2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marosusu no my máme bytík....ale aj my by sme chceli stavať....na samotný domček by prachy aj boli....ale u nás idú pozemky od miliona a hore a na to nemáme peniažky 😖 😒 ale priateľ ma stále utešuje že vyhrá euromiliony alebo lotto a potom si môžem vybrať aké chcem......aj auto,aj dom 😀 😀 😀
@saska697 no lebo ja som o už dávno nemala....teda od toho februárového biotehu.....tak ja zajtra naštartujem drahého....včera večer v posteli sa ma pýta....netreba dnes ťuťu-muťu? a ja že chceš? a on že je unavený,ale keby trebalo tak ide sa na to 😀 😀 😀 ja viem že to niekedy bude aj trošku nútene,teda toto nasledujúce obdobie,ale keď už-tak už 😀 😀
@marosusu však to je to smutné,upíšeš sa na celý život a potom sa len tras,aby si náhodou neochorela ☹ 😖 my sme dosť mestský ľudia,nám byt vyhovuje....ale jasné že by sme chceli domček,ale tu v meste....a tu je to také drahé ☹ ☹ na dedine by som za milion kúpila dom aj s pozemkom a tu len pozemok....teda ak nechceš bývať v nejakej budke ☹ ☹

@saska697 nevesaj hlavu nadej umiera posledna a snaz sa sustredit na daco ine ..ak by to nahodou nevyslo..lahko sa to vravi,ale ma to daco do seba neries jeden mesiac nic a nechaj sa prekvapit...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!