2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 no ale malinka🙂)pozorovatelka,a el hrozne ti drzim pesticky.))no ja to mam take, ze me se zpozdila minuly mesic vuci svatbe, asi o tyden, tudiz prisla 4.4. ovu jsem poznala az nekdy kolem 25....jestly to teda ovu byla, bos i nemerim, netestujua avuci nepravidelne mrse taky moc poznat nejde....a ted pokud neprobehla ovu, tak bych to dneska mela dostat.....ale aztim to na to vubec nevypada
A tx ako?
zase mi nefungujú tie hlúpe dvere na aute....tentokrát obidve zadné 😠 😠 70€ v prdeli....tak som volala na reklamáciu....a dnes poobede tam idem 😠 😠 baby má niektorá z vás skúsenosti s clostilom??
@strihalka No mne mala prist min tyzden v stredu alebo vo stvrtok no zatial nic to si sa zasi zrejme docitala a testovat budem ak nepride asi az v stredu. No som zvedava co za tym bude. No snad sa mi nestalo zase co po 4mesiacoch co som nebrala antiku my mrcha prisla az v dalsiom mesiaci proste mesiac nic, tak ale zase antiku uz neberiem vysse 2r.........
Koho tu dnes mame?🙂)
@saska697 neboj,.,,.len treba cakat,.,.,.sama viem,.,.,.mne meskala mrcha 5 dni pred dvoma cyklami,.,.,takze hlavne vela trpezlivosti a viem ze sa lahko hovori ale ziadny stres..,.pritom sama viem ze som na to vkuse myslela,.,..musela som sa v kuse niecim zamestnat,,.najlepsie je ked mm je doma to nemyslim vobec na mimi a na vyrobu,.,.ale akonahle odide na turnus tak sa sledujem jak tota ona,.,.a viem ze ma to caka od dnes.,.mm ide do prace ja som 4DPO taaak toto bude dlhych 11 dni cakania,.,.,.:DDD,.,aa tak dufam ze ma mm nenechava samu doma,.,. 😉 😉 😉

@saska697 jaj, tak pre mňa bude ťažké vzdať sa syrov a orieškov