2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 tak ako? drzim palce 🙂 nech to tentoraz vyslo!!! 🙂 sledujem tu tvoje pismenkovanie a napato cakam 😉
@janielik87 Ahoj zatial stale nic ak nepride tak stredu testnem🙂 a Dakujem a ty ako co nove?🙂) Dufam,ze aj tebe to skonci s dvoma ciarkami🙂)
@saska697 este nenechal este spinke vedla mna ale necha vecer,.,..a dufam ze s dvoma ciarkami i ked hmmm pochybujem.,,..som tak pesimisticky naladena dnes,..,a neboj sak baby rozpravaju ze kazdej z nas testy vychadzaju inac tak sa netrap,...kolko som sa ja narobila testov a aj ked bol biely tak furt som si povedala sak zajtra tam uz budu dva //.,.,.a zatial nic.,,. 😠 😠 ,.,.tak ale verim ze ty zajtra urobis a budu tam 2 // aaa posles nam vsetkym virusiky,.,.., 😉 😉 😉
aha, super, takze testovat ani nema cenu.....
@saska697 no ja som este len 8DC dnes, cize tak 🙂 prvy pokus bol neuspesny 🙂 ale zas to nebol ani celkom ze naozaj pokus 🙂 teraz meriavam bazalku, ze uvidim aspon ci mam a kedy ovu. A kupila som si aj ovu testiky. Tak okolo toho 18DC az 20DC skusim testnut podlla grafu a priznakov, ci mam ovu 🙂 a uvidime. Ale bolia ma vajecniky dnes nejako...akoby som prechladla. :( A ovulku na 100% nemam (uz som si to stihla aj testnut, ze co ak..) 😀
@janielik87 Alebo este len ides dso stadia plodnych dni aj mna pred ovu boleli vajecniky🙂) ja by som sa snazila kazdy druhy den🙂)
@saska697 no my sme teraz mali velmi snazivy vikend 🙂 ale nie kvoli snazeniu..ale prisla na nas konecne jar 😀 😀 no budeme sa snazit cely mesiac a uvidime. Ale dohodli sme sa, ze vtedy, ked budeme mat chut...a nebudeme to silit. 🙂 A ani stresovat kvoli tomu. 🙂 Aj ked neviem neviem 😀
saska....u me je to podobne....v prosinci jsme se prestehovala a heldala praci,a bych aspon nejakou materskou mela........na duben jsme napslnovlai svatbu, praci jsme nasla hend od januara...sefka samozrejme, ze kdyz bude svtaba, tak ze doufa, ze nebudu hhned tehotna aja ze neeeee, jeste mame cas,ale to jen proto, abych nejakou materskou mela....takze ted stale a mlzim a akolegyne co jsou starsi, tak se porad bavi o tehu a ze maji ejste cas, ze enchtejioa a jen v koutku sedim a mlcim a tise nesouhlasim, jk mohou oddalovat ten pocit, ze nekomu das zivot s milovanou osobou........jen se netesim na ten okamzik, az prijdu a budu muset pravdu ven, ze tehotna jsm:.))))
samo ze rict to sefce, ale do ted o tom nemam s kym mluvit, jen doma a tu🙂)
@janielik87 aaa takze jar uuutoci a maaj tiez hmm?🙂) tak to je super a tento mesiac by sa mohlo vsetkym zadariiiit🙂))
@saska697 veru, nech sa vsetkym zadari 🙂
@janielik87 Prosiiime si tehu vyyyyrusik na 9mesiacikoooov🙂))
@janielik87 na mm tiež včera prišla jar 🙂 bol skoro dva týždne chorý tak nebolo nič a včera si to všetko vynahradil ani som sa nestihla spamätať 🙂
@janielik87 Len ma napadla taka blbost ze som mala plodne dni ked som bola taka chora:( co ak mi to odialilo dako mrchu:(
@saska697 :( no je pravda, ze kazda choroba svojim sposobom na cyklus vplyva...:( vsak nan vplyva aj cestovanie aj cokolvek...zena je velmi citlive stvorenie 🙂 Ale u teba to tak NEBUDE!!! tak hlavu hore, usmev a neboj nic! Drzim palce!

@jafnka no ja jinemela nikdy, jen s HA a to vzdy se zpozdenim 2dny, tak jsem to dostala vzdy 4den po dobrani plalticka........ ate dnevim ze☹ted by normalne mela prijit mrcha, ale pokud probehla ovu(nevim, ci to poznam, bo jsme nemerila, netestovala, takze jen podle hlednu) 3tydny po minule mrse, tak se mi vse posouva o 3tydny, je mozne abych nemela mrchu tak dlouho?