icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
3. máj 2011

@jafnka my dávame našu pripúšťať....začne jej mrcha a na ôsmy-deviaty deň už môže ísť...teda ak nemá krv len také ružové špinenie a potom ideme na krytie a o dva dni zase.....a furt to vyšlo 😀

drobik1
3. máj 2011

@elebe no hej vidim ze to mame podobne teda rovnake.. 🙂 no neboj my to mame stale pride detom nedonesie nic hlavne ze maly caka.. 😉 a ona ze upiekla som kolac ktory aj tak vzdy väcsinou konci v kosi 🙂 lebo sa neda jest.. ☹ a maly bude mat 2,5 roka a ona mu za ten cas nekupila nic okrem traktora ktory uz rozbil a vlaciku za 2e..na vianoce..aby sa nepovedalo ale hlavne ze si kupuje somariny a ide na dovolenku..a ked bol maly tak ani na plienky nedala ani na mlieko..ale ja uz som si zvykla..aj teraz na sibacku dostal kinderko a 2e a u nasich 20e obaja a plno cokolad..ja som povedala ze jej sa to raz vsetko vrati..striga jedna falosna.. 😠 😠 😒

saska697
3. máj 2011

@drobik1 aj ja to tak sem tam robim ze ostanem u nasich a hotovo🙂)

jafnka
3. máj 2011

@elebe @drobik1 tá moja svokra je tiež trošku skúpa, zdedila nejaké peniaze tak si z nich nechala cca 100tisíc (ešte v korunách), že vraj na pohreb... ku svadbe nám dala 200eur, ale o týždeň sme jej ich dávali naspäť lebo mala nejaký nedoplatok. takže tak. ale moja sestra to má horšie. oni bývajú vo vedľajšom byte ako jej svokra. a tá je teda riadne lakomá! ak si sestra niečo kúpi tak to musí mať aj ona lebo inak je oheň na streche. že idú na dovolenku? tak nech zaplatia aj jej. proste hrôza

saska697
3. máj 2011

@elebe nebudete nebooj🙂) nechaj ho tak neozvy sa mu nech sa pekne on sam🙂) ja som to zacala robit tiez tak,treba niekedy byt na nich prisna

elebe
3. máj 2011

@drobik1 to by som bola nespravodlivá,keby som povedala že ten môj nepríjde....príjde aj on za mnou,dokonca mi vždy volá prvý po hádke,len dnes je nejako ticho ☹ ☹ ja keď mu poviem že sa balím a odchádzam,tak mi vždy povie že som kočovná cigánka.... 😝 ale nikdy ma z domu nepustí....

drobik1
3. máj 2011

@saska697 no ved to je najlepsie .. 🙂 teda aspon u nas lebo chodit okolo neho ako trubka a nebavi sa s nikym tak to ja nemusim take nieco..ale teraz sa uz dlho take nic nestalo.. 🙂 som zvedava dokedy..teda okrem toho sexu ale najprv bol velmi iniciativny ze on uz musi s tym daco robit ked chceme to babo a teraz uz nato kasle.. ☹ ☹ a ked pride mrcha potom vidi ze ma to stve a este sa usmeje a povie ze no a co nevadi.. 😒

drobik1
3. máj 2011

@jafnka hm no vidim ze vsade je nieco ale taku svokru ako mam ja nema asi fakt nikto..falosna,lakoma,herecka a neviem este co vsetko .. 🙂 😀

elebe
3. máj 2011

@drobik1 my keď tam už musíme ísť a náhodou niečo dobré varila,alebo piekla tak furt povie priateľovi že....dám ti môj....nie dá nám ale len jemu. ja nechcem od nej omrvinku,len nech sa trošku zaujima o svojho syna,lebo ona len dcérenku vidí a ten môj nič ☹ ☹ a naši zase keď poviem mame že nechcem lebo nelúbim,tak zabalí že priateľ to spapá....a ja ajtak viem že moje dieťa bude mať len jednu babku.... ☹

jafnka
3. máj 2011

@elebe @drobik1 ale moju mamu by som za svokru v poho brala. ona má od lakomej na míle ďaleko. sestra ani nemá kam dávať to všetko, čo im mama kupuje 🙂 a ja mám zase plnú skriňu kadejakých tričiek, pyžám a teplákov lebo mama chodí z roboty pešo cez celé mesto a obchody predsa nemôže minúť a keď sa jej niečo páči tak to kúpi, však hádam to niekomu bude 🙂

saska697
3. máj 2011

@drobik1 No mojmu sa vobec nerozsvietilo ze este nebola zatial mrcha a ani som mu to nepovedala bo by to bolo aj tak zbytocne 😒 pokym to nema vsetko cierne na bielom nezajem:(. Ale uz dako polavil s mimi 😢 tiez inokedy bol taky nateseny ze podme plodit potomka a tak robil si aspon srandicky no teraz....dako tiez nic....vrrr vydno,ze aj muzi maju svoje dni a asi aj horsie ako tie nase🙂)xi

elebe
3. máj 2011

@jafnka ježiš...no už by som si fakt hodila mašlu....chúďa jedno.... 😖

drobik1
3. máj 2011

@elebe no to mame podobne ja ked sa balim tak vela krat sa stane ze ma stopne a hlavne kvoli detom a potom je to oki ale niekedy mi povie ze nech sa paci chod a nevracaj sa.. ☹ ale potom uz vola kedy dojdeme.. 😉 no to je asi vsade nieco keby to nebolo tak o com by boli tie manzelstva a hadky.. 🙂 ale po tom je najkrajsie to maznanie po vsetkom.. 🙂 🙂 ale inak nemozem na neho uz zle nic povedat lebo som rada ze ho mam a je fakt vzorny otec rodiny.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 však to že on mi vždy zavolá prvý....ja mu volať určite nebudem....a ešte sa neozval....a potom sa mi zase vysmeje že mi hrabe z tabletiek,mumák jeden 😖

