2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@monyseq tak to by bolo naozaj velikanske vdaka pani prirode🙂) No uvidime buduci tyzden ci pride mrcha....To poznam moj drahy by najradsej mal tiez chlapca no neviem ak sa zadari mimi ci to bude chlapec, lebo on ma 2bratov cize su 3chalani a ja mam sestru cize sme 2baby tak neviem neviem svokra povedal vy budete mat prve dievcatko neviem podla coho usudila no je mi to uplne jedno potesim sa aj dievcatku aj chlapcovi len nech uz mame nieco zdravucke v brusku a potom v naruciiii🙂)). Neboj zamestnaj sa dakou aktivitou je pekne taak daka vychadzka alebo spacirovanie po meste po obchodoch proste to co ta bavy alebo len tak lenos doma pri tv,knizke a tak🙂). Neboj v nedelu nic nepride len dve ciarockyyy🙂))
@saska697 Jsi moc hodná.. je fajn, že si má člověk s kým pokecat.. No tento týden budu mít o zábavu postaráno musím udělat jarní úklid (nějak nestíhám) 😀 a do servisu s autem a přijede za mnou kamarádka s mimi a pak zas druhá a bude u nás až do neděle takže to snad rychle uteče a nebudu na to tolik myslet. Mě je taky celkem jedno co to bude, ale máme v rodině samé holky tak ten kluk by byl takový krásný 😀
@monyseq To si aj ja myslim,lebo niekedy sa clovek potrebuje len tak porozpravat s niekym kto ma na srdci podobne problemi, zelania🙂). I ked by sme sa tak mali rozpravat so svojimi drahymi,len ktory chalp by to vydrzal🙂))xixi. No vidis tak to mas o zabavu postarane🙂)). Ja toho budem mat tiez dost celkom🙂)) takze snad ,,, zabudnem,,ci odklonim svoju pozornost,myslienky na nieco ine🙂)) A papas aj dake viaminy uz? Ja vyse roka kyselinu listovu....
@monyseq vcera si somna drahy robil srandu a ja som sa rozplakala pekne xi🙂) a este si rypol viac co mrcha sa blizi asi si si to zle vypocitala🙂) no nekopla by i ho do zadku🙂)chlap jeden🙂))xixi. A este aby to nebolo vsetko mi padla na hlavu tyc co drzi zaves v kupelni...tak radostna nedela bola;))xi
Fiha to tu uz nik dneska nie je len my dve?
@saska697 že oni hned tu mrchu vytahují .. beztak nepříjde a ty náladičky budou mít 9měsícu na talíři jen ať si to užijí 😀 mě včera přítel řekl, že se mi zas hormńy zbláznily bo jsem taky brečela, že mě nemá rád a že mi sestra odjela do AJ a že máme mravence v bytě...
A už se učíš na státnice v plném proudu nebo jen zlehoučka??
Asi jsme je odradili nebo všechny pracují na mimi 😀
@monyseq teraz si este troska uzivam posledne volno a cistu hlavu ale od zaciatku maja idem na to . Lebo prednedavnom som sa ucila na poslednu skusku. Tak teraz este trosku relaxu.:o)) Tak presne ved oni si to trosku obskacu podobu 9mesiacov🙂))xixi No neviem uz mi tak sibkalo ze som zabludila na tuto stranku🙂)xi http://tehotenstvo.academy.sk/
Už nech je zajtrajšoooooooook.... nevydržím toooooo.....
@veronika002 Jeeej ahoj dalsia zavisla dusicka na MK?🙂) tak zajtra ti to konecne dr. potvrdi hm?🙂)) juuuuj drzim palceky nech je vsetko v poriadocku🙂))
@saska697 ďakujem, no uvidíme..... .len keď to je tak ďaleko... asi dne spožehlím tú kopisko čo mám doma, nech mi to ubehne :o)))
@veronika002 Ale kdeze za par hodiniek uz budes u dr. a s usmevikom na perach🙂))
@saska697 hádam.... uvidíme...
@veronika002 Urciteeeee Nebooooj pevne drzime vsetky palcekyyyy
ja nestiham citat vsak pockajte ked budete mat uz uzlicek doma resp. budete aj musiet pracovat 😀
Tak som chcela ist robit fotku ovu testu ale ocividne nemusim lebo som si spravila test a ciarka je silnejsia ako kontrolna….tak teraz kedy mame skusat? Akurat dnes co som sa cez obed s muzom posekala :D a inak teda ked vcera bola ale bola slabsia tak plati az dnesna ?
@veronika002 kraaasny pribeh o darceku,.,..,no vidis aj tak si nevydrzala,.,..tiez by som ne,.,.xi xi,.,.,drzim vam prsty zajtra u lekara nech je fsetko OK,.,,.. 😉 😉
@sarias no ja som si to tiez tak myslela s tou poradnou, ale toto je sukromna klinika, tak mozno za to ze si to clovek priplaca celorocnu starostlivost to maju inak, takto mi to on povedal...takze ja neviem, nemam s tym este skusenosti ale on to ponal takto a ja som to takto napisala tebe 🙂
Inak viem, ze tehu knizka sa dostava od 10tt uz,dokonca mam znamu, co dostala v 8tt...ine zas v 12tt...tak je to asi rozne od lekara, zrejme je podstatne aby bilo srdiecko a potom asi ako sa ktory lekar rozhodne a aku ma prax a skusnost...
@chirabell ano presne tak ked je urcena vitalita plodu tak nejaky cas natio sa dava knizka a potom si uz oroginal tehu 😀 ale je pravda ze pokial je to sukromna klinika oni to mozu mat uplne inak takze moznoze dostanes knizku uz hned ako prides na kontrolu teraz. V kazdom pripade drz sa, nech vsetko odbre dopadne 🙂 Potom to uz budem zaujimavejsie lebo ked budes mat brusko a budes citit pohyby nic krajsie nie je uvidis 😉

@saska697 no tak třeba mu příroda našeptala 😀 a už se hezky hnízdy drobeček.. Přítel chtěl ať zkusím testík už včera, ale 7DPO se mi zdálo opravdu ještě moc brzo, je horší jak já, on už by s ním nejrači hrál fotbal 🙂 ale po zklamání z min měsíce počkám do neděle jestli to ovšem vydržím 😅 a nepříjde mrcha 😒