2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zucana ahoj. ja len že keby ty si bola debil len za to, že nerozumieš ovu testu, tak ja by som už bola MEGADEBIL 😉
ja som totižto ešte tak 2-3 roky dozadu ani nevedela, že existuje niečo ako plodné dni 😕 😕 😀
keď som to vravela mužovi ako strašnú novinu, tak povedal niečo ako : a to si nepoznáš vlastné telo????? ty nevieš, čo sa ti v ňom deje??? 🙄
dievčence musím sa vám pochváliť: cez víkend som mala zase trochu depku, tak som si manželovi na ramene porevala, že či mi vôbec budeme to bábo dakedy mať... že dokedy sa snažiť.. aj s tou operáciou to nevyzerá dobre.. a slúbil mi, že keď to nepôjde, ideme vybavovať adopciu 😵 jaj, či ho ľúbim 😵 😵
@elebe to mám.. ja som naozaj spokojná, môj mm by mohol byť veľa mužom príkladom! moja naj naj opora 🙂
@zucana no, ja sa nevzdávam, len už nejak realisticky rozmýšlam. viem, že asi bude pre moje telo ťažké otehotnieť, no život bez dieťaťa je pre mňa nedokonalý, takže preto tá adopcia. (teda aj preto)
ale samozrejme, snažiť sa budeme hneď, ako nám to bude dovolené 😉
@zucana 😀 😀 😀 . vyčerpanosť so snaženia mi je dôverne známa.. ja som si 2 mesiace tiež robila ovu testy a sexovali sme len cez ne, no mne to liezlo na nervy, tak som sa na ovu testy vykašlala a hotovo!! povedala som si, že približne kedy mám ovu viem, tak sme sa snažili hlavne vtedy a potom vtedy, keď bola chuť 🙂 no a nevyšlo to, ale to asi kvôli tým mojim problémom.. 😠 takže teraz idem riešiť tie a potom hurááá na to 🙂
@elebe ja som si vždy chcela adoptovať.. vlastne o tom hovorím už od úplného decka.. vždy som chcela aj svoje, aj z domova.. myslela som si, že medzi tým nie je rozdiel.. len teraz strašne túžim aj po vlastnom. Už totiž viem, aký je to super pocit, mať v sebe drobčeka, život, ktorý vo mne vzniká.. nechcem byť trápne sentimentálna, ale ja som to fakt brala ako zázrak, preto to chcem strašne zažiť.. ale keď to nepôjde..
@raza to je pekné 🙂 my sme sa už tiež o tom bavili, že by sme mali radi aj jedno adoptované bez ohľadu na to, či budeme mať aj vlastné alebo nie. teda mm by mal najradšej celý detský domov... len to bude možné až keď budeme bývať vo vlastnom. tak sme sa dohodli, že keď budem mať aj ja trvalé zamestnanie tak si adoptujeme jedno aspoň na diaľku
my na dialku mame adoptovaneho jedneho z indie a posiela nam aj vysvedcenia aj obrazky ...mm ho adoptoval ked mal 7 rokov a uz ma 13 😅 vdaka nam studuje 😉
Ahoj baby! Tak mne ta ovulka snad ani nedorazi :( Uz sa mi s tym aj sniva. Meriam meriam a teplota si len skacka a nic z nej. A to uz som dnes 22DC :( Som z toho taka rozcarovana.... Ten moj graf vyzera uplne nanic...A to si meriam hlavne preto, aby som vedela, ze som ok...No neviem neviem...Stale este dufam, ze to pride, kedze mavam dlhe cykly...
@zucana presne tak by sme chceli aj my. už som aj pozerala na nete nejaké organizácie a je ich celkom dosť len neviem, ktorú si vybrať, poradíš?
@elebe @raza tak môj drahý mi na otázky koľko by chcel detí odpovedal: asi tak 13! skoro som z nôh spadla. tak som mu povedala, že keď si nájde takú čo mu to odrodí tak v poho. a on na to, že však dáme nejaké tie trojičky a dvojičky a bude. na to som už odpoveď nemala
@janielik87 a aké dlhé mávaš cykly? nemáš graf?

@zucana no podľa sú dve možnosti: 1 buď ovu bola, ale hormón ti v priebehu 24hod tak rýchlo stúpol a hneď na to klesol, a preto si mala v sobotu silnejšiu a v nedeľu slabšiu čiarku alebo 2 ovu ešte nebola