icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
2. máj 2011

@saska697 jaj, tak pre mňa bude ťažké vzdať sa syrov a orieškov

zucana
2. máj 2011

@sasena033 dik ja ti poslem potom z domu tu stranku 😉

zucana
2. máj 2011

@jafnka oriesky sa mozu....netreba vsetko prehanat 😉

jafnka
2. máj 2011

@zucana však jasne 🙂 ja len, že na všetkých orieškoch som závislá

sasena033
2. máj 2011

@zucana ok ja Ti potom napisem ci sa to zhoduje aj s mojim vypoctom 😀

keenfan
2. máj 2011

@saska697 tak tak 🙂 a neskusis testnut?

saska697
2. máj 2011

@keenfan Este nie vydrzim to dako🙂xixi

strihalka
2. máj 2011

@saska697 ahoj saska, uz dlouho tu citam diskuzi a myslela jsme ze se vikendu kuknu a auz tu bude pozitivni testik, tak snad se tento ytden dosckas....i my cekame na pozitivni testik, ale zatim ani nemame poradne jasno, kdy probiha ovu.......

saska697
2. máj 2011

@strihalka Dakujem takze ty si taka tajna pozorovatelka?🙂) a tento tyzden budes tiez testovat?🙂

strihalka
2. máj 2011

@saska697 no ale malinka🙂)pozorovatelka,a el hrozne ti drzim pesticky.))no ja to mam take, ze me se zpozdila minuly mesic vuci svatbe, asi o tyden, tudiz prisla 4.4. ovu jsem poznala az nekdy kolem 25....jestly to teda ovu byla, bos i nemerim, netestujua avuci nepravidelne mrse taky moc poznat nejde....a ted pokud neprobehla ovu, tak bych to dneska mela dostat.....ale aztim to na to vubec nevypada
A tx ako?

elebe
2. máj 2011

zase mi nefungujú tie hlúpe dvere na aute....tentokrát obidve zadné 😠 😠 70€ v prdeli....tak som volala na reklamáciu....a dnes poobede tam idem 😠 😠 baby má niektorá z vás skúsenosti s clostilom??

saska697
2. máj 2011

@strihalka No mne mala prist min tyzden v stredu alebo vo stvrtok no zatial nic to si sa zasi zrejme docitala a testovat budem ak nepride asi az v stredu. No som zvedava co za tym bude. No snad sa mi nestalo zase co po 4mesiacoch co som nebrala antiku my mrcha prisla az v dalsiom mesiaci proste mesiac nic, tak ale zase antiku uz neberiem vysse 2r.........

saska697
2. máj 2011

@elebe clostilom? vobec:(( a ty ho beries? citis daku zmenu?

elebe
2. máj 2011

@saska697 no cítim....boli ma podbruško,mám tam také tlaky,aj do krížov a totál som sa na tvári vyhádzala 😠 😠 len sa bojím že ak nastane ovulka,že to nejako nestihneme....baby mi hovoria,každá niečo iné a ja už poriadne ani neviem kedy snažilkovať.... ☹ 😖

saska697
2. máj 2011

@elebe Ja som bola na tom tiez tak ale riadila som sa sebou ked bolelo podbrusko a dotoho sa mi po vyse roku obiavil krasny tahvy hlien tak sme sli na to,ale tak ze bol akcny moj drahy a ja som aj zabudla na plodne dni🙂)xi

strihalka
2. máj 2011

@saska697 no ja HA neberem cca 4mesice a stale nepravidelne, teda s HA pravidelne, ted ne-e. 😝

saska697
2. máj 2011

@strihalka JA az asi teraz teda dufam po 2r som zacala mat 38-39 cykly a asi pol roka presne na 38-39dc prisla mrcha no teraz zatial nic.....

elebe
2. máj 2011

@saska697 ja sa tým nemôžem riadiť,lebo ja mám nastimulovanú ovulku a tak ani neviem že čo čakať ☹ 😖 ale každopádne keď to doberiem,teda zajtra a potom ešte dva dni a pak budeme snažilkovať 4dni a potom ešte obdeň....

saska697
2. máj 2011

@elebe takze to vobec nemas tieto priznaky ci ako?:(

elebe
2. máj 2011

@saska697 teraz beriem štvrtý deň,ale cítim len taký tlak v podbrušku,niekedy ma zalieva horúčava a som vyhádzaná a bolia ma kríže.....ale ovulka by mala príjsť najskôr o 3-4dni....

saska697
2. máj 2011

@elebe takze sa ti zacalo plodne obdobie🙂)

elebe
2. máj 2011

@saska697 no malo by sa....tak dúfam že aj nastane.... 😖

marosusu
2. máj 2011

@saska697 joooj cely vikend na teba myslim ze co a ako,.,.,.nooo vyzeeraaa to naaadejne,.,.,.len vydrz,.,.,.,. 😉 😉 😉 😉

saska697
2. máj 2011

@elebe Musiii🙂)

saska697
2. máj 2011

@marosusu Dakujem🙂)) snazim sa jedine sa zatial cpem o sto sest slane sladke🙂)xi

marosusu
2. máj 2011

@saska697 :DDD.,..

saska697
2. máj 2011

@marosusu za chvilku sa budem gulat a to ani neviem ci som tehu..... a zle mi tiez nie je vobec..... 😒

jafnka
2. máj 2011

@strihalka ja som HA vysadila v septembri a až posledné dva mesiace som mala rovnakú dĺžku cyklu, inak od 20 do 35 DC

saska697
2. máj 2011

Koho tu dnes mame?🙂)

marosusu
2. máj 2011

@saska697 neboj,.,,.len treba cakat,.,.,.sama viem,.,.,.mne meskala mrcha 5 dni pred dvoma cyklami,.,.,takze hlavne vela trpezlivosti a viem ze sa lahko hovori ale ziadny stres..,.pritom sama viem ze som na to vkuse myslela,.,..musela som sa v kuse niecim zamestnat,,.najlepsie je ked mm je doma to nemyslim vobec na mimi a na vyrobu,.,.ale akonahle odide na turnus tak sa sledujem jak tota ona,.,.a viem ze ma to caka od dnes.,.mm ide do prace ja som 4DPO taaak toto bude dlhych 11 dni cakania,.,.,.:DDD,.,aa tak dufam ze ma mm nenechava samu doma,.,. 😉 😉 😉