2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias dakujem, celkom fajn 🙂 v sobotu sme sa boli prejst so psikmi, taka rovinkova prechadzka, tak sa nam ani nezdalo a spravili sme 8km tak som to trochu citila, co ma zlahka vytocilo, lebo ja velky turista a zrazu nevladzem tolko, tak som bola taka trochu rozcarovana z toho, ale tak co uz, mozno si telo trochu zvykne a bude lepsie casom. No a nedelu som ceeeeeelu prelezala, obed sme mali zo soboty, tak sme len filmi pozerali a zahnivali, lebo mame auto v servise, tak ani nebolo ako niekam ist, akurat so psikmi na zahradu na chvilu 😀 odratavam dni do 27.4., kedy mam kontrolu a dufam, ze potvrdenie vitality plodu...uz aby to bolo mam pocit ze sa mi to strasne vlecie, tyzden sice uz presiel ale neuveritelne pomaly sa mi zda 🙂 a ty ako? v pohode s mimi a stihas aj malicku v pohode? Inak ja som viac v decembrovkach, tu tak nakukujem len a obcas co o napisem 🙂
@sarias ďakujem :o))) no tak zajtra sa to rozlúskne.... hádam bude všetko ok.... :o)) a ty ako???
@lusinda1989 ake testy pouzivas? napis presny nazov, skusim ti to niekde pohladat tu citlivost 🙂
@chirabell ahoj dakujem za odpoved... no ja teda nieoc vymyslim ... lebo fakt toto neni normalne podla mna....
Ak zena nahodou potrati v zaciatku dostane skorsiu menstruaciu alebo v normalnom tremine a odide to snou?
@veronika002 kolko dni ti meska mrcha? ze ci vobec bude uz nieco vidiet u lekara, lebo ak by bolo moc skoro, tak ti len z krvi moze tehu potvrdit. nie kazdy utz je taky citlivy ze zachyti mimi v skorom stadiu, resp ten vak...niektore maminky si musia trosku pockat.
@saska697 ano, ak sa vajicko oplodni, ale zle uhniezdi, pripadne plod odumrie to 5-6tt tak by sa mala zena vycistit sama s mrchou, bude silnejsia, ak uz bolo uhniezdene tak moze meskat, ak este nebolo tak odide normalne s mrchou to prec...preto lekari nechcu brat velmi do uvahy tie 10 testy, lebo tie ti zachytia aj takuto skoru formu, ale ked sa zle zalozi tehu alebo proste nieco je zle, tak plod odchadza prirodzene, priroda to rozhodne a potom su zbytocne sklamania.
@chirabell Ahoj moja :o)) No ja som s ním volala, tak mi kázal prísť v utorok alebo v stredu... A pýtal sa na poslednú mrchu..... tak uvdíme čo mi povie... :o)))
@saska697 skorsia urcite nie lebo ta faza po ovulke je u kazdej zeny konstantna, moze sa ojedinele posunut o 1-2 dni, ale viac nie...urcite nie o tyzden 🙂 a silnejsia bude kvoli tomu, ze to oplodnene vajko ak sa uz uhniezduje, tak vacsinou je sliznica maternice vacsia ako bezne...aspon tak mi to bolo vysvetlene laicky
@saska697 jéé, přítele to min měsíc chytlo a koupil už nějaké věci na mimi, ale připouští jen chlapečka bo je všechno modré 😠 já se už aj bojím pořád chdím na záchod jestli už nedošla a jsem taková dnes nervózní 😝 už mi z toho starší ve věži 🙂 máme tento měsíc výročí 4roky tak bych tak chtěla dát pěkný dárek jako Verča, ale no nevím asi spíš ne
@monyseq Tak to niesme sami komu troska uz stoho sibka🙂)) ale aspon je sranda a dobre sa zabavime🙂))). Neboj aj ja mam take tyky ci uz nahodou nedosla aj skorsia,ale zatial to je vsetko len stres. Jaaaj ako niektore zeny maju stastie a hned na prvy krat.....Tak to by bol dalsi exlkuzivny darcek v tejto temicke🙂)).... Este aj moja krsna mi v piatok povedala nech mame babo nech sa moze aj ona postarat,lebo jej sa nepodarilo mat skor a teraz ma 40r a uz sa zase nedari koli veku a zdravotnym komplikaciam......
