icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chaluha
3. máj 2011

@saska697 nevesaj hlavu nadej umiera posledna a snaz sa sustredit na daco ine ..ak by to nahodou nevyslo..lahko sa to vravi,ale ma to daco do seba neries jeden mesiac nic a nechaj sa prekvapit...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elebe
3. máj 2011

@saska697 dnes ešte nie,ale zajtra už skúsime....ja nemám skúsenosti s clostilom a tak neviem či ovulka môže byť aj takto skoro 😕 ....teda ešte dnes večer mám jednu tabletku....no na ovu sa cítim....aj podbruško ma tlačí a pichá a aj kríže a ten hlien 😕

saska697
3. máj 2011

@chaluha Tak to ano len potom nech pride aspom mrcha mrchava🙂xi a mozeme ist do dalsieho kola🙂

saska697
3. máj 2011

@elebe Riad sa aj svojim telom nie len tabletkami🙂)) hmm ja by som uz isla na to aj dnes🙂)

elebe
3. máj 2011

@saska697 a nemá byť hlien pri ovu taký ťahavý....? 😕

marosusu
3. máj 2011

@elebe aaa verim ti,.,.,.peniazky budu furt problem.,,.my sa ideme stavat taaak a zapriali sme si aj babo,.,.,.bude tazkeee,.,ale zvladneme to,.,.,. 😉 😉

chaluha
3. máj 2011

@saska697 nepride 😀 😀 😀 to bol len nahradny plan 😉

saska697
3. máj 2011

@elebe mal by taky byt ale nie vzdy je taky moze byt aj vodnaty lebo vlastne ti zacinaju plodne dni a uz vtedy je dobre zacat snazilkovat🙂)

elebe
3. máj 2011

@marosusu no my máme bytík....ale aj my by sme chceli stavať....na samotný domček by prachy aj boli....ale u nás idú pozemky od miliona a hore a na to nemáme peniažky 😖 😒 ale priateľ ma stále utešuje že vyhrá euromiliony alebo lotto a potom si môžem vybrať aké chcem......aj auto,aj dom 😀 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@chaluha To znie dobre🙂) len este rozkazat mojmu telu🙂)xi

marosusu
3. máj 2011

@elebe vies ze pises jakeby ja som pisala.,,.,.ale mi byvame u svokry tedy mm rodicov,.,.,.aaa my sme za pozemok dali pol melaka a mame este cash na hrubu stavbu a potom nic len pozicka,.,.hmm celozivotna,.,. 😒 😒 😒 ,.,.no ale ta ked chceme byt sami a mat domcek.,,.

elebe
3. máj 2011

@saska697 no lebo ja som o už dávno nemala....teda od toho februárového biotehu.....tak ja zajtra naštartujem drahého....včera večer v posteli sa ma pýta....netreba dnes ťuťu-muťu? a ja že chceš? a on že je unavený,ale keby trebalo tak ide sa na to 😀 😀 😀 ja viem že to niekedy bude aj trošku nútene,teda toto nasledujúce obdobie,ale keď už-tak už 😀 😀

chaluha
3. máj 2011

@saska697 ja som mu uz prikazala 😀 😀 😀 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@elebe Tak supiky do postielky dat si co najskor rozcvicku🙂)

elebe
3. máj 2011

@marosusu však to je to smutné,upíšeš sa na celý život a potom sa len tras,aby si náhodou neochorela ☹ 😖 my sme dosť mestský ľudia,nám byt vyhovuje....ale jasné že by sme chceli domček,ale tu v meste....a tu je to také drahé ☹ ☹ na dedine by som za milion kúpila dom aj s pozemkom a tu len pozemok....teda ak nechceš bývať v nejakej budke ☹ ☹

saska697
3. máj 2011

@chaluha Ano?🙂 Tak ta beriem za slovo🙂)xi

gloria9
3. máj 2011

@strihalka aha no ja neviem, ale fakt je to tažké ja dúfam, že mi to prejde a konečne si budem užívať tehu

gloria9
3. máj 2011

@saska697 nuž dosť dlho Ti mešká takže ja si myslím, že si v tehu. Skúsi si kúpiť ten testík mametest pretože ten je taký naj čo najrýchlejšie ukáže, či áno alebo nie.

elebe
3. máj 2011

@saska697 no jo,tak som teda zvedavá čo sa zo mňa vykluje...... 😀 😀 a tieto tabl. čo beriem sú hormonálne a niekedy keď vrieskam jak nepríčetná,tak drahý kuká na mňa a hovorí.....dobre nechám ťa tak,vrieskajú z teba tabletky 😀 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@gloria9 a iny vhodny nie je? Lebo u nas je ho problem dostat mozu ho objednat ale pride tak najsko o tyzden:(

marosusu
3. máj 2011

@elebe maas pravdu,.,.ja byvam v malom mestecku a aj pozemok sme kupili v meste trosku mimo.,.,do centra peco 20 min takze pohoda,.,.,.a tiez na dedine by som kupila 100 krat vasci pozemok za take peniazky,.,.oki idem ja do prace este sa ozvem ale z prace,.,.paa

saska697
3. máj 2011

@elebe Xi este ze ta chape🙂) Ja mojmu drahemu vcera hovorim ze ma bolia prsia najme ked uz nemam podprdu a on kuk na mna siroky usmev a ze asi rastu🙂 no ja som sa skoro zacala sulat od smiechu 😀

chaluha
3. máj 2011

@saska697 oki zajtra budem netrpezlivo cakat.musim bezat papa

saska697
3. máj 2011

@chaluha ok tak pekny dnik este🙂)

elebe
3. máj 2011

@marosusu ach jaj,toto je slovensko....ja som žila nejakú dobu,teda 5 rokov v irsku a tam som si mohla dovoliť oveľa viac,ako tu.....a to som bola len aupair a pomocníčky v domácnosti....

elebe
3. máj 2011

@saska697 no ja som to tiež hovorila drahému,vtedy keď som mala biotehu a on že.....nalievajú sa ti mliečkom a že ukáž ešte nejde 😀 😀 😀 bláznivý..... 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@elebe No moj drahy este asi pred mesiacom vypotil taku hovadinu ze mi rozum nad tym stal 😀 on je strasny srandista, ze ked uz bude mimi a bude papat tak aj on sa prida 😀 😝 xixi

elebe
3. máj 2011

@saska697 😀 😀 😀 aj môj mi hovoril,že keď bude smädný v noci,tak nemusí ísť pre malinovku,že bude mať priamo v posteli 😀 😀 😀 asi chce by ešte väčší tučko,má 98kg.... 😀

saska697
3. máj 2011

@elebe Tak to je este stihli moj ma 110🙂 ale nemenila by som ho za nic na svete🙂 to je take moje velke babo🙂. Ale snad do leta bude mat menej prace a bude moc chodit trosku cvicit🙂 pre svoj dobry pocit🙂)