icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
2. máj 2011

@saska697
@jafnka no baby uvidíme či ten môj bude nejaká sibyla.... 😀 😀 vidí na mne ako mi piští srdiečko po dieťatku,tak mu je z toho smutno ☹ a strááááášne by chcel dcérku....

saska697
2. máj 2011

@strihalka ATB som nebrala jedine homeopatika oscilococcinum,homeogene9 a take kvapky na kasel ale to som si dala len 3x a to bolo vsetko. a Plodne dni mi zacali 5.4. a koncili 9.4.

saska697
2. máj 2011

@elebe Tak to mas uzasneho muzicka🙂)) moj drahy povedal pokym neuvidi na zaciatok dve ciarky tak mu to ani nemam radsej hovorit, je strasny realista;vrrr;))) xixi

strihalka
2. máj 2011

@jafnka a kdy teda dostanu mrchu cca?a kdy teatovat?
ja se v tom nevyznam

elebe
2. máj 2011

@saska697 aj môj nedáva najavo....aby mi to nebolo ešte viac lúto....ale keď si zoberie na ruky nejaké bábo,tak aj ja vidím ako mu to sekne a ako by už aj on rádn mojkal..... ☹ ☹ no a teraz mi je do plaču 😢 😖

saska697
2. máj 2011

@elebe Tak aj moj ma rad deticky to nas vlastne spojilo,ze sme obaja taky rodinny no pred dvoma tyzdnami mal uz nervy lebo vsade kde sme prisli sa nas pytali co kedy bude potomok a dotoho este ja furt by som sa bavila o mimi a tak🙂)xi Neplackaj hlavu hore budeme tehulky tak ako som povedala min mesiac ze do leta to stihnemem vsetky🙂))jasne?🙂)xi

strihalka
2. máj 2011

jaaaj,aj muj, ze dneska jsem litala porad na zachod...a a hned ze co co co se deje.......)))uiz myslel, ze nevolnosti a pritom jsme si jen udelala silnejsi kavu nez obyvkle, takme to po snidani prohnalo

jafnka
2. máj 2011

@strihalka to kedy dostaneš mrchu záleží na tom akú dlhú mávaš tzv luteálnu fázu (LF) - fáza od ovulky po mrchu, väčšinou konštantná +/- deň dva. keďže nemeriaš BT tak to nevieš. väčšinou sa píše, že je dlhá 10-16 dní, najčastejšie 14 dní. takže ak si mala ovulku dajme tomu 25.4. tak mrcha by mala dojsť 10.5. ak máš LF tých 14 dní. dúfam, že som to dobre spočítala, nie som odborník

elebe
2. máj 2011

@saska697
@strihalka no baby ten môj chudáčik je tak našponovaný....že ma pichne v riti a už si myslí že som tehotná.....stále ma zakrýva,aby som neprechladla a furt sa pýta či nemám na niečo chuť....a to ešte nikde nič.....však ak budem tehu....tak ma posadí na zlatý koberček a tak budem celý deň meditovať jak dalajláma.... 😀 😀 😀

jafnka
2. máj 2011

@strihalka a čo sa týka tehu testov - uhniezdenie nastáva medzi 5-10 dňom po oplodnení a hcg hormón sa produkuje až po uhniezdení a u každej ženy stúpa rôzne. takže citlivý test niekedy už dačo ukáže 7DPO a inokedy až keď mešká mrcha

saska697
2. máj 2011

@elebe jeeejo to sa mne asi stat nemoze🙂) xi ja mam doma velke dieta🙂)xi co by sa len tulkalo🙂) a zaspinkavalo na mne🙂xi Ale je dobre ze je takyto🙂) aspon budes mat v pohode tehulkovanie🙂)

strihalka
2. máj 2011

@jafnka no wauuuw, tak z toho jsem jelen jeste vetsi🙂)))ale v pohode, parkrat si to rpectu a asnad to pochopim....pockej ted me napadlo....byla jsme na masazia a maserka mi zmackla jeden bod na anoze a ja ze jauu, to boli a ona na to ze jasne, prave vam ovuluje leve vajicko :o), to bylo 31.3., pak 4.4. jsme dostala mrchu a apak mi prislo ze ovuluju toho 25, 26.4. no......divne co?

