icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 my snazilkujeme od decembra... zatial nie uspesne este, ale snazim sa nepanikarit, hoci niekedy je to tazko .. zvlast ked ta ms pride, vtedy zbieram vsetku pozitivnu energiu az z paty 🙂)) ... teraz som v strede cyklu,a snazim sa nesustredit sa na to prilis, proste nechat to, nech to pride, ked ma ... ale jasne ze strasne dufam,ze sa to podari(lo) prave teraz 😀

saska697
6. máj 2011

@zucana Presne asi zacal daky baby boom🙂) ale malo komu sa darii 😒 😠

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Ved toto kazdy odporuca nemysliet na to a ono to vraj pride,len to sa neda tuzba je silnejsia🙂) A vsade okolo ako na potvoru same tehotne a babenka🙂)

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 tak ako vravis... neda sa na to nemysliet, tak ja samozrejme na to myslim 🙂 .. ale aspon sa snazim to neprezivat cele tak dramaticky... a verit, ze to pride skratka. Kolko vy sa snazite s drahym? uz dlho? .. je to sranda, ja som si myslela predtym,ze sa nam podari hned.. bola som o tom presvedcena, a je to uplne naopak 😖

jk77
6. máj 2011

@saska697 No bola velmi prekvapena, ze mi nic testy neukazali, za ci som si ich robila spravne 😎 (ved asi viem ocikat test nie???? 😀 ) A to nemam...nast rokov 🙂 Ja som to moje spinenie ani menzesom nazvat nechcela, len ona to nejako divne vypocitala, ze to urcite menz. bol, len slaby a ze som urcite otehotnela az po nom 😠 Velka chyba, lebo to moje babo bolo stasle vacsie, nez na predpokladany termin porodu... a teraz ju uz ju nemam, odisal do dochodku!!!! 🙂 mam super doktora, ktory je aj porodnikom. teraz sa zacneme snazit o druhe mimi, tak si uz znacim aj to, kedy sa manzel o mna len obtrie 😀 , ved co ak nahodou .... 😉

elebe
6. máj 2011

@saska697 mohlo,nemohlo a mohlo by to byť aj tehotenstvo 😀 😀 podľa na je to jedno čo to bude,len nech je a hotovo 😀 ale je jasné že každý má nejakú túžbu.....a keby sa ti narodila malá princezna,tak už vidím tvojho macka jak sa s ňou mojká 😀 😀

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Co sa snazime tak v oktobri to budu 2r ale tak intenzivnejsie asi rok.... No kym mi nabehol po antike ako tak cyklus to trvalo:((

saska697
6. máj 2011

@jk77 Lebo uz som kopu clankov pocitala, ze ak sa mimi uhniezduje moze zena spinit alebo vcase ocakavnej menstruacie moze este spinit,ale vraj je uz tehu🙂).... Esteze tak🙂)) Aj ja mam fajn dr je gynekolok porodnik a ma aj zameranie na onko gynek. A teraz kedy zacnete snazilkovat?🙂)

saska697
6. máj 2011

@elebe Ved uvidime zajtra popripade u dr. Inak vcera ked sme boli mamine na promocii bolo oproti nam take male dievcatko a som sa tak nenapdne kukala na draheho kam pozera a on na malu🙂)xi Myslim teda viem ze by bol rad ak by to bolo aj dievcatko hlavne klasika nech je tehu a aj mimi zdravucke🙂)

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 fiha,tak to mas teda ovela dlhsiu historiu snazilkovania ako ja... Ja som antiku nikdy nebrala, cyklus mam v podstate pravidelny ako hodinky, ovu mam tiez ok, minuly mesiac som bola aj na folikulometrii len pre istotu, bo sa mi zrovna ovu posunula o 3 dni asi,ale nasledne aj ms (ked 3 dni meskala, som myslela,ze uz sa podarilo!)...a tak teraz to chcem zas nechat trosku na volnobeh 🙂 hoci neviem,ci uspesne, bo ta moja hlava sa vie dobre z toho babatkovania zblaznit... kolko dni ti uz vlastne teraz meska ms?

jafnka
6. máj 2011

inak tak trochu od témy, ale kto si spomínate na betty26 tak zajtra by mala mať svadbu 🙂

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 No ak dnes nepride tak to bude 8 dni.... To ano🙂 len moj drahy ma tie naj faktori vdaka ktorim sa vraj nedari otehu. Fajci,je taky macko,ma veeeela stresu, nedostatok spanku,nepravidelna strava a k dr. sa koli praci nedostane...:(

strihalka
6. máj 2011

ahojte holciny, saska, ja bych rekla, ze jsi, sice nemam zkusenosti, ale tohle uz vazne je k velkemu zamysleni jit k dokymu a nechat si to potvrdit🙂))Ja stale meskam, jen obcas mam takovy hrejivy pocit v brisacku, a unava a bolest nohou pri me provesi kadernice, je celkem bezne🙂))

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 jasne, chapem.. ale niekedy clovek ani jeden z faktorov nemusi splnat a nedari sa a naopak... To nikto nepreskuma v skutocnosti,co stoji za tym "spojenim" a podarenim a nepodarenim otehotnenia, clovek moze len hadat... ale ten stres je asi velky faktor, tak vseobecne, to aj ja vnimam. Ja som posledne 4 mesiace mala najstresovejsie v praci, teraz mi to povolilo dost, aj manzelovi sa zmenili smeny (doteraz mal nocne aj a robil 12-ky a do toho druha praca).. tak verim,ze teraz budeme obaja oddychnutejsi a taki vyrovnanejsi,ze to mozno pomoze a babo k nam pride... 🙂

zucana
6. máj 2011

@saska697 moj svokor napr. chcel vnuk a a ked som povedala,ze to bude dievca tak bol nasraty...no a teraz keby ste ho videli aky je z nej hotovy....

