2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marosusu take mrchy by som aj ja,zvlast ked o tom nepovie svojmu priatelovi, este za sociku ked moja mama bola mlada mi hovorila ze na intraku jedna baba otehotnela 4 krat a vzdy s inym chlopom 😠 a vzdy sla na potrat....nakoniec si vzala lekara (ako jej mamicka chcela) a mala s nim jednu dceru, potom usla za hranice po revolucii a uz jej niet aj s dcerou...jej otec si isiel oci vyplakat, tak takej by som nieco skarede povedala 🤐
@veronika002 moja lebo si to sama napisala ze sa bojis 🙂)) ako sa mi mas sestricka, co noveho? Kedy rovis dalsi testik? A uz ti je zle? Aj vracias?
@veronika002 inak podla mna si mozes urobit testik aj dnes, ak si tehotna a mala si tam ciarku aspon maliliny naznak do 5 minut tak budes mat urcite silnejsiu teraz....ja som taka zvedavaaaaaaaaaaaa na teba a drzim ti velmi palceky 😀
@sarias Ahoj sestrička, no lekárka na očnom ma upokojila aby som sa nebála, zápal očka sa lepší a mm prostata nie je dôvodom na otehotnenie.... že príroda si vybrala sama kedy príde bábätko, a že kvôli tomuto si fakt ťažkú hlavu robiť nemám.... :o) tak hádam to bude tak.... Nie test si dnes robiť nebudem až zajtra tu v práci si spravím.... tak uvidím.... budem sem letieť ako nikdy predtým :o)))Ešte som nevracala, ale býva mi dosť zle.... aj dnes ráno ke´d som zacítila čo Peťko raňajkoval, skoro som sa povrackala, ale nemala som z čoho.... tak som otvorila okno a zhlboka dýchala a potom ma začalo naťahovať, keď som šla na očné, tak a včera mi tiže dobre spravil kyslý pelendrek, tak som si ho dala aj dnes na očnom a zabral :o)))
@veronika002 tak zajtra bude den D pre teba som fakt zvedava ci si naozaj tehu....mne bolo zle asi tyzden po vynechani MS ale u kazdej to moze byt inak podla casu otehotnenia. 😉
@veronika002 Crevna je ina to by si vracala a hnackovala🙂))
@veronika002 aaaa odfot kolajnicky a daj ich do svojho fotoblogu aby si dala inspiraciu dalsim a aby sme sa mohli tesit s tebou 🙂
@veronika002 aa nerobila si dneska este testik.,,.ci cakas az do zajtra,.,.,.jaaaj som netrpezliva z teba,.,.:DDD
@marosusu počkám do zajtra.... kolegyňa ma tu stráži, aby som necikala... načo duch tam včera bol, tak mám počkať... aj ja som kľudnejšia keď tam bol.... :o))) už ma to tak nepáli.... :o))
Chceme dalsie kolajnicky🙂) nech sme minimalne do leta tehulkami a vzornymi mamickami🙂)))
@sarias No veď som to aj nascanovala, ale keď sme to otvorili, tak ani ja a ani kolegynka sme nevideli toho ducha, pritom na testíku stále je... takže neviem či to bude vidno a od telefónu tu emám kábel do pc.... ako by to vyzeralo... uvidíme čo bude zajtra..... :o)))
@veronika002 jooj obdivujem ja by ocikavala kazdu hodinu,.,.,.:DDDDD,.,..,taak kluud hlavne a tesim na zajtra ze // budu silnejsie,,..,:D
@sarias No neviem kedy sa nám to podarilo, elbo však ako sa Peťkovi začalo zhoršovať to cikanie, tak sme spolu ani nič nemali asi 10-12 dní.... tak ale keď som držala nášho Nikolaska - bratrancovho malého, asi si vajíčko povedalo, že to bude dobrá mama, keď takto ľúbi toto bábo a to ani nie je jej... :o)) tak snáď mi to vydá.. :o)))
@marosusu ďakujem, hlavne aby som fakt vydržala pred manželíkom..... :o)) ale keď mi je už tak zle... tak hádam.... :o))
@veronika002 nevadi ved to mozes pirdat ked uz bude ciarocka silnejsia a bude ju vidno aj ked ju naskenujes, pozri si moju...je takmer rovnaka ako ta kontrolna silna a tmava 😀
@sarias šikovná :o))) hej hej... teraz hľadám na nete, nejaký motív aby som si to dala na pozadie papiera a tam nalepím papieriky a previažem červeenou stuhou a tak to potom dám mm... :o)))
@veronika002 dobry napad 🙂)))
S coho mam stale take tlaky v podbrusku od utorka a dnes uz aj trosku cele brucho:((.....
@sarias uvidím či to bude dobrý nápad a hlavne či to do nedele vydržím ... :o))
@saska697 sprav si test... citlivejší
@veronika002 A nie je to skoro lebo do mrchy mam este 14dni:(.... A co dusik drzka sa?🙂))
@saska697 Neviem, počkám do zajtra... :o))
@chirabell Ahoj tak u doktora jsem se dozvěděla, že jsem podle utz 8+6 byla vidět hlavička a začínající ručičky a hlavně nám ťukalo srdíčko. Posouvá se doprostřed dělohy, takže už skoro ani nešlo poznat, že by vybočovalo 😀 z toho mám obrovskou radost. Cysty bude sledovat,ale nemám se jich obávat a prej při troše štěstí to bude všechno v pořádku. Jsem objednaná na screening na květen a za další 2týdny jdu na další kontrolu a to už snad donesu fotečku miminečka s ručičkama 😀 Akorát mi vycházky neupraví a tu hodinu od 12-13h. tam mám stále, že mám být doma to mě pěkně štve 😠
@veronika002 Drzim velmi palceky🙂)
@monyseq Nie neskusala vcera som pisala na jednu stranku kde odpoveda gynekolog a povedal,ze test sa ma robit len ak meska menstruacia inak nie,ze potom to nemusi byt objektivne. A teplotu si tiez nemeriam nechcem sa az tak moc sustredit na to lebo potom to zase nevide:(.... A cyklus mavam takych 38-39dni. To mi je luto:o( a snzilkujete dalej?
@jutu07 tak ten pobyt doma je urcite na nervy, ale zas on asi vie co robi a povedzme si uprimne, keby si mala vychadzky dlhsie, lakalo by ta to ist a zrejme naozaj tomu miminku treba toho kludu viac. Ja obmedzeny pohyb nemam a ver, ze obcas si vecer vycitam, ze som mohla menej lietat a viac oddychovat a poviem si ze zajtra, len zas pridu povinnosti a tak...bud rada, ze je vsetko na dobrej ceste, malinke sa krasne posuva na svoje miesto a len sa pekne setri a oddychuj 🙂 niekde som citala, ze do konca 12tt si hlada miesto, potom uz ostava viac menej stabilne, tak ak je to tak, mozno potom v druhom trimestri ti upravy vychadzky a tych par tyzdnov sa este da vydrzat 🙂
Musel to byt inak krasny pohlad na to malilinke a srdiecko bijuce, tak dufam, ze ked pojdem nabuduce do poradne ja budem sice o tyzden menej ako ty teraz ale ze uz nieco tiez uvidim a nie len gestacny vak 🙂

Hádam to tak bude a nie že nejaká črevná chrípka :o))