@saska697 já věřím tomu, že do srpna budou // u nás obou 😉 MUSÍ!!! Teď jedna kolegně v práci mi řekla, že je těhu byla nemocná a pak jí týden meškala mz, ale bála se udělat si test a teď jí volal doktor, že podle krve je těhu tak mě snad nakazí 😎 taky se snažili rok. Všichni říkají jsi mladá, zdravá to půjde rychle a ono prd taky závidím těm co napoprve.
@inkaher wau, to je super, tak to sa moc tesim....len pekne oddychuj, daj potom vediet co bolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hm u mna zase vcera prisla mrcha.. 😠 😠 tak som nestastna zase nic. ☹ ☹
@chirabell ahojky, to budes mat 27.4 kolkatu kontrolu? ja budem mat kontrolu tuto stredu tak uvidime 🙂 tak ja som pocas prveho tehu letela 20 hodin v lietadle, vystupila pesi na jeden chram vytesany v kameni v Jushoske a este absolvovala svadobnu cestu s vystupom na krasny hrad a este som aj slnkovala 🙂 takze aktivity som mala hodne a som v poho, prechadza je na zaciatku tehu uplne v pohode aj ked je dlhsia..ja som chodila po vysich terenoch a nebolo mi vsetko jendo...uz ku konci tehu to som bola v 7 mesiaci - vtedy je to horsie. Ale mne aktivita vzdy pomahala citila som sa ako bublifuk tesne pred splasnutim takze som potrebovala akutne pohyb, obdivujem zeny ktore musia ostat doma anemaju ziaden pohyb!!!
Tak som v poriadku s malickou mam perno takze aj pri kupani ju dvyham prebalovani uspavani no uzijem si ale doktor povedal ze mozem, aj prve tehu som mala bezproblemove len sa nesmiem vprivelmi prepinat. Zle mi nie je vobec takze mozem robit veci ktore som prve tehu vobec nemohla v pohode do chladnicky,malej urobit papu a tak ta sa velmi tesim 🙂 Drzim palceky na kontrole a daj vediet ako si dopadla a ako sa mimco vyvija
@veronika002 mame sa veeelmi dobre 🙂))
@saska697 a na zázraky se věřit má 🙂 taky se dočkáme a brzo asi si to nesmíme tak připouštět, ale když ono to není tak jednoduché že? Jedna moje kamarádka od 15let kupovala věci na mimi a loni se rozhodli, to jí bylo 24let, že ho budou mít a ona to vzala jako hotovou věc, že to bude napoprve a fakt bylo, no mazec 🙂 ale druhá známa se snažila 8let, ale taky se jí před 5měsíci zadařilo a čeká chlapečka a dozveděla se to až v 10tt testy jí furt ukazovali negat a doktor ju poslal na utz, že cysta no a cysta měla srdíčko 😉
@monyseq Tak ano pozitivne myslenie je zaklad,ale zas netreba na to tak upenlivo mysliet,lebo vidis sama kto to velmi che just sa mu nedari:((. Tak toto su najkrajsie spravicky,ktore sa moze zena dozvediet🙂). A moja kamaratka ma problemi so stitnou zlazou berie lieky min rok ju strasne bolelo brucho asi po tyzdni ak nie viac co ju vsetci prehovarali isla k dr.ziastili jej ze ma cystu davala si lieky od bolesti nakoniec jej praskal a krvacala vobec nesla stym k dr. i ked mala bolesti este vacsie ako na zaciatku . Krvacanie po 5dnoch skoncilo bolest bola ako pri velmi silnej mrche vlastne cysta stou mrchou odisla a nakoniec dalsi mesiac zistila ze caka mimi a uz maju doma krasne 3tyzdnove dievcatko🙂))
@saska697 ale jak se na to nemá člověk úpínat když ví, že toho drobka chce a venku tolik maminek a kočárků a u nás nic ☹ my bydlíme přímo u takového krásného parku a když ráno vylezu na terasu tak vidím ty maminky s kočárkama a těhulky na procházce a chce se mi plakat... Ať už je neděle a mrcha nikde jen // bych byla šťastná jak blecha. Už jsem aj přemýšlela jak bych to příteli řekla - no prostě BLÁZEN 😅
Někdy je asi lepší nechat tělo ať se s tím vyrovná samo, ale né vždycky.
