icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
16. máj 2011

@zucana no podľa sú dve možnosti: 1 buď ovu bola, ale hormón ti v priebehu 24hod tak rýchlo stúpol a hneď na to klesol, a preto si mala v sobotu silnejšiu a v nedeľu slabšiu čiarku alebo 2 ovu ešte nebola

raza
16. máj 2011

@zucana ahoj. ja len že keby ty si bola debil len za to, že nerozumieš ovu testu, tak ja by som už bola MEGADEBIL 😉
ja som totižto ešte tak 2-3 roky dozadu ani nevedela, že existuje niečo ako plodné dni 😕 😕 😀
keď som to vravela mužovi ako strašnú novinu, tak povedal niečo ako : a to si nepoznáš vlastné telo????? ty nevieš, čo sa ti v ňom deje??? 🙄

elebe
16. máj 2011

@zucana ja súhlasím s jafnkou.....snažilkujte sa,veď to je len príjemné 😉 a skús si odmerať tú teplotu,buď v ústach,alebo v pošve 😉

jafnka
16. máj 2011

@raza však aj ja som si tak povedala. tak dala som 95eur na rok, ale mám tam ozaj všetkých, čo potrebujem. a to som našla aj ďaleko drahších

elebe
16. máj 2011

@raza 😀 😀 😀 😀 😀 to ti fakt povedal 😀 😀 ludia sa dozvedajú niečo o veciach až keď o to majú záujem a kým ho človek nemá,tak ho to netrápi

raza
16. máj 2011

@elebe tak tak..

zucana
16. máj 2011

dik baby a kolko ma byt ta teplota? 😅 zajtra rano?
a inak ja si myslim,ze bola ovu lebo trochu ma boleli vajecniky aj...a ten vytok? to ten vytok nic neznamena? 😕

@raza mm dobry 😀 😀

jafnka
16. máj 2011

@elebe sa nám zapáčilo to meranie bt 🙂 ja už čakám kedy skončí mrcha (čo je u mňa bohužiaľ dllllllho) aby som mohla zase merať. len keď si teraz zmeria tak nebude vedieť čo už bola alebo nie, to by musela už stále kým nepríde mrcha, či?

elebe
16. máj 2011

@zucana no ak ju nebudeš mať na bode mrazu....tak pravdepodobne ovu prebehla,ale to nie je stopercentné....a neskúšala si si nahmatať krčok? 😕

elebe
16. máj 2011

@jafnka je to dobrá vec....potom vieš čo môžeš čakať....ja keby som nemerala nevedela by som že posl. dva mesiace boli anovuláky a len by som sa trápila.....takto som to povedala dokimu a ten mi dal clostil a ovulka pekne prebehla....len to tehu je otázne 😕 😕

zucana
16. máj 2011

@elebe nehmatala...to nem chcem 😅 😲
bod mrazu je kolko? 😅
ja budem robit aj dnes ovu test lebo dnes je 18ty DC a ovu min.mesiac bola v tento den...cize je mozne zeby tento mesiac bola 17DC?

raza
16. máj 2011

dievčence musím sa vám pochváliť: cez víkend som mala zase trochu depku, tak som si manželovi na ramene porevala, že či mi vôbec budeme to bábo dakedy mať... že dokedy sa snažiť.. aj s tou operáciou to nevyzerá dobre.. a slúbil mi, že keď to nepôjde, ideme vybavovať adopciu 😵 jaj, či ho ľúbim 😵 😵

raza
16. máj 2011

@zucana ja som mala ovu pred 2 mesiacmi napríklad 9 DC ! 😕 viem to, lebo som bola akurát u doktorky na sone kvôli cyste a mi to povedala...

zucana
16. máj 2011

@raza super ale nevzdavaj sa este 😉 ale ako pozitivum do buducnosti je to krasne 😵

elebe
16. máj 2011

@zucana jasné že si mohla mať na 17DC jeden deň hore dole.....no uvidíš dnešný test,pak hoď foto....podumáme 😉 😉 😉

elebe
16. máj 2011

@raza zlatý 😀 😀 😀 no vidíš máš skvelú oporu,aj v dobrom,aj v zlom.....tak bojuj a uvidíš že sa to vyplatí 🙂 🙂

raza
16. máj 2011

@elebe to mám.. ja som naozaj spokojná, môj mm by mohol byť veľa mužom príkladom! moja naj naj opora 🙂
@zucana no, ja sa nevzdávam, len už nejak realisticky rozmýšlam. viem, že asi bude pre moje telo ťažké otehotnieť, no život bez dieťaťa je pre mňa nedokonalý, takže preto tá adopcia. (teda aj preto)
ale samozrejme, snažiť sa budeme hneď, ako nám to bude dovolené 😉

