icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
5. máj 2011

@chaluha Neviem ci si tu vcera bola ale test zase za nula bodov 😒

zucana
5. máj 2011

@saska697 A DNES SI NEROBILA?

saska697
5. máj 2011

@zucana Ahoj nove zatial nic mrcha nikde zatial....

saska697
5. máj 2011

@zucana DNES NIE AK NEPRIDE TAK ZAJTRA ALEBO MOZNO AZ V SOBOTU

jafnka
5. máj 2011

dobré ráno dievčence 🙂

mykky
5. máj 2011

Ahojte baby, no dnes ráno som mala pozitývny TT, už mi 5 dní mešká.... 😉 tak držte pršteky...tfuj-tfuj-tfuj... 😀

sandrittta
5. máj 2011

@mykky držíme!!! 😉

zucana
5. máj 2011

@mykky super 😵 a vy sa uz dlho snazite? vidim,ze mas tiez dievcatko ...nasa spava s nami v posteli 😅

janielik87
5. máj 2011

Ahoj baby, co mate nove? Ja poctivo meriam bazalku ale este som len 11DC cize ovu nikde. Pri mojich dlhych cykloch ak pride, tak asi az koncom buduceho tyzdna. 🙂 No ved uvidime.

zucana
5. máj 2011

@janielik87 tak to ju mozno budeme mat narovnako a mozme spolu skusat 😅

jafnka
5. máj 2011

@janielik87 ahoj. mne ovu prišla až na 25DC a to mám cyklus zhruba 32 dní. tak som zvedavá kedy mrcha dojde tentokrát

saska697
5. máj 2011

Dnes je to tu dake mrtve co sa deje?🙂

janielik87
5. máj 2011

@zucana 🙂 no ja dufam, ze ta moja vobec bude :( preto skusam merat teplotku...aby som vedela na com som a ci to u mna pri mojich 36-43DC vobec prebieha.

@jafnka no to ja som tiez zvedava, lebo poctivo pijem alchemilku a minula dosla na 35DC co po 43dnovom cykle bolo mile prekvapenie...teda mile ako mile...sme prvy mesiac sli na ostro, tak som kusok aj dufala...ale tak aspon sa to upravuje. Aj ked som od 22DC mala poriadny PMS (prsia ma neskutocne boleli)
@saska697 ja som tu 🙂 co mas nove?

saska697
5. máj 2011

@janielik87 Ahooj🙂) zatial vsetko po starom a mrcha zatial nikde.... A ty ako snazilkujete?🙂)

drobik1
5. máj 2011

@mykky super drzime.. 🙂 🙂

janielik87
5. máj 2011

@saska697 no da sa povedat 😀 xixixi aj ked ovu este nemam, som si ista. Podla merania teplotky. Ta je uz tri dni rovnaka. 🙂 Ale aspon sa daco poducim o tej bazalke. 🙂 A kedy ides testovat opat? Kolko ti uz meska? Ja som minuly cyklus mala takeeee priznaky, ze uz som si bola skoro ista, ze bude mimi a bohuzial nic :((( Ale drzim ti palceky, nech nas potom vsetky nakazis tehu virusom 🙂
@jafnka Jani a ty si merias bazalku? Ja som v tom novacik, tak hladam niekoho, co mi bude radit 😀 😀

drobik1
5. máj 2011

caute baby..tak uz som tu aj ja..dnes nestiham upratovala som a vybavujem veci do skoly v prirode este dcere tak mame trosku chaos..no a nove mame len ze mame tichu domacnst od vcera vecera..a este vcera tu bola aj striga.. 😠 dokonca az do pol 8.. 😒 ale prezila som aj ked uz vela nechybalo a povedala by som jej svoje.. 😠 jasne ze nepriniesla nic len bublaninu ktoru vsetci okomentovali ze naco ked mi sme ju mali predvcerom.. 🙂 ale este si stihla odomna vypytat jednu plantu paradajky a ked som jej povedala ze nedam tak pohladom ma skoro zabila.. 🙂 tak som jej dala.. 😉 no a potom uz zacali hadky..takze mam dnes na nic den a snazilkovanie uz asi nebude do konca tyzdna a buduci idem s malym k nasim.. 😀 no neva skusime buduci mesiac..hadam nieco vyjde.. 🙂

saska697
5. máj 2011

@janielik87 Treba ist na to ked je chuuut🙂)xi No zatial to vyzera ze meska 6 dni no ak ani dnes nic tak to bude7 ak nepride tak testnem zajtra alebo az v sobotu. No stale mam tlaky v podbrusku ako na mechu a ked sa vycikam je to ulava,prsia tiez celkom bolia no uvidime hadam si moje telo nerobi srandicky a pred vcerom sa o meskani dozvedel aj drahy to dako vypadlo,lebo si robil srandu,ze drzim celibat...Len sa bojim troska sexikovat:((...A neviem preco:((....