@monyseq Viem poznam to ved uz mi takto sibka rok🙂)xi ale snazim sa zahnat to dakou aktivitou🙂) upratat doma, momentalne na to asi za chvilku aj zabudne lebo ma cakaju statnice za neceli mesiac takze sa budem musiet ucit nech to uz mam za sebou🙂 to budu zase nervy.... Neboj budem ti drzat velmi veeeelmi palceky🙂) A mala si krasnu ukazkovu ovu?Ked ano podla mna je to iste🙂)). Treba trosku nechat pohrat sa prirodu ale ak to nejde treba dopomoct aspon trosicka🙂
@saska697 tak třeba už na státnice nepůjdeš sama 😀 nebo pak budeš mít dvojnásobnou radost 😉 tak to ti budu držet palce 2* jak na mimi tak na státnice 🙂 určitě zvládneš oboje.. Asi ano podle ovu testů a hlenu a bolestí značka ideál, ale jak moc uvidím v neděli.. A vy jste to taky tento měsíc dobře vykoumali jak jsem tak četla 🙂 tak to by bylo aby nebylo 😎
@monyseq Dakujem velmi pekne si zlata🙂). Tak tak velmi dobre si si precitala🙂) Teraz nam to vyslo presne a prvy krat🙂)sa nam to takto podarilo a to bol iniciativny moj drahy a nie ja🙂).Takze som zvedava ako dobre sa triafal a ake ma zubrienky. Tebe sa to pomalicky krati k tetikovaniu,hm?🙂)) a k dvom ciarockam🙂))

@lusinda1989 bud sa ti posunula ovulacia a bola neskor a preto ti mrcha meska, alebo si tehu ale kvoli neskorsej ovulacii este malo dni po oplodneni a tak ti test vychadza negativne, alebo je to mimomaternicove a mozno odumrete preto test nezachyti a mrcha nikdy alebo to moze byt aj cysta a tak...v kazdom pripade, to nie je uplne normalne okrem tej posunutej ovulacie. Neviem ako funguje zdravotnictvo v uk, ale ak pojdes na pohotovost s tym, ze mas bolest v podbrusku a meska ti menzes, minimalne su povinni podla mna ta vzsetrit ultrazvukom a tak budes aspon trochu vediet na com si, lebo tehu, aj cystu aj keby bolo mimomat. by videli. Alebo chod k lekarovi normalne akoze mas problem a nech ta vysetri, nemusis hned vraviet, ze potrebujes potvrdit tehu, ak tam s tym maju problem, ale ak si tam platis poistenie tak mas narok na vysetrenie...ved keby ti naozaj bolo zle, tak tiez by si necakala...niekedy si treba pomoct, ked su blbe pravidla, ze tehulky az po 10tt ci ako to u vas je beru...drzim palceky, aby to nebolo nic vazne, ale len posunuta ovulka a idealne so stastnym koncom s miminkom 🙂 nechcela som ta vyplasit, len sa na to treba pozriet zo siroka a hlavne ked uz ti meska tyzden a test stale nic, tak nejak riesit...lebo aj ta neistota a strach ti nepridavaju a keby to bolo mimomat. tak cakat do 10tt cize 6tt po meskani by mohlo byt s velkymi komplikaciami...skus vazne toho lekara nejak, urcite nieco vymyslis ako sa to da 🙂