2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
No když se u nás objevilo to minus, tak jsem se zařekla, že nebudu testovat vůbec nikdy 🙄 , příteli jsem řekla, že prostě počkáme, až mi vyroste břicho a bude 😠 , ale byl to vtip, no asi budu příště čekat dýl a koupím jiný test
Děkuju holky. Určitě všechno bude 😉 U nás teda tenhle měsíc bude asi úplně bez snažení, MP je otrávený nezdarem. Leda by se povedlo jen tak mimochodem,ale prý si chce i dávat pozor,tak to asi myslí vážně 😒 V červenci máme svatbu, tak myslím,že potom zas bude ok
No musím se jít chystat do práce, dneska se mi opravdu hodně moc nechce, radši bych tu klábosila s vámi 😉
@erin4 A neber to zle🙂) Co tak to nechat na muzika a mozno sa Vam hned zadari a budete mat krasny darcek so svadobnej cesty ci suvenir🙂hmm ani ja som teraz draheho nenanutila pod idu PD dni sam odseba sa odhodlal tak teraz cakam ci necakam ci dnes alebo zajtra dorazi mrcha. Chlapi to mozno vedia vycitit🙂) kedy je ten spravny cas🙂)
Dako tu uz zacina byt pusto ci sa mi to len zda?

@saska697 No bohužel mají pravdu, MP byl tak hrozně moc rád- tak jsem ho dlouho neviděla, se smál až měl uslzené oči, pak mi bylo líto, že jsem mu to říkala, do budoucna se to pokusím vydržet,až to bude opravdu vypadat dobře