2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe Tak aj moj ma rad deticky to nas vlastne spojilo,ze sme obaja taky rodinny no pred dvoma tyzdnami mal uz nervy lebo vsade kde sme prisli sa nas pytali co kedy bude potomok a dotoho este ja furt by som sa bavila o mimi a tak🙂)xi Neplackaj hlavu hore budeme tehulky tak ako som povedala min mesiac ze do leta to stihnemem vsetky🙂))jasne?🙂)xi
jaaaj,aj muj, ze dneska jsem litala porad na zachod...a a hned ze co co co se deje.......)))uiz myslel, ze nevolnosti a pritom jsme si jen udelala silnejsi kavu nez obyvkle, takme to po snidani prohnalo
@strihalka to kedy dostaneš mrchu záleží na tom akú dlhú mávaš tzv luteálnu fázu (LF) - fáza od ovulky po mrchu, väčšinou konštantná +/- deň dva. keďže nemeriaš BT tak to nevieš. väčšinou sa píše, že je dlhá 10-16 dní, najčastejšie 14 dní. takže ak si mala ovulku dajme tomu 25.4. tak mrcha by mala dojsť 10.5. ak máš LF tých 14 dní. dúfam, že som to dobre spočítala, nie som odborník
@saska697
@strihalka no baby ten môj chudáčik je tak našponovaný....že ma pichne v riti a už si myslí že som tehotná.....stále ma zakrýva,aby som neprechladla a furt sa pýta či nemám na niečo chuť....a to ešte nikde nič.....však ak budem tehu....tak ma posadí na zlatý koberček a tak budem celý deň meditovať jak dalajláma.... 😀 😀 😀
@jafnka no wauuuw, tak z toho jsem jelen jeste vetsi🙂)))ale v pohode, parkrat si to rpectu a asnad to pochopim....pockej ted me napadlo....byla jsme na masazia a maserka mi zmackla jeden bod na anoze a ja ze jauu, to boli a ona na to ze jasne, prave vam ovuluje leve vajicko :o), to bylo 31.3., pak 4.4. jsme dostala mrchu a apak mi prislo ze ovuluju toho 25, 26.4. no......divne co?
@saska697 no aj môj sa teda niekedy správa ako batola.... 😀 ale toto bude jeho druhé dieťa,on už jedného syna má....ale to bolo keď boli ešte mladí a podarilo sa,teraz je starší,zrelší,aj zázemie máme.....tak bude okolo mňa skákať jak opička na šnúrke....lebo všetci naši známi naokolo,všetci už potratili....proste okolo nás nie je bezproblémové tehu ☹ ☹
no u me mamina asi pred peti lety ze uz jako kdy bude vnouce🙂))pak zacala hlidat detia ym jsme si se sestrou oddychli ze parada, ze se vyblbne u cizich a doma da pokoj, ale uz dohlidala a zacala spehovat ze ci uz nahou neplanujem.-)) a manzilek....ten se taaak tesi🙂vsichni jeho kamaradi uz maji a petko uz zacina aj po kocikah koukatm, vybaveni do pokoje, ja koukam po kuchyni a petko po detskem pokoji🙂)
@ jake krasne🙂)

@saska697
@jafnka no baby uvidíme či ten môj bude nejaká sibyla.... 😀 😀 vidí na mne ako mi piští srdiečko po dieťatku,tak mu je z toho smutno ☹ a strááááášne by chcel dcérku....