icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

erin4
27. apr 2011

@saska697 No bohužel mají pravdu, MP byl tak hrozně moc rád- tak jsem ho dlouho neviděla, se smál až měl uslzené oči, pak mi bylo líto, že jsem mu to říkala, do budoucna se to pokusím vydržet,až to bude opravdu vypadat dobře

erin4
27. apr 2011

@zucana Tak to to vyjde třeba zase so třetice, držíme palce🙂
😉

saska697
27. apr 2011

@erin4 Ja uz som sa aspon naucila odolat testovaniu nestestujem kym nemeska🙂,len bohuzial posledne mesiace ani nemeskala a nebolo co testovat:((vrr tak uvidime...

erin4
27. apr 2011

No když se u nás objevilo to minus, tak jsem se zařekla, že nebudu testovat vůbec nikdy 🙄 , příteli jsem řekla, že prostě počkáme, až mi vyroste břicho a bude 😠 , ale byl to vtip, no asi budu příště čekat dýl a koupím jiný test

zucana
27. apr 2011

@erin4 to ma mrzi to sklamanie....ale ak to bolo ako bolo tak lepsie ze to takto bolo....

saska697
27. apr 2011

@erin4 Takze zacinate odznova ci ako? Priroda sem tam vie co robi hmm?🙂 Neboj ja som si zazelala ze do leta nech je nas tu kopec tehuliek a uz sa to pomalicky zacina rozbiehat🙂))...

erin4
27. apr 2011

Děkuju holky. Určitě všechno bude 😉 U nás teda tenhle měsíc bude asi úplně bez snažení, MP je otrávený nezdarem. Leda by se povedlo jen tak mimochodem,ale prý si chce i dávat pozor,tak to asi myslí vážně 😒 V červenci máme svatbu, tak myslím,že potom zas bude ok

erin4
27. apr 2011

No musím se jít chystat do práce, dneska se mi opravdu hodně moc nechce, radši bych tu klábosila s vámi 😉

zucana
27. apr 2011

@erin4 pekny den a skus muzika trosku zmotivovat 😉

saska697
27. apr 2011

@erin4 Tak zrejme nechce aby ti bolo zle s pripadneho tehu🙂) che si uzit svadbu🙂) hmm

saska697
27. apr 2011

@erin4 A v praci sa sem nedostanes?

erin4
27. apr 2011

@zucana On se myslím zmotivuje sám, jen o tom ještě neví 😉

erin4
27. apr 2011

@saska697 Spíš to podal tak, že když to nedopadlo, tak že si dáme pauzu,ať nad tím nemusíme přemýšleta třeba, že by to bylo pěkný na svatební cestě

erin4
27. apr 2011

@saska697 V práci není čas, já pracuji ve škole a mám děti divoký🙂

saska697
27. apr 2011

@erin4 A neber to zle🙂) Co tak to nechat na muzika a mozno sa Vam hned zadari a budete mat krasny darcek so svadobnej cesty ci suvenir🙂hmm ani ja som teraz draheho nenanutila pod idu PD dni sam odseba sa odhodlal tak teraz cakam ci necakam ci dnes alebo zajtra dorazi mrcha. Chlapi to mozno vedia vycitit🙂) kedy je ten spravny cas🙂)

saska697
27. apr 2011

@erin4 Aj ja pracujem na skole ale na VS..... Ani cez prestavku?:(

zucana
27. apr 2011

@saska697 chlapi nevedia vycitit vobec nic 😀 😀 😀

saska697
27. apr 2011

@zucana myslis?🙂 Lebo ja som teraz drahemu nic nehovorila,lebo som na to aj pravdupovediac troska zabudla a on bol iniciativny presne tie dni ktore dr. poradil🙂)xi

erin4
27. apr 2011

@saska697 Ale vždyť já neprotestuju, určitě je to lepší u kvůli té svatbě je to praktické 😀 S tím vycítěním jsi mě až rozesmála. On byl totiž ten,co mě už několik měsíců nutí, víš 🙂

erin4
27. apr 2011

@saska697 V družince přestávky neexistujou 🙂 😉

erin4
27. apr 2011

@saska697 Můj MP zas povídal "že na něj jde jaro" 😀

saska697
27. apr 2011

@erin4 No pekne ale aspon je iniciativny🙂 to sa cenii🙂 Aspon vies ze to aj on chce a nie len ty sama a on sa potom prida no dobre cakame mimi a budem tatik...

saska697
27. apr 2011

@erin4 To je podarene🙂 ved ano maj lasky cas🙂)

zucana
27. apr 2011

@saska697 a nehovorila si mu o tych dnoch mozno si pamatal 😀 ale mozno ano....citia ale ten moj teda nie 😅

saska697
27. apr 2011

@erin4 Jaaaj takze az zajtra tu budes?

saska697
27. apr 2011

@zucana Hovorila ale moj si nepameta co mu clovek tlaci do hlavy ale veci ohladne roboty si pamata velmi dobre🙂)). A reci ohladne mimi ma na tento mesiac dost🙂)xixi chodili sme po navstevacha vsade kde sme prisli prve co bolo no co potomok ako uz je na ceste?🙂xi

saska697
27. apr 2011

Dako tu uz zacina byt pusto ci sa mi to len zda?

erin4
27. apr 2011

@saska697 Já to vidím tak,že zítra taky 😀 .U nás je to naopak, on chtěl jako první a já se přidala, to zní ale fakt vtipně, že 😉
@zucana Můj asi taky ne nebo ve špatné dny 🙂

saska697
27. apr 2011

@erin4 Tak to som este nepocula povedsine sme my zeny iniciativne a prideme stym,ze chceme mimi🙂)

erin4
27. apr 2011

@saska697 No ono to začalo kolegy z práce, že už jako tihle mají , tamti taky,až mi to bylo nepříjemné 😝