2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe Ved hej vsetko sa moze z nicoho nic obratit o sto stupnov, len mna si asi oblubila preto,ze ked sme sa spoznali mal moj drahy po byvalej financne problemy nemal pomali co na seba a ja som ten typ ze ked mozem snazim sa potesit dakou malickostou a tak som si ho dala do poriadku🙂 vzdy ked mozem pomozem svokre a tak. Svokra robi v rakusku opatrovatelku a ked nam prerabali byt ja som bola u nasich a drahy isiel k rodicom tiez vzdy v piatok pre mna prisiel a postarala som sa o svokra aj o draheho a tak🙂...
@elebe Ja ked som asi 5r do zadu chodila s jednym mamickynym maznacikom tak jeho mama bola hroznaaa som k nim prisla slusne pozdravila ona len na mna skaredo zazrela a sem tam aby sa nepovedalo odzdravila.... fuuutak taku svokru by som nechcela a ani chlapa co maminka povedal to poslusne spravil .....
fuuu tu sa rozbehla debata vo velkom pruude,.,.a o svokraach,.,.tiez by som vam vedela rozpravat pretoze s jednou byvam v dome s mm,.,.,.a este budem kym nepostavime domcek ☹ ☹ ☹ ,.,.,.a tiez je svokra taa ktora musi byt v strede pozornosti,,.,.ona je pan riaditel,.,.ona vsetko vie,.,.vsade bola,.,.,.atd,.,.,.hroza des,..,a ked mm ide na turnus tak si delim cas na pracu alebo som doma u nasich,.,. 😝 😝 😝
ďakujem vám babuľky...viem,že to myslíte úprimne a dúfam, že sa čoskoro pridáte 🙂 🙂 🙂 🙂
dievčence a to odkedy sa tu dá označiť, že sa mi to páči???
prajem pekné pozeranie hokejaaaaaaa
Ahojte kocky prepacte,ze az tak neskoro ale v praci nam padla siet a az teraz nabehla... No ako som predpokladala zase nic 😠 ale dnes asi fakt uz pride mrcha rano som mala fofry som krasne musela bezat na bus a od vtedy mam o dost vacsie tlaky v podbrusku:((mrchovske.
A este od vtedy co meska sme s drahym nesexikovali:( sa bojim a vcera moj drahy ze preco drzim,,celibat,, a vypadlo to so mna ze cakam na mrchu,ze meska.... Najprv ostal zamrznuty a potom sa zacal uskrnat no nakoniec ved to este nie je tak dlho ja ze povies mesiac🙂)xi A ked sme uz isli haji tak mi hladkal brusko a bozkaval a ja ze co to a len sa usmieval🙂 rypak jeden xi

@saska697 no kopla by som 😀 😀 a u nás keď mne tečú nervy a robím poriadky,tak sa na mne rehoce že krpatá a kričí jak dospelá,mrchavec jeden 😠