strihalka
2. máj 2011

@elebe jojojo, ja mam to same, jen aby mi nic nechybelo🙂)

strihalka
2. máj 2011

@jafnka hmmmm, takze bych eventuelne mohla uz ja testovat.....?ked 25.4. bol sex? a aj vcera?tzn. .......a po vikendu bych mohla testnout vserejsek?

elebe
2. máj 2011

@saska697 no aj môj sa teda niekedy správa ako batola.... 😀 ale toto bude jeho druhé dieťa,on už jedného syna má....ale to bolo keď boli ešte mladí a podarilo sa,teraz je starší,zrelší,aj zázemie máme.....tak bude okolo mňa skákať jak opička na šnúrke....lebo všetci naši známi naokolo,všetci už potratili....proste okolo nás nie je bezproblémové tehu ☹ ☹

drobik1
2. máj 2011

@elebe hihi tebe je dobre aspon sa ma kto o teba postarat a dba o teba.. 🙂 aspon vies ze ta ma naozaj rad.. 😉 nie vsetky zeny maju to statstie.. ☹

jafnka
2. máj 2011

@strihalka no niektoré baby otehotneli aj počas mrchy takže kľudne si mohla mať aj ty vtedy ovulku tak skoro pred mrchou. testovať by si už teoreticky mohla

elebe
2. máj 2011

@strihalka no však je to zlaté...? a to má priateľ už pomaly 14 ročného syna a tak ma budú len hladkať a mojkať.....pretože obidvaja sú taký mackovia,iba ja som medzi nimi cíbik 😀 😀

saska697
2. máj 2011

@elebe No okolo nas su zase uz rodicia,alebo novopeceny rodicia🙂) a nikto tehu:( takze ma nema ani kto nakazit 😒

elebe
2. máj 2011

@drobik1 ja viem že má ma rád,ale dokáže ma aj parádne vytočiť....a keď už idem vyletieť z kože od jedu...tak mi povie,nerozčuluj sa lebo nám utečie bábo.....mrchavec jeden 😠 😠 😠

elebe
2. máj 2011

@saska697 neboj ja nakazím teba a ty mňa..... 😀 😀

strihalka
2. máj 2011

no u me mamina asi pred peti lety ze uz jako kdy bude vnouce🙂))pak zacala hlidat detia ym jsme si se sestrou oddychli ze parada, ze se vyblbne u cizich a doma da pokoj, ale uz dohlidala a zacala spehovat ze ci uz nahou neplanujem.-)) a manzilek....ten se taaak tesi🙂vsichni jeho kamaradi uz maji a petko uz zacina aj po kocikah koukatm, vybaveni do pokoje, ja koukam po kuchyni a petko po detskem pokoji🙂)

saska697
2. máj 2011

@elebe Dobre dohodnute🙂))

jafnka
2. máj 2011

@saska697 u nás v rodine sa šírila tehu nákaza pred tromi a jedným rokom - spolu 4 detičky, ale to sme sa ešte my nesnažili tak mi to vtedy ušlo

saska697
2. máj 2011

@jafnka u nas v rodine nikto nesiri:( sestra sa k tomu dako nema mamina sestra to presvihla a uz sa im duplom nedari. a s draheho strany je to to iste:( Takze sa dako spoliehaju na nas🙂xi

elebe
2. máj 2011

@strihalka no my už sme dali spraviť aj novú skriňu....aby sme mali miesto 😀 a ešte chceme vymeniť vchodové dvere,že aby mu nikto neukradol jeho princezne 😀 😀

strihalka
2. máj 2011

@ jake krasne🙂)

elebe
2. máj 2011

@saska697 inak aj nás sa furt pýtajú,že kedy bude bábo a my furt že keď poletia okolo bociany,lebo kto iný by nám bábo priniesol,no nie...? 😀 😀

jafnka
2. máj 2011

@saska697 no niekto to teda u vás musí začať tak prečo nie ty 🙂

saska697
2. máj 2011

@elebe Pekne povedane🙂),ale ako si tak vsimam bocianov je dako pomenej:((