2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697
@drobik1 no posledné 2 dni mi je totálne zle.... stále mám pocit na vracanie... ale nevraciam... ale najviac ma hnevá to oko.... mám už aj druhé zapálené a ešte je strašne krvavé... neviem... zajtra idem na očné, tak ma asi tam zabijú... mám pocit, že som chytila prievan..... tak sa celkom zajtrajšej návštevy obávam. a už len počítam dni, kedy pôjdem ku gyndošovi..ale asi teda nie je o čom, keď už sa mi pridružilo aj to nutkanie na vracanie... a poriaden :o)))
A rady ako nato??? Noooo ja som to skúsila tak, že som nato vôbec nemyslela, na ovulku - ani som nevedela kedy som mala.... bolo to brutál uvoľnené... no a bolo to... ešte možno vám budem pripadať humusná alebo čo, ale jeden krát po milovaní som bola taká unavená, e som ostala v posteli a nešla sa ani umyť a zrazu som zaspala a potom som hneď išla do sprchy, ale vlastne to bolo asi vtedy asi mala dosť veľa času sa prebojovať... :o)))) spermoška jedna šikovná :o))
@veronika002 juuj tak s tymi ockami drzime pace..neboj vsetko bude fajn..uvidis.. 🙂 no a vdaka za rady..my sa snazime teda nas tato nejako si to vzal moc k srdcu a pomaly kazdy den ma nici.. 😀 no ci budeme uspesny uvidime.. 🙂 no a ked uz si pri tom neumyti sa..no my po kazdom milovani teda ja lezim v posteli a do sprchy idem az rano..takze to len tak ze nie si sama humusna 😀 ale tak mozno sa zadari..a tebe drzime palceky vsetky styri.. 🙂
@veronika002 tiež som čítala, že je lepšie po milovaní ležať v kľude aspoň pol hodinku. s tými očami to máš blbé. ja nosím od mala okuliare, teraz som tri noci poriadne nespala a príšerne ma bolí pravé oko, ale mňa to od únavy
@veronika002 O la la tak to je dost neprijemne stym ockom:( mne stacilo mat raz ten jacmen ci ako sa tomu hovori no mala som dost a to nastastie len na jednom oku:((. Len teraz je to asik komplikovanjesie liecit ked si tehu hm?. Nie vobec mi tak nepripadas aj nam sa to stava, ze zaspime a zobudime sa ze ide tv tak sa zoberieme a ideme sa sprchovat kolkokrat aj o 3rano🙂) takze kamosky maju hodne casu na putovanie🙂) a v kolkatom tyzdni si?
@drobik1 No cikanie uspesne zamnou zatial nic ani naznak mrchy takze pocitam,ze pride bud poceste domov v buse alebo rano ked sa budem ponahlat do roboty popripade zajtra v robote:(vrrr klasika jaaaj. No nervy mam uz riadne dlho lebo na zaciatku mesiaca som mala nervy koli skuske a 3dni pred PD vysli presne den po skuske🙂xi a este ktomu ma poriadne nafuklo z nasich exkluzivnych obedov alebo aj s mrchy takze to je jasne mrcha na ceste:((..... Takze dalsie kolo odznova to isti....
@saska697 neviem, nerobila som si ten digi.. už nato kašlem.. buď tam bude v pondelok alebo nie...:o)) no jačmeň je čajový odvar oproti tomuto zápalu, aj keď to nechcem degradovať...ale je to omnoho horšie a zložitejšie liečiť.. no som zvedavá čo vymyslia zajtra..... neviem, asi mi ani nesedí masť, čo mi dali.. každý večer je očko lepšie a ráno otras... totál krvavá a boľavé... tak si ju dnes večer nedám a uvidím, čo to spraví... drž zajtra palce
@veronika002 Vies co mojej sestre pomahalo aj po operacii oci pretierat si ich gazou namocenou v repiku hotovy zazrak aj ked mala zapali oci.... skus hm?🙂mozno pomoze. Ani tak orientacne nevies?🙂
@saska697 repík??? hmmm, to som ešte nepočula, no asi si ho uvarím keď prídem domov... ale neviem či je to repík, viem, že mám doma harmanček, ten môže byť tiež??
@veronika002 harmancek dost vysusuje repik je naj. Cisty bez ziadnych inych byliniek len samostatne. Mozno trosku dlhsie trva ale skus si to pretierat aspon 3x za den
@veronika002 no ja som malemu tiez davala repik a mozes si to umyvat aj s harmancekom..su to liecive bylinky.. 🙂
@misinn no ja si sledujem aj hlien, doteraz som to určovala podľa neho len sa mi zapáčili tie grafíky tak reku aj sa si urobím. ale teraz akosi nemám ani hlien, asi je to tými tabletkami, neviem. však teraz je to aj tak jedno. ale plánujem s meraním prestať keď už pôjdeme na ostro
@veronika002 moja mama ešte odporúča aj šalviu. a babkin recept na všetko je nechtíková mastička 🙂

@saska697 ja pôjdem na wc aj za teba 🙂 za chvíľu je tu máj - lásky čas tak ak sa nezadarilo tento mesiac tak v máji určite