icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

zucana
16. máj 2011

@elebe ja som zvedava aj na dnesny ovu test 😀 😝
no a preco v ustach mam merat? 😕 nemozem normalne? 😅

zucana
16. máj 2011

ozik a mne ma dojst mrcha 27. tak to by som mala tu fazu 😅 ze 12 dni 😵

elebe
16. máj 2011

@janielik87 akurát som ti chcela povedať že zájdi k dokimu,povedz mu aké všelijaké mávaš cykly a povedz mu že si posledné dva mesiace mala anovuláky....trošku to prifarbi,nech už teraz niečo robí....lebo takto sa len budeš trápiť....ja mám skvelého dokiho a veci rieši okamžite,ale ja mám aj 30rokov,možno aj preto.....

jafnka
16. máj 2011

@janielik87 ja som už tiež myslela, že sa mi konečne ustálilo na 32DC a ovu došla až 25DC a cyklus zrazu 37dňový. ozaj len musíš trpezlivo čakať aj keď je to ťažké

elebe
16. máj 2011

@zucana nemusíš v ústach môžeš aj v pošve....na týchto dvoch miestach ide o bazálnu hodnotu.....čiže to je vnútorná teplota a nie vonkajšia ako pod pazuchou....a urob si už test a hoď foto....však už je 111hod. už môžeš...

monyseq
16. máj 2011

Ahojte děvčata, tak tento měsíc opět nic, včera a dnes teplota 36,9 už cítím podbříšek takže ještě dnes nebo zítra dorazí mrcha.. 😠
Nakoupila jsem si zásobu ovu testů a od příštího cyklu zkouším i s měřením, ale začínám být už unavená ...

zucana
16. máj 2011

@elebe ja som v robote 😀 a robim si vzdy o 13.45 ked uspim malu a od 12tej uz nepijem 😉
a v posve teda nie 😅 radsej v ustach ale musim vydezinfikovat teplomer digitalny lebo ho malej davam do ritky 😀

zucana
16. máj 2011

@monyseq a ty sa kolko snazis moja?

janielik87
16. máj 2011

@elebe no ved ja som uz po tom 42dnovom slubila mm , ze pojdem o tom s doktorkou pokecat...lebo som bola velmi nervna...ale teraz mi dosiel na 34den, cize som bola rada (aj ked uz sme sa "snazili" = nepouzivali ochranu) ale aspon mi ms dosla relativne nacas...no ktohovie. Hlavne asi kvoli tej cyste by som mala zbehnut, nie ze sa mi zase vytvara. Kvoli tomu aj meriam bazalku, ze ci nemam anovulaky. :(

@jafnka no mne to skace hore dolu :( pila som aj alchemilku od ms...(teraz som prestala do dalsej ms, kedze sa snazime)..a myslim, ze alchemilka mi pomohla mat aky taky cyklus aj minule...aj ked som mala od 22DC strasne PMS minuly cyklus...take veci, ako este nikdy...som si samozrejme zacala nahovarat, ze mozno...co ak... 😀

elebe
16. máj 2011

@zucana jáááj.....no tak to je iné.....no tak si teda počkáme 😀 😀

monyseq
16. máj 2011

@zucana No bude to sice jen 4měsíc, ale mám zdrav. prob. a začínám se bát :( ale ještě pořád doufám

zucana
16. máj 2011

@monyseq a ake problemy? my tiez 4ty mesiac....

elebe
16. máj 2011

@janielik87 tak práve preto že si mala aj cystu,tak skoč k dokimu....budeš kludnejšia aj ty aj mm a určite nájdete nejaké riešenie....pretože také všelijaké cykly to nie je ktovie čo 😖 😖 ja som síce mala anovuláky,ale cykly 35-36 dňové

zucana
16. máj 2011

@elebe teraz neviem,ci chcem aby este ovu nebola alebo uz bola 😀 co mam chciet? 😅

elebe
16. máj 2011

@zucana jasné že ovulku.....a šup potom dve //.....to chceme všetky nie 😀 😀

monyseq
16. máj 2011

@zucana byla jsem na kyretáži a doktor krapet nešikovný mi nařízl dělohu, byla jsem na pár zákrocích, ale furt mi ta jizvička praská a prý čím starší budu tím to bude tělo hůř snášet (potratý, neuchycení vajíčka atd..) tak si prý máme pohnout....

zucana
16. máj 2011

@elebe lenze ked uz bola tak sme snazilkovali a to znamena ze uz by som bola a tym padom by ta faza bola dlhsia na uhniezdenie 😝

zucana
16. máj 2011

@monyseq jezis to ma mrzi....to je iny debil ten doktor...ja som bola tiez na kyret ale nastastie vsetko dobre dopadlo a po 3 mesiacoch so m otehu do uspesneho konca tak aj tebe len to iste prajem

elebe
16. máj 2011

@zucana no ono je to ťažko keď nemeriaš BT.....niekedy ovu testy ovulku nezaregistrujú a bolesti vaječníkov a hlien nemusia značiť že ovulka prebehla.....ale tak dúfam že u teba hej 🙂

janielik87
16. máj 2011

@elebe No teraz je otazne, ci mam ist uz teraz pred ms, alebo az po nej...:( Ale kazdopadne uz to tak vidim, ze tam radsej zajdem.

elebe
16. máj 2011

@janielik87 nerozmýšlaj a choď.....doki ti povie v akej fáze sa momentálne nachádzaš,on to na utz uvidí.....a budeš vedieť na čom si.....a trošku mu to tak prikresli a pomoc je tu coby-dup 😀 😀 možno stačí len clostil alebo dufik a všetko bude ok 😀 😀 😉

zucana
16. máj 2011

@elebe tak ja verim ze bola resp.bude ked bola aj min.mesiac 😅 myslim akoze pozitivne....

janielik87
16. máj 2011

@elebe tak asi tam pojdem uz zajtra 🙂 vsak aj tak nemam nijake povinnosti surne, tak asi teraz je ten najlepsi cas dat sa do kopy

elebe
16. máj 2011

@zucana jasné to je super že myslíš pozitívne,ja som bola posl.dva mesiace v depkách a bolo to o to horšie.....

elebe
16. máj 2011

@janielik87 presne tak....som zvedavá čo ti povie....ale uvidíš že budeš kludnejšia a ja spokojnejšia a ak by ti nasadil closík tak ho stihneš aj začať brať hneď po mrche 😉 😉

zucana
16. máj 2011

@elebe no len ja myslim,ze myslim az moc pozitivne lebo si myslim,ze uz aj som tehu 😀

janielik87
16. máj 2011

@elebe no tak zajdem, mas pravdu, budem spokojnejsia...musim na to nabrat odvahu 🙂 ved ked clovek daco chce, musi sa tomu postavit

elebe
16. máj 2011

@zucana prečo si to myslíš....máš nejaké príznaky?? alebo si si robila test??

elebe
16. máj 2011

@janielik87 ja som posl. dva mesiace chodila k dokimu jak na klavír 😀 😀 a nasadil mi potom clostil a bolo.....takže odvahu a choď a všetko mu vyklop a aj svoje pocity...ten môj to berie a dokonca spolu furt klebetíme jak staré baby 😀 😀 aj ma pochválil že meriam BT.... 😀

elebe
16. máj 2011

kočky idem von z mojou žabkou,musím ju vyvenčiť.....pak sa ozvem