. apr 2011

@marosusu ďakujem, hlavne aby som fakt vydržala pred manželíkom..... :o)) ale keď mi je už tak zle... tak hádam.... :o))

sarias
14. apr 2011

@veronika002 nevadi ved to mozes pirdat ked uz bude ciarocka silnejsia a bude ju vidno aj ked ju naskenujes, pozri si moju...je takmer rovnaka ako ta kontrolna silna a tmava 😀

veronika002
14. apr 2011

@sarias šikovná :o))) hej hej... teraz hľadám na nete, nejaký motív aby som si to dala na pozadie papiera a tam nalepím papieriky a previažem červeenou stuhou a tak to potom dám mm... :o)))

sarias
14. apr 2011

@veronika002 dobry napad 🙂)))

saska697
14. apr 2011

S coho mam stale take tlaky v podbrusku od utorka a dnes uz aj trosku cele brucho:((.....

veronika002
14. apr 2011

@sarias uvidím či to bude dobrý nápad a hlavne či to do nedele vydržím ... :o))

veronika002
14. apr 2011

@saska697 sprav si test... citlivejší

saska697
14. apr 2011

@veronika002 A nie je to skoro lebo do mrchy mam este 14dni:(.... A co dusik drzka sa?🙂))

veronika002
14. apr 2011

@saska697 Neviem, počkám do zajtra... :o))

monyseq
14. apr 2011

@saska697 Ahoj, můžu se zeptat od kterého dne po ovu tě to břicho bolí?

jutu07
14. apr 2011

@chirabell Ahoj tak u doktora jsem se dozvěděla, že jsem podle utz 8+6 byla vidět hlavička a začínající ručičky a hlavně nám ťukalo srdíčko. Posouvá se doprostřed dělohy, takže už skoro ani nešlo poznat, že by vybočovalo 😀 z toho mám obrovskou radost. Cysty bude sledovat,ale nemám se jich obávat a prej při troše štěstí to bude všechno v pořádku. Jsem objednaná na screening na květen a za další 2týdny jdu na další kontrolu a to už snad donesu fotečku miminečka s ručičkama 😀 Akorát mi vycházky neupraví a tu hodinu od 12-13h. tam mám stále, že mám být doma to mě pěkně štve 😠

saska697
14. apr 2011

@veronika002 Drzim velmi palceky🙂)

saska697
14. apr 2011

@monyseq Ahoj jasne tak zacalo ma 9den po ovu boliet ak sa to da tak nazvat lebo je to v takych intervaloch a skor take tlaky v strede podbrusku.

monyseq
14. apr 2011

@saska697 a test si nezkoušela? prý se dá už tak 10den po ovu nezávsle na to kdy máš mít mz.. vpadá to na uhnízdění mimi a teplotu si měříš, já to měla stejně tak min měsíc, ale neudrželo se nám, ale když máš delší cyklus tak to bude určo v poho 🙂

saska697
14. apr 2011

@monyseq Nie neskusala vcera som pisala na jednu stranku kde odpoveda gynekolog a povedal,ze test sa ma robit len ak meska menstruacia inak nie,ze potom to nemusi byt objektivne. A teplotu si tiez nemeriam nechcem sa az tak moc sustredit na to lebo potom to zase nevide:(.... A cyklus mavam takych 38-39dni. To mi je luto:o( a snzilkujete dalej?

chirabell
14. apr 2011

@jutu07 tak ten pobyt doma je urcite na nervy, ale zas on asi vie co robi a povedzme si uprimne, keby si mala vychadzky dlhsie, lakalo by ta to ist a zrejme naozaj tomu miminku treba toho kludu viac. Ja obmedzeny pohyb nemam a ver, ze obcas si vecer vycitam, ze som mohla menej lietat a viac oddychovat a poviem si ze zajtra, len zas pridu povinnosti a tak...bud rada, ze je vsetko na dobrej ceste, malinke sa krasne posuva na svoje miesto a len sa pekne setri a oddychuj 🙂 niekde som citala, ze do konca 12tt si hlada miesto, potom uz ostava viac menej stabilne, tak ak je to tak, mozno potom v druhom trimestri ti upravy vychadzky a tych par tyzdnov sa este da vydrzat 🙂
Musel to byt inak krasny pohlad na to malilinke a srdiecko bijuce, tak dufam, ze ked pojdem nabuduce do poradne ja budem sice o tyzden menej ako ty teraz ale ze uz nieco tiez uvidim a nie len gestacny vak 🙂