icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
16. máj 2011

@elebe tak mam ci nemam 😀 😀 sa dohodnite baby 😀
@milagros

elebe
16. máj 2011

@janielik87 čím neskôr pôjdeš,tak môžeš niečo prepásť.....možno máš nábeh na ovulku a ona ti v tom pomôže.....neodkladaj to...lebo potom z toho nič nebude....ver mi 😉

janielik87
16. máj 2011

@elebe oki, presvedcila si ma, pojdem zajtra...lebo ak to odlozim, tak zas nepojdem 🙂

elebe
16. máj 2011

@janielik87 veru choď.....a ak ma naštveš,tak pre teba príjdem auto a dotiahnem k doktorke 😀 😀

janielik87
16. máj 2011

@elebe a kdeze byvas, ci sa mam fakt baaat 😀 😀

elebe
16. máj 2011

@janielik87 ja som zo Šale,ale po dialnici som v BA za pol hodku....tak pozor na mňa 😀 😀 ja som taký malý schumacher,už bola pokuta aj za rýchlosť išla som 160km/h skoro ma poliši zjedli 😝 😝

janielik87
16. máj 2011

@elebe 🙂 oki oki 🙂 uz som to slubila mm a ten je tiez taky, ze ma donuti...uz sa ponukol, ze ma zavezie, nech nemusim MHD 😀 asi citil moj strategicky plan vyhovoriek

elebe
16. máj 2011

@janielik87 no vidíš tak ťa má kto kopnúť do zadku 😀 😀 😀 a keď už aj on si myslí že by si mala ísť,tak nie je o čom.....som zvedavá 😉 😉

jafnka
16. máj 2011

@janielik87 tak tak, len pekne choď, ja bývam bližšie ako @elebe 🙂 a kľudne sa aj snažte, a ak to bude dr. vadiť tak len preto, že závidí 🙂

milagros
16. máj 2011

@elebe fu tak to ta obdivujem ja kebyze zazijem to co si napisala tak uz viac do lietadla nesadnem.....no sestra letela tiez prvy krat tak neviem a hej aj o tom vzlietani a pristavani tiez hovorila ze nic moc....a este aj ze dcera jej kricala na cele lietadlo ze ju bolia usi ....tak to vyznelo dost strasidelne

elebe
16. máj 2011

@milagros no uši a aj zuby zvyknú bolieť.....ja som zo svojho prvého letu mala panický strach a po 15min. letu som zaspala jak tuleň 😀 😀 a zakaždým spím v lietadle,ale to väčšinou všetci....no mala som statné bobky,sme kričali v lietadle jak blázni,úplne jak z filmu a letušky len behali a ukludňovali nás....a to som letela domov po pol roku a stalo sa to nad BA letiskom,tak som si pomyslela že už som doma a teraz zomriem....ale mali sme úúúúžasného pilota a uhral to dobre 😀 😀 😀

raza
16. máj 2011

@janielik87 len pekne zajtra nacupkaj k doktorke! a čo sa týka toho, že sa jej bojíš pýtať, to som mávala aj ja, ale už je to lepšie.. normálne som doktorke povedala, že mám vždy kopu otázok, ale len dokiaľ nevstúpim do ambulancie. usmiala sa a spýtala sa, čo chcem vedieť. no, sem tam sa zatnem, ale už sa aj viem opýtať a trvať si na svojom.. aj s tou mojou cystou to tak bolo: na rovinu som jej povedala, nech mi spravý sono a basta!! len škoda, že som si nevedela dupnúť skôr . 😨 tak nech ti je to poučením! takže: dnes tulkanie, zajtra doktorka 😉

jafnka
16. máj 2011

@milagros sestrin frajer sa tiež veľmi bál lietania, ale dovolenku si vybrali letecky. a nakoniec bol prekvapený, že to vôbec nebolo také strašné ako myslel a už mu nerobí problém ísť znova

milagros
16. máj 2011

@janielik87 nooo ved ja nic....len by som si vybrala bud dnes snazilkovat a zajtra neist k dokine alebo dnes nesnazilkovat a zajtra k dokine ist......lebo asi aj tak dnes snazilkovanie moc nepomoze ked sa tam zajtra bude babrat dokina...či?

janielik87
16. máj 2011

@raza
@jafnka
@elebe Rozkaz damy ! 🙂 Dam vam potom vediet, co bolo 🙂

janielik87
16. máj 2011

@milagros 🙂 vsak na to som sa pytala, ale ze vraj, ked dam rano sprchu pred prehliadkou, bude to ok 🙂

elebe
16. máj 2011

@janielik87 jasné budeme čakať.....sme zvedavé....držím palčeky 😉

janielik87
16. máj 2011

@elebe Dakujem 🙂 Snad nazbieram odvahu, ked uz ma caka tolko kopancov, keby nie 😀 😀

milagros
16. máj 2011

@elebe 😀 😀 😀 to muselo byt jak z filmu....ty si zo Sale?/ked som v obraze/
ste ma normalne navnadili idem mrknut nejake grecko....a uvidime .....ale zacnem aj snazilkovat....nechce sa mi uz cakat na romantiku pri mori...ved sa uvidi co povie aj muzik,lebo este aj tak nemame ziadnu dovolenku zajednanu
@jafnka

elebe
16. máj 2011

@janielik87 prečo sa tak bojíš gynekologičky?? 😕 😕 či hanbíš sa či čo 😕 😕

janielik87
16. máj 2011

@elebe hej hanbim sa nejako :( Ani neviem preco...stale sa citim ako male decko, aj ked som uz vydata zena. Moja predosla na mna kukala ako na nejaku lahsiu zenu a to som mala 19, ked som sa pytala na antikoncepciu po prvy raz. Ale mozno je to len moj pocit, a nedostatok sebadovery. :( Ale ved ide o vela, tak snad sa nakopnem.

elebe
16. máj 2011

@milagros ano zo Šale a ty si z GA som kukala.....mnoho ludí sa bojí lietania že sa lietadlo zrúti,ale ak má človek zomrieť a je to jeho osud,tak výjde ráno na ulicu a na schodoch si zlomí väzi.....netreba na to myslieť.....mysli na tú exotiku,krásne more,úžasné teplo,každý ťa obskakuje,nádherne sa opáliš a zážitky na celý život 😉 😉

elebe
16. máj 2011

@janielik87 no tak to bola dobrá krava 😠 😠 ja som začala s HAK v 16 rokoch a v poho.....ale ja mám lepšie skúsenosti z doktormi ako doktorkami.....aj teraz mám dokiho a je fakt dobrý odborník a kapacita 😉 😉

elebe
16. máj 2011

@janielik87 a možno len pôsobíš ustráchane a preto sa na teba tak kukala.....musíš si veriť....si dospelá,vydatá a zdravá pekná žena....tak kde je problém 😀 😀

milagros
16. máj 2011

@janielik87 jaj tak potom asi v poho aj ked ja som myslela skor ze ta bude babrat dnu a tam to asi nevysprchujes....ved to uz je jedno...len nech uz su // nie?... potom daj vediet ako si dopadla....

jafnka
16. máj 2011

@janielik87 aj ja som desne hanblivá a gynekológa mám chlapa. keď som išla prvýkrát tak som mala normálne behačku... potom som si zvykla, však raz za rok sa to dalo. a teraz mám už druhého a musím povedať, že tento je ďaleko lepší