icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

zucana
3. máj 2011

@elebe my mame lexus hybrid a sme velmi spokojni...to je aj na elektriku tak sa aspon co to usetri..automat

saska697
3. máj 2011

@gloria9 Jeeej ahoj konecne ta tu vidim🙂)) este som netestovala chcela by som zajtra to mozno bude uz 6den ak nepride.... A ako to dopadlo? Co fazulocka?🙂

saska697
3. máj 2011

@elebe Ale vraj to nie je zdrave taketo sedenie....... 😒

saska697
3. máj 2011

@chaluha Takze pekne fazulkujete?🙂)

chaluha
3. máj 2011

@saska697 ano,ano drzime sa zubamy nechtamy,pri malej sa moc nenasetrim a neni to take lahke ako pri prvom tehu...26.5.by som mala vediet pohlavie a ja silno dufam a verim,ze budem mat doma krasny parik..dcerka je tatova,tak aj ja by som rada 🙂 🙂 a ty ako???baby silno vam drzim palce a moc napeto vas vzdy citam,co sa dozviem a kto ma //ky

saska697
3. máj 2011

@chaluha Takze mate zatial doma babinec?🙂 A chces to vediet? Nenechas sa prekvapit?🙂xi Ja zatial napeto ocakavam co sa bude somnou diat ci je to len hra mojho tela alebo nieco krajsie🙂). Dakujeme🙂)

gloria9
3. máj 2011

@saska697 juuj už má hlavičku aj ručičky aj nožičky krásne rastie dostala som tehotenskú knižku aj výsledky z krvy mám vporiadku takže som rada, čím ďalej tým viac si uvedomujem, že budem mamičkou...

saska697
3. máj 2011

@gloria9 Tak to musi byt prenadherny pocit🙂) Je to fakt zazrak ako sa s buniek vyvynie taky malinky zazrak🙂) 🙂 a kedy budu fotecky?🙂

gloria9
3. máj 2011

@saska697 no toho 17teho dám aj ultrazvuk čo mám idem na jedno vyšetrenie, kde bude všetko pekne vydieť nascenujem to v práci. Nuž ja len dúfam, že tie vlčie hlady, nevolnosti, hnačky a všetko okolo toho sa stratí keď skončím prvý trimester...dakedy človek nemá ani chuť vstať z postele. Doktorka hovorila, že potom si to začnem vychutnávať, keď všetky tie nepríjemné veci sa stratia...

saska697
3. máj 2011

@gloria9 Jupiiiii🙂)). Takze este to nie je ,,med lizat,,hm ale asi to je fakt rozne kamaratka ked cakala prve mimi ani nevedela,ze je tehotna tak jej bolo fajn len vdaka vynechaniu a testiku a naslednej navsteve u dr. to vedela🙂), a ked cakala druhe mimi tak vracala kade chodila a bolo jej furt zle....

chaluha
3. máj 2011

@saska697 tak tak,silno drzim palceky....chcem vediet co to bude ,nech sa vieme zariadit z oblecenim a inym..co ktomu treba...uz predca jedno babo doma,tak to neni take lake a ko predtym..treba vsetko (ak sa da naplanovat kvoli dcerke) 🙂

saska697
3. máj 2011

@chaluha Tak drzim palceky nech je vsetko podla vasich predstav🙂) a budete uz vacsia rodinka🙂)

chaluha
3. máj 2011

@saska697 dakujeme aj ja vam baby ,krasne ciarky tehulkovanie a neskor ten malinky uzlicek mat v naruci..hlavne hlavu hore a neprestavat verit!!!!!!!!!!!

saska697
3. máj 2011

@chaluha Dakujeme🙂) My verime a dakedy az moc 😔 prehnane.... ☹

chaluha
3. máj 2011

@saska697 nevzdavaj sa ..ked to budes najmenej cakat,vtedy to pride..viem ake to je ..a mozno uz mas aj vsebe malu bublinku,len ta nechava v napeti...budes te dobra e maminky!!!!!!!!!!!!!!!kazda jedna ,len nebudte smutne 😉

saska697
3. máj 2011

@chaluha Taketo povzbudive slovicka sa velmi dobre citaju🙂). A bol by to priam zazrak ak by to tak bolo,pretoze pri mojich super cykloch:(

marosusu
3. máj 2011

baby kuknite toto som nasla vcera pri upratovani skrinky,.,..test bol robeny 2 cykly dozadu,.,.nemerala som este BT a mrcha mi vtedy meskala 5 dni,.,.,. 😲 😲 😲 😲 😲 a to je testik 25 😕 😕 😕

marosusu
3. máj 2011
gloria9
3. máj 2011

@saska697 áno, že vraj to nemá každá žena aj mne to doktorka hovorila a vraj je dobré keď žena vracia pretože dieta sa bráni

marosusu
3. máj 2011

@saska697 este si neskusala testik???

saska697
3. máj 2011

@gloria9 brani? to prvy krat pocujem🙂)

saska697
3. máj 2011

@marosusu este nie🙂 ale ako pozeram ty ano🙂hmm

marosusu
3. máj 2011

@saska697 si precitaj ze co tam pisem 😒 😒 😒 😒

saska697
3. máj 2011

@marosusu takze si asi bola tehu? ☹ a uz nie ☹

saska697
3. máj 2011

@gloria9 A taketo si nemala? Vecer kym som nezaspala som mala ladove ruky a nohy a zaspala som uz o 19 a v noci som sa zobudila na to ze mi bolo priam horko a pritom sa u nas uz nekuri a mali sme v izbe celkom chladno.....

marosusu
3. máj 2011

@saska697 no mam taky tusak ze to bolo bio...skoda ze som nemerala vtedy BT.,.,.ale strasne ma to vcera prekvapilo triasli sa mi ruky a aj som si poplakala ,.,., ☹ ☹ ☹ ..,,.ostatne testiky co som kedy robila boli biele,.,..a aj rovnakej znacky ktore som robila cyklus dozadu..,takze nieco na tom bude ,,. 😒 😒 😒 😒 ,.,.a ty kedy robis testik??

saska697
3. máj 2011

@marosusu To mi je luto:(.... Ja by som chcela zajtra no uvidime co na to pani mrcha....A bojim co ak bude zse len jedna:(

gloria9
3. máj 2011

@saska697 nie ešte nie také som nemala vôbec na začiatku jedine čo mi bolo trošku zle na žalúdku som myslela, že som dačo zle zjedla....a nafúknuté brucho som mala...

saska697
3. máj 2011

@gloria9 Lebo ja som mala vcera taketo:(( a brucho mam tiez nafuknute ale to aj pred mrchou:((

strihalka
3. máj 2011

@gloria9 ahoj, no ja zase slysela. ze je to z nedostatku cukru v tele, bo pres den v pohode, to si ten cukr v jakemkoliv jidle obstaras, ale v noci ti chybii a rano se to projevi🙂)