2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias Noveho je, ze mam po skuskach. Akurat sa este prplem s diplomovkou. 🙂 A ano, uz je to tak... 🙂 Uvidime, kedy sa zadari.
@inkaher ja som inak uvazovala uz davnejsie nad tymi genetickymi testami tak v teoretickej rovine...ze ci to ma vobec vyznam za tolke peniaze, ked aj tak sa to raz clovek dozvie. ci uz o par tyzdnov z utz alebo pri porode...ja napr. nebude ani dievcatku davat ruzovucke veci a tak, skor take neutralne farby a kludne aj modru, a to sa da aj na chlapceka, mena mame tiez vybrane obe, mimi oslovujeme dietatko alebo miminko nase...tak mi to pride take trochu mozno aj zbytocne. Beriem, ze kazda mame na to iny nazor, moj vobec nie je ovplyvneni financiami, dovolit si to mozem, ale pride mi to, ze za tie peniaze radsej kupim babatku nieco krasne a ked to bude neskor, bude to aj vacsie prekvapenie 🙂 No ale drzim palce, nech ti vyjde vytuzene dievcatko 🙂
@veronika002 a inak som bola vcera u doktora sme s mimcom v poriadku 🙂
babce co to znamena,ze mam este soplovy vytok ked som mala ovu test pozitivny v pondelok poobede...?ako sa meni hlien?
@chirabell to nie je ze vytuzene dievcatko tesit sa budem aj z chlapceka. Prve som tuzila po chlapcovi a teraz ked mam malu tak je take super ze by som chcela dievcatko. Ja zasa chcem nakupovat ruzove alebo modre. pri malej som kupovala az do 20tt neutralne a potom mi to bolo luto. taka bola krasna ked mala ruzove maslicky 🙂 je mi to vlastne jedno co to bude ale chcem to vediet.
@inkaher aj my sme boli doma tri babu proti jednemu ocinovi 🙂)) he he bolo to super 🙂 este raz vela stastia, ja som bola dnes u dokiho na vypalenie nalezu na krcku a sexovat mozem az po ms, a to som len 11DC ☹ ale neva, vsetko pre zdravie....
@alenka_ela no my sme tiez boli tri baby proti ocinovi, este aj prvy pes bol vlastne fena takze preto teraz chce aspon vnuka
@inkaher 🙂 a ty by si co rada chcela?
@inkaher teraz citam, ze tebe mala chodi uz do skolky? Kamoska mala zevraj problem s dcerkou v Nitre, nikde ju nechceli zobrat, tak nakoniec pojde od septembra do jasiel a to uz bude mat 2,5 roka..
@janielik87 ďakujem 😉
@sarias super moja, to sa veľmi teším.... 🙂 noja som bola dnes na očnom a očko je lepšie, ale zapálilo sa druhé, takže od utorka na pn ☹ ničnevidm, mám obe rozkvapkané, tak ak som urobila nejaké chyby tak si to nevšímaj... píšem to zpamäti.... tak drž palce....
@veronika002 dakujem ti velmi pekne! Velmi na teba myslim a bude dobre, kvapkaj si od ocka a liec sa pekne nech si zdrava a mimi nech je v poriadku. Drz sa a pekny vikend a krasne sviatky, potom daj vediet keby nahodou si testikovala 🙂
@saska697 no moja a mne prisla dnes mrcha o tyzden skor tak som sklamana clocek sa tesi ze nepride a ona este o tyzden skor do placu no musime znova skusat
peknu velku noc vsetkym 😵
Pekne Sviatky Vam prajem .....
🙂

inak baby som total chora. mala mi priniesla v utorok zo skolky nejaku chripku tak som s nou cely tyzden doma. Od vcera to mam aj ja a vobec som sa nevyspala. Citim sa ako vyzuvana zuvacka