jafnka
5. máj 2011

@janielik87 ja tiež meriam len prvý cyklus takže ja sa tiež ešte len učím a hneď prvý graf vyzerá skackavo 🙂 ale ovu nakoniec došla tak aspoň to, však graf nemusí byť ukážkový, hlavne aby bol víťazný, nie? 🙂 kuk na tému grafyBT tam som dnes dala môj

jafnka
5. máj 2011

@saska697 testuj zajtra! my ideme na víkend do zv a tam nemám net tak by som musela čakať až do utorka!

drobik1
5. máj 2011

@saska697 tak tak testni zajtra vsetci sme nedockavy ako to dopadne.. 🙂

renkaniki
5. máj 2011

@saska697 Ahoj..my snazilkujeme tiez tento tyzden,tak uvidim,ako to dopadne..ak tento krat nic,tak pride dalsi mesiac a dalsie snazilkovnie.Drzim ti palce,aby si mala pekne ciarocky...🙂

janielik87
5. máj 2011

@saska697 No tak to chapem, s tym strachom. U mna byva casto prave sexik spustac mrchy, ked meska. Akoby to tam odblokol. Ja ked som si nasla negativny sledok na teste, tak som praveze chcela sexik co najskor, aby mrcha co najskor dosla a mohla som zacat "nove kolo" 😀 Ale u teba to snad bude celkom ine ;)

@jafnka oki, kuknem na to. inak Jani, ja idem cez fertilityfriend a tam ti kedy ukaze, ze toto bola ovulka? Asi az po nej, ze ? :(

jafnka
5. máj 2011

@janielik87 ja si robím graf v exceli 🙂 ale pokiaľ viem tak cez ff ti to ukáže keď budeš mať 3x zvýšenú teplotu. dosť pomáha keď tam značíš aj hlien a ovu testíky. v tej téme ti to baby vysvetlia lepšie. inak aj elebe meria, ale ona má chúďa fakt čudný cyklus, dr jej aj nasadil clostil

jafnka
5. máj 2011

@drobik1 sme asi nedočkavejšie ako ona 🙂 teda mám pocit, že ja určite 🙂 keď nemôžem mať teraz ja tak nech aspoň ostatní

chaluha
5. máj 2011

@saska697 sakra to ma mrzi,no este nic neni stratene ☹ !! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

raza
5. máj 2011

@elebe ahoj. ďakujem, veď aj ja sa snažím myslieť aspoň trochu pozitívne.. 😒

inak baby, neviem, či je to tou cystou, ale dnes som dostala mrchu na 22deň!!!! a minulý mesiac na 24!! a to mávam inokedy 27!! také nervy som v robote dostala, keď som zistila, že už mi začína mrcha 😠 😠
a ešte mám aj dnes narodky, takže najkrajší darček večer zas nič! nervy.. a môj žiak mi dnes gratuloval že: všetko najlepšie, pani učiteľka a nech už nekričíš.. 🙄
tým mi chcel asi povedať, že to moje hulákanie je sem tam na nervy 😀
tak som si zobrala na zajtra aspoň volno, aj tak viem, že mi bude strašne blbo, ako vždy na začiatku mrchy....
a možno by mi už mohla zajtra nabehnúť výplata a mohli by sme s mm vybehnúť niekam na výlet, napríklad do bojníc do zoo! to mám fakt rada.. ak mi teda nebude moc blbo..

strihalka
5. máj 2011

holky...tak ja nevim, kdyz nepocitam to, kdy mam ovulacni dny, bo jsem to minuly mesic absolutne nesledovala, tak mrcha meska.....☹ dnes 4.den......achjooo, bud at prijde, nebo at nedela zbytecne divadlo okolo toho, at muzem zacit merit a pocitat.....

keenfan
5. máj 2011

@raza ☹ ☹ ja mavam tiez kratke cykly, 28 max...vcera prisla mrcha, o den skor hnusoba 😒 tak snad si vikendom spirjemnis narodeniny..btw, co ucis ak sa smiem opyt?

drobik1
5. máj 2011

@raza hm ale tak hadam nie si zla ucitelka.. 🙂 a inak teda ked uz mas tie narodky tak ti prajem vsetko len to naj a vela zdravia a vsetkeho po com tuzis.. 🙂 🙂