zucana
16. máj 2011

@raza drzim palciaky a tesim sa ze mas taku oporu 😉 aj ten moj je opora aj ked v poslednej dobe je velmi vycerpany a ja uz ani nehovorim a preto aj to prijemne snazilkovanie je narocne ...ale vcera po snazilkovani zahlasil ze prave joggingoval 😀

elebe
16. máj 2011

@raza no naši jedny známi si adoptovali dievčatko,lebo 12 rokov nič a potom keď mali malú doma pol roka....šup a boli tehotný 😀 😀 a majú doma dve princezne 😀 😀

raza
16. máj 2011

@zucana 😀 😀 😀 . vyčerpanosť so snaženia mi je dôverne známa.. ja som si 2 mesiace tiež robila ovu testy a sexovali sme len cez ne, no mne to liezlo na nervy, tak som sa na ovu testy vykašlala a hotovo!! povedala som si, že približne kedy mám ovu viem, tak sme sa snažili hlavne vtedy a potom vtedy, keď bola chuť 🙂 no a nevyšlo to, ale to asi kvôli tým mojim problémom.. 😠 takže teraz idem riešiť tie a potom hurááá na to 🙂

raza
16. máj 2011

@elebe ja som si vždy chcela adoptovať.. vlastne o tom hovorím už od úplného decka.. vždy som chcela aj svoje, aj z domova.. myslela som si, že medzi tým nie je rozdiel.. len teraz strašne túžim aj po vlastnom. Už totiž viem, aký je to super pocit, mať v sebe drobčeka, život, ktorý vo mne vzniká.. nechcem byť trápne sentimentálna, ale ja som to fakt brala ako zázrak, preto to chcem strašne zažiť.. ale keď to nepôjde..

jafnka
16. máj 2011

@raza to je pekné 🙂 my sme sa už tiež o tom bavili, že by sme mali radi aj jedno adoptované bez ohľadu na to, či budeme mať aj vlastné alebo nie. teda mm by mal najradšej celý detský domov... len to bude možné až keď budeme bývať vo vlastnom. tak sme sa dohodli, že keď budem mať aj ja trvalé zamestnanie tak si adoptujeme jedno aspoň na diaľku

raza
16. máj 2011

@jafnka to je pekné 🙂

elebe
16. máj 2011

@raza no tak ty určite pôjdeš do neba 😀 😀 ja si myslím že každá žena túži mať vlastné,to nie je sentimentálnosť.....a verím že sa toho dočkáme všetky 🙂

zucana
16. máj 2011

@jafnka
@raza mm by tiez rad aj adoptovala a aj 3 vlastne mal len neviem kto sa o nich bude starat 😅
no a my sme unaveni z prace a nie zo snazilkovania 😉 ja teraz skusam prave preto aby som vedela kedy mam ovu tie testy a potom budeme tiez snazilkovat ked bude chut a plodne dni 😉

zucana
16. máj 2011

my na dialku mame adoptovaneho jedneho z indie a posiela nam aj vysvedcenia aj obrazky ...mm ho adoptoval ked mal 7 rokov a uz ma 13 😅 vdaka nam studuje 😉

janielik87
16. máj 2011

Ahoj baby! Tak mne ta ovulka snad ani nedorazi :( Uz sa mi s tym aj sniva. Meriam meriam a teplota si len skacka a nic z nej. A to uz som dnes 22DC :( Som z toho taka rozcarovana.... Ten moj graf vyzera uplne nanic...A to si meriam hlavne preto, aby som vedela, ze som ok...No neviem neviem...Stale este dufam, ze to pride, kedze mavam dlhe cykly...

jafnka
16. máj 2011

@zucana presne tak by sme chceli aj my. už som aj pozerala na nete nejaké organizácie a je ich celkom dosť len neviem, ktorú si vybrať, poradíš?
@elebe @raza tak môj drahý mi na otázky koľko by chcel detí odpovedal: asi tak 13! skoro som z nôh spadla. tak som mu povedala, že keď si nájde takú čo mu to odrodí tak v poho. a on na to, že však dáme nejaké tie trojičky a dvojičky a bude. na to som už odpoveď nemala

elebe
16. máj 2011

@janielik87 a aké dlhé mávaš cykly? nemáš graf?

elebe
16. máj 2011

@jafnka 😀 😀 šikovný,chlapec si verí 😀 😀 tak dievča máš sa na čo tešiť 😀 😀