2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza Velmi ti drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Myslime na teba!!! Drz sa! 🙂
@jafnka noo, keď bude po zákroku a budem mať výsledky - až potom je čas na stresovanie - tak si to snažím stále v mysli opakovať. teraz sa snažím hovoriť si, že načo stresovať a nahovárať si najhoršie, keď to ešte môže byť ,,dobre".
čo sa týka tej dovolenky, som si istá, že dovolenka by pomohla mne, aj môjmu mm. nielen kvôli tehu, ale aj celkovo psychicky. no, na rovinu - na dovolenku nemáme... ale podala som euromilióny 😀 😀
ktovie, možno vyhrám 😅 a potom vás všetky pozvem na zmrzku. alebo na panáka, tie, čo ešte nie sú tehu 😉
🙂 Dobre ranko dievcence..ako sme sa vyspali????Pijem teraz moju rannu kavicku,poom idem do mesta,nieco si nakupit na seba a samozrejme poobkukam uz aj detske veci.Ked som v meste,tak sa tam stale nejako zatulam 😉 ..uz len cakam,kedy z nich zopar kupim... 🙂
dobré ránko kočky.....tak ja už som kludná.....clostil určite zabral a teraz len čakať na mrchu....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....
@jafnka ale jasné....ajkeď si nemyslím že hneď tento mesiac budem tehu.....ja som dosť dlho žila v Irsku a tam tehotné baby lietali do 6-7 mesiaca tehu,pokiaľ bolo samozrejme všetko ok....potom už letecká spoločnosť odmieta transport v 8 a 9 mesiaci a to už je aj riziko,ale pokiaľ viem tak dovtedy je to v poho......
@elebe neodporuca sa lietat v prvom trimestri a v poslednom, pretoze tie tlaky, zmena vysky atd mozu sposobit potrat, nakolko na zaciatku tehu este nie je uchytene uplne super a na konci zas uz je to pred porodom, takze predcasny porod...druhy trimester je vraj na lietanie uplne v pohode....tolko teoria...prax je taka, ze mnohe baby lietaju a je vsetko ok, ale je na zvazeni kazdej, ci to riziko (ak uz o tehu vie) podstupy alebo radsej nie....mne osobne to za to nestoji, takze sme letecku dovolenku tento rok uplne vylucili...a pojdeme len tam, kam nas auto odvezie
@chirabell myslíš že by som letela keby som zistila že som tehu? ja viem že to veľa báb robí a je to v poho.....ale myslím že ja by som neletela a ani môj priateľ by to nedovolil....preto termím 4.6. lebo do vtedy už budem vedieť či som alebo nie a podľa toho sa zariadime a ak budem,tak pôjdeme do chorvatska,tam majú naši známi pri mori domček 🙂
Dievcence drzte mi palce..dalsi tyzden by som mala dostat mrchu,ale dufam,ze nepride...ze budem tehulka 🙂 ...snzim sa nemysliet,ci som alebo nie,ale neda sa to,ked si to clovek praje.Dnes som bola troska v meste nakupit si nieco na seba a jasne,ako som uz pisala,zasla som aj na detske..taaaaaaaaake zlate su tie veci na 2,3 mesacne deturence..jaaj 😉 Pekny dnik Vam prajem
cafte baby pekny vikend prajem tu je 28 stupnov ale zajtra sa to uz ma pokazit....tak dnes test uz silnejsi neni este silnejsi ako kontrolka ale taky isty tak vecer vhupneme na to 😀 😉
takže som 1DC, mrcha došla a čuduj sa svete taký ten hnedý výtok čo zvyknem mať 1-2 dni pred mrchou trval len pol dňa, žeby sa konečne pomaly vytrácal? veru by mi vôbec nechýbal. ešte tak keby mi mrcha chcela trvať len 4-5 dní namiesto 8-9 tak to by bolo super. ale to by som už naraz chcela asi veľa
@milagros Nie,nie..nekupila som nic.To by som uz toho mala plnu skrinu,keby som kupila stale nieco,co sa mi paci.Vzdy tam najdem nieco pekne.Uz len to,ake je to male,chutnucke.Musim sa zatial kontrolovat,ale uz ked budem v tom,taaaak sa do toho nakupovania vpustim 😉 ..jedna radost to bude.
@elebe mrcha mi meska uz 4 dni vcera som robila test pepino a ten mi neukazal ani ducha a na rapicleare na 2 kazetkach bol taky slaby duch ale to bolo predvcerom je mozne ze mi este testy nic neukazuju?teplota sa stale drzi a aj podbrusko ma boli a stale neviem ci som tehu...hrozne ☹
@monuska342 moj kým nemáš mrchu,tak je šanca že si tehu.....a máš nízke HCG a preto ti testy nevychádzajú......pokoj pokiaľ ti mrcha bude dlho meškať,ajtak musíš skočiť k dokimu a on už ti tam miminko nájde 😉 a sprav si test znova.....pepino sú shit....mamatest alebo rapi citl.10 😉
@elebe jasne tak budem dufat lenze ked som bola prvykrat tehu tak som si robila pepino a hned mi ukazal 2 ciarky tak som mu verila aj teraz..zajtra si asi kupim mamatest a spravim si ho...lenze mm uz mi moc nechce kupovat testy lebo uz sme za ne minuly 10eur a on sa stazuje ze som netrpezliva 😀 vsak vsetky sme take 😀
@monuska342 inak ak máš na okolí lekáreň Dr.Max.bývajú väčšinou v kauflande tieto lekárne,tak tam sa dá kúpiť test volá sa Dr.Max,sú tam dva prúžky,citl.10 a stojí len 1.99€ 🙂
@elebe vazne a je spolahlivy?ja mam blizko max a zda sa mi ze tam je tiez taka lekaren jaaaj to je pokusenie zase musim vydrzat este aspon dozajtra 😀
@monuska342 je dobrý ja som ho už skúšala a je dosť lacný a netreba kupovať drahé,ajkeď aj mamatest stojí len 3.45€.....tak skús ten max a uvidíš 😉
@elebe jasne tak skusim pojdem si ho zajtra kupit ked mi konecne pridu peniazky a neukazoval ty falosne // ciarky?

@drobik1 ja by som rada postrážila 🙂 ani kamoške nevzali syna, že veď je doma ešte na materskej s druhým synom. no des