strihalka
6. máj 2011

holky, jakeho mate v BA gynekologa, muzete nektera doporucit?

jafnka
6. máj 2011

@strihalka dr. smolík

marosusu
6. máj 2011

@saska697 priklanam sa k babam draha,.,.skoc za dokim a uvidis,.,.,.ale ked zajtra testik // taaak to je dobre,.,. leen daj vediet,...,,:D:D aspon nemyslim na seba furt nekontrolujem nespekulujem zamerala som sa na teba,.,.xi xi,.,.vdaakaa,.,.:D

jk77
6. máj 2011

@saska697 No aj ja som si to tak vyratal, ze uz bolo uhniezdovanie a preto to spinenie ako menz, len lekarka si stale pisala to svoje... 😒 Ale hlavme, ze to dobre dopadlo... 🙂 teraz byx sme sa chceli zacat snazit tak okolo leta, mam aj vypocet od dr,Jonasa, ale tam mi na dievcatko vychadza najskor az oktober. No ked sa zadari aj skor, budeme len radi, ved ked bx to aj nebolo dievcatko, nevadi, do tretice to snad vyjde 😀 . Az by som mala vsetkych troch synov takych dobrych, ako teto moj prvy, nevahala by som 😉 Ty si mala zatial ten hlien, ze?? To som mala aj ja v tehotenstve- obcas. NO na zaciatku, potom to preslo.Zacala som ale aj pocas tehotens. spinit, bola som preto na marodke az do porodu... verim, ze ti nejaky test ukaze to, po com tuzite, ak nie teraz, tak urcite vam to coskoro potvrdi lekar 🙂 verim tomu a prajem ti to....

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Asi hej a zrejme si dost veci netreba vsugerovat. Kmaratka prvy krat otehotnela v strese bola v poslednom rocniku na strednej skole s muzickom vtedy frajerom sa tajne stretavali cez telesnu mala stresi aby si nevsimli ze sa vyparila na rande a nakoniec stoho vznikol chlapcek teraz uz 3rocny velky brasko🙂)

saska697
6. máj 2011

@marosusu Tak to nemas za co🙂) to skor ja ze drzis a aj ostatne kocky palceky🙂)

schvarczka
6. máj 2011

Tak ahojte, pridavam sa ku komunikacii. Chcela by som poprosit o radu. My s manzelom sa nejako aktivne nesnazime ale dnes , naozaj len tak zo zvedavosti som si spravila test a mam tam (sice nie tak vyraznu) no v kazdom pripade druhu ciarku. Dostat "mrchu" mam v nedelu ale toto ma dostalo. Chcem sa opytat aky test povazujete za ten naj aby som si ho sla do lekarne kupit. Dakujem.

saska697
6. máj 2011

@jk77 Kamaratka ma zase taky pripad,ze starsi chlapcek bol upne ze sladke dobre mimi a aj teraz a mladsia sestra hotovy certisko🙂)xi ale maju aspon zabavu🙂) No mala som taky hlienovy vytok no vcera som si nasla taky cisto biely ale riedky nie husty a v celku dost a aj dnes rano:(. Dakujem si zlata. Neviem ci si citala nase zaciatky ale asi vo februari som si zazelala ze vsetky snazilky co sme tu nech sa nam do leta podari mat mimi a par kockam to uz vyslo🙂) tak dufam ze sa to podari vsetkym a aj novym co k nam pribudli a pravdaze aj tebe🙂)

janielik87
6. máj 2011

@saska697 Saska!!! No tak nech nas uz tvoje telo a tehotenske testy nenapinaju 😀 Ty si ako telenovela 🙂 Uz nech vieme, ze malicke je v brusku!!! No tak! 🙂 Vsetci tu tak netrpezlivo cakame.

janielik87
6. máj 2011

@strihalka ja mam gynekologicku - Mudr. Vorosova ( http://www.gynekologicka.eu/index.php?id=home )

saska697
6. máj 2011

@janielik87 To si napisala vystizne ze telenovela🙂)xi Za chvilku mozeme napisat sceeenar🙂)

jafnka
6. máj 2011

@saska697 hlavne aby už bola tá telenovela aj s obrázkami - testík, utz a tak

sandrittta
6. máj 2011

@schvarczka Blahozelam, snad je to ono! 🙂 Ja kupujem RapiClear ,teraz v DrMax za skvelu cenu a tiez aj GS Mamatest .... Vyskusaj a v pondelok mozes zajst za lekarom, nech ti to potvrdi. Tesim sa s tebou..... 😉

jk77
6. máj 2011

@saska697 Dakujem velmi pekne saska, si taka mila, ze asi aj preto ta tu tak vsetky netrpezlivo citame 🙂 Tak aj ja verim, ze nam vsetkym sa to podari, kedze ste sa zacali snazit skor, tak mi sa trpezlivo pridame az po vas 🙂 a hlieny su velakat milne, aspon v mojom pripade, preto sa budem uz teraz tesit na tvoju spravu, na zajtrajsok, co napises...

Prajem Tebe aj Vam vsetkym snazilkam pekny den, my ideme s drobcom von, ale po obede si vas znova docitam 😉

saska697
6. máj 2011

@jafnka Ved vcera ked sme boli u nasich si mamina robila srandu s kacickou gumenou to dostali raz v o2 k niecomu a nechala ze mozem dat kamoske malym len som na to aj zabudla a vcera,ze no to budete mat odlozene pre babatko🙂) No mi obaja sme vypulili oci ako puci co sme to poculi🙂)xi