2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ja som tiez pocas vs robila na VS studijnom jaaaj to boli casy a zuzo 😀
Uz tu nik nie je?
To som tu ostala sama?
ja som tu stale 😀
@solinkarka :o) Pozeram ze ta dako podbrusko trapi? Mna dako divno pobolieva cele brucho a chvilu ako na mrchu:(
@saska697 a kedy ju vlastne necakas? 😉
@solinkarka Dnes alebo zajtra:( takze som trochen na nervy:(
Můžu poprosit o radu? Podle testíků jsem těhotná ,ale pořád mě bolí bříško jako před MS.... je to normální? jsem již po vynechání,ale tohle mě znervozňuje... k doktorce jsem objednaná až na 12.5....
Ake tichucko tu je:(
@saska697 ja vás tu tiež čítam, len nemám čím prispievať :o(((
@veronika002 Ahoj kludne prispievaj cim chces🙂)) nech je tu fajn naladicka to je hlavne hm🙂)))) A mozes aspon poradit skusenostami hm?🙂) co zatial prezivas🙂))maminka
@veronika002 ahoj no tak prispej dobrou naladou a radami ako na to..a kedy?? 😀 😀

No já už fakt musím, voda na kafčo se mi vyvařila, tak si ho dám až odpoledne. Zase se tu zastavím,abych vás zkontrolovala, jak to vypadá. zatím se mějte pěkně