icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
3. máj 2011

@saska697 no kopla by som 😀 😀 a u nás keď mne tečú nervy a robím poriadky,tak sa na mne rehoce že krpatá a kričí jak dospelá,mrchavec jeden 😠

saska697
3. máj 2011

@elebe Ved hej vsetko sa moze z nicoho nic obratit o sto stupnov, len mna si asi oblubila preto,ze ked sme sa spoznali mal moj drahy po byvalej financne problemy nemal pomali co na seba a ja som ten typ ze ked mozem snazim sa potesit dakou malickostou a tak som si ho dala do poriadku🙂 vzdy ked mozem pomozem svokre a tak. Svokra robi v rakusku opatrovatelku a ked nam prerabali byt ja som bola u nasich a drahy isiel k rodicom tiez vzdy v piatok pre mna prisiel a postarala som sa o svokra aj o draheho a tak🙂...

drobik1
3. máj 2011

tak dievcence idem lebo maly je uz hore a o chvilu pride uz aj drahy a ideme kukat tv a hrat sa.. 🙂 vidime sa zajtra..pa a tesim sa uz 🙂
@saska697 a ty rano nech su tu // ciarocky..paaa pekny dnik este

saska697
3. máj 2011

@elebe mne najnovsie hovori civava,ze tak stekam na neho🙂xi no a treba mat doma poriadok🙂)

saska697
3. máj 2011

@drobik1 Dakujeme za pokecik pekny dnik aj tebe🙂) \Posnazim sa no neslubujem🙂)xi

elebe
3. máj 2011

@saska697 však ja som tej mojej nie raz pomohla,behala s ňou po lekároch,nákupoch a ajtak nič ☹ ale už sa nesnažím,nemá ma rada,nech sa otočí 😠 😠

saska697
3. máj 2011

@elebe Ja ked som asi 5r do zadu chodila s jednym mamickynym maznacikom tak jeho mama bola hroznaaa som k nim prisla slusne pozdravila ona len na mna skaredo zazrela a sem tam aby sa nepovedalo odzdravila.... fuuutak taku svokru by som nechcela a ani chlapa co maminka povedal to poslusne spravil .....

elebe
3. máj 2011

kočky idem aj ja....mne za chílu dojde ten môj premúdrelec aj zo švagrom a ešte sa chcem najesť.....tak zajtra dáme stretko.... 😉
@saska697 a ty sa neokúňaj a zajtra tu chcem vidieť fotku tvojhio testíku.... 😉 😉

saska697
3. máj 2011

@elebe Pojdem aj ja pomalicky tak zajtra hadzeme stretko🙂)) snazilocky a mamicky radkyne🙂)

zucana
3. máj 2011

@elebe no veru v taliansku zijeme a vyzera ze aj budeme ked sme uz aj ten dom kupili a uver na veela rokov...ale aj byt v blave mam 😝 pri najhorsom 😉

chaluha
3. máj 2011

@drobik1 pripajam sa k obr strige 😀 😀 😀 😀 😀 unas uz vykuka slniecko

kejla100
3. máj 2011

@drobik1 ahoj a co si robila? 🙂 preco je to na prd? neplatia alebo co?
🙂

marosusu
3. máj 2011

fuuu tu sa rozbehla debata vo velkom pruude,.,.a o svokraach,.,.tiez by som vam vedela rozpravat pretoze s jednou byvam v dome s mm,.,.,.a este budem kym nepostavime domcek ☹ ☹ ☹ ,.,.,.a tiez je svokra taa ktora musi byt v strede pozornosti,,.,.ona je pan riaditel,.,.ona vsetko vie,.,.vsade bola,.,.,.atd,.,.,.hroza des,..,a ked mm ide na turnus tak si delim cas na pracu alebo som doma u nasich,.,. 😝 😝 😝

marosusu
3. máj 2011

@saska697 aaa daj vediet ze ako testik,.,.strasne drzim prsteky,.,.si privstanem kvoli tebe zajtra inak mam off,.,..joooj nech ti to vyjde,.,. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

veronika002
3. máj 2011

ďakujem vám babuľky...viem,že to myslíte úprimne a dúfam, že sa čoskoro pridáte 🙂 🙂 🙂 🙂

raza
3. máj 2011

dievčence a to odkedy sa tu dá označiť, že sa mi to páči???
prajem pekné pozeranie hokejaaaaaaa

elebe
4. máj 2011

@saska697 tak čoooooo......robila si si?????? dúfam že ano a sú tam dve //................čakám 😀 😀 😀

gloria9
4. máj 2011

@saska697 je ale ten je ale ten by ti urcite ukázal či áno alebo nie....čakám na teba, že ako si dopadla s testovaním som netrpezlivá🙂

gloria9
4. máj 2011

@elebe ahoj vidím, že saske držíme palce 🙂a čakáme na ňu

elebe
4. máj 2011

@gloria9 no som taká zvedavá.....dúfam že si spravila.... 😠 😠

gloria9
4. máj 2011

@elebe ja tiež dúfam a urcite testik by jej mal ukázať či áno alebo nie pretože je to už 6 deň a to je dosť dlho mne ukázalo už na tretí den meskania

jafnka
4. máj 2011

@gloria9 @elebe ahojte baby. aj vy čakáte na sasku? ona nás asi schválne napína

drobik1
4. máj 2011

@chaluha hm no s tymi strigami je to asi vsade vesele.. 🙂

drobik1
4. máj 2011

@kejla100 ahoj ja uz ani nevem ze co som pisala vcera tu bola tema na svokry a nestihala som ani odpisovat.. 😉 ale super sme pokecali.. 🙂

drobik1
4. máj 2011

@saska697 ahojky no kde si tolko??vsetky tu cakame len na teba.. 🙂

chaluha
4. máj 2011

@drobik1 to ano ale natu moju sa asi nik nechyta 😅 😠 😠 ked budem mat cas vam napisem par pikosiek ...ale zaver je ze som sa pred vyse rokom nedala a vyrazila som ju od nas 😉 a od vtedy tu nebola 🙂 🙂 pekny den dam do poriadku malu a idem kuk komu pribudli//ky

jafnka
4. máj 2011

@drobik1 ja kukám a kukám, že kde ma spomínaš a ty si mi dala, že sa ti môj koment páči 🙂

zucana
4. máj 2011

baby no uz aj ja som tu naklusana a @saska697 nikde 😕 asi sla kupit test....

saska697
4. máj 2011

Ahojte kocky prepacte,ze az tak neskoro ale v praci nam padla siet a az teraz nabehla... No ako som predpokladala zase nic 😠 ale dnes asi fakt uz pride mrcha rano som mala fofry som krasne musela bezat na bus a od vtedy mam o dost vacsie tlaky v podbrusku:((mrchovske.
A este od vtedy co meska sme s drahym nesexikovali:( sa bojim a vcera moj drahy ze preco drzim,,celibat,, a vypadlo to so mna ze cakam na mrchu,ze meska.... Najprv ostal zamrznuty a potom sa zacal uskrnat no nakoniec ved to este nie je tak dlho ja ze povies mesiac🙂)xi A ked sme uz isli haji tak mi hladkal brusko a bozkaval a ja ze co to a len sa usmieval🙂 rypak jeden xi

zucana
4. máj 2011

@saska697 jak nic? robila si si test?