marosusu
3. máj 2011

@elebe moja ja tiez zila 3 roky v irsku tak si to viem porovnat,.,..ale zase nehnutelnosti tam boli straaasne drahe,..aj ked oni vascinou zili v prenajatych apartnamoch ci domoch,.,.,.ja som robila pomocnu silu a neskor kucharku ci casnicku a vyskusala som aj predavacku v dunas stories v dubline,.,.xi xi

jafnka
3. máj 2011

@saska697 oni to neprežívajú tak ako my. si myslia, že stačí raz a hneď bude bábo a keď sa dlhšie nedarí tak sa na to vykašlú

elebe
3. máj 2011

@jafnka no aj u nás je to tak....naši furt niečo a minule to aj priateľ vykričal mame,keď sa pohádali....tak som sa zdekovala,lebo zase by som ja bola najväčšia krava...

drobik1
3. máj 2011

@jafnka no to ja mam mamu na jednotku tiez a moj manzel svokru..nemoze povedat na nich zle slovo..pomozu vzdy kde a ako sa da..detom kupia vzdy.. 🙂 teraz ide mala do svp a dedko jej zaplatil polku a este jej dal aj vreckove a chceme im kupit poschodovu postel..uz ked mali deti narodky tak sme povedali ze chceme peniaze na postel vsetkym.."svokra"to nepocula a nedala nic priniesla tortu ktoru som ani nemla lebo ju chcela aj ona aj domov... 🙂 no a tak sme vyzbierali od vsetkych ostatnych aokolo 120e kupili sme matrace a postel ze nam nasi zapltia..tak svokra len kukala a nechape.. 🙂 a to uz nasi maju 4 vnucata a ona jedneho jedineho vnuka.. ☹ ☹ fakt na plac..

elebe
3. máj 2011

@drobik1 ja keď som koľkokrát zabuchla dvere,ešte som bola len vo vchode a už mi vonil telefon....aj môj je dobrák,dá mi všetko čo mi na očiach uvidí....ale dokáže ma tak nasrať niekedy 😠 😠 😠

drobik1
3. máj 2011

@elebe hm no to iez poznam ale ja jej aj poviem svoje ja sa jej nebojim..ja len sa obavam ze teraz ked chceme tretie tak ju tu budem mat furt..lebo bude chciet maleho.. ☹ ale ja sa nedam a maly s nou nebude..ved 13 maja sme chceli ist na ples ale ona deti nechce.. 😒 chapes??ale tu u nas bude stale..trubka jedna

saska697
3. máj 2011

@elebe Nechaj ho tak a hotovo🙂 ja som si robievala nervy ze sa za cely den neozval len ked ja som sa mu ozvala a to horko tazko teraz to robim tak ked sa neozve ja sa neozyvam,lebo by som si len nervy robila a pokecam si tu s vami🙂)

drobik1
3. máj 2011

@elebe no ja tiez vzdy mi kupi aj ma prekvapi ale hnevaju ma tie hadky..lebo niekedy sa to uz fakt neda.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@drobik1 moja ona sa spamätá vtedy,keď už nebude vládať a nikto jej nebude mať chuť pomáhať a bude sqama ako prst....aj moja svokra tak dopadne,svokor je pohoďák,vegeťák....skvelý človek....ale ona

drobik1
3. máj 2011

@saska697 to je super napad.. 🙂 dobra rada do buducna.. 🙂 🙂

saska697
3. máj 2011

@jafnka No vsimla som si:(( lebo este aj jeho byvali ,,kamarat ,, ho predbehol a caka babo s byvalo terajsou🙂). Aj to ze pojde k dr. ked ja prd kasle na to a potom sa mna pyta co som k nemu zla🙂)xi

jafnka
3. máj 2011

@elebe @drobik1 jaj, je to ťažké aj s našimi chlapmi aj so svokrami. ale je medzi nimi jeden obrovský rozdiel - bez drahých by nám bolo ťažko a bez svokier ľahko 🙂

saska697
3. máj 2011

@drobik1 😉 netreba sa tym nasim chlapom ,, strkat, do zadku predsa🙂) nech sme im vzaaacnejsie🙂)

elebe
3. máj 2011

@drobik1 neboj tá moja mi určite nenavarí polievku,keď budem tehula....to moja mama mi bude furt vyvolávať,či niečo nepotrebujem....a furt zavolá keď robí niečo fajne alebo koláč....a furt sú nabalené tri misky,pre každú rodinu jedna.... 😀

drobik1
3. máj 2011

@elebe no neviem ja sa bojim toho ze ten jej saso ked umre tak ona sa nasackuje sem k nam a jej uzasny syn pre nu spravi vsetko.. 🙂 ja mam svokra ale neziju spolu on je tiez taky divny.. ☹ ale svokra ma este dceru ktoru videla minuly rok po 18 rokoch lebo ju vyhodila z domu kvoli muzovi a dcera jej to nikdy nezabudne a ked sa stretli tak ona sama nechapala aku sprostu mamu ma a vie aka je. 🙂 tak to uz je co ked vlastne dieta to povie o mame??no musime s tym bojovat a byt silne.. 😀 😀

drobik1
3. máj 2011

@jafnka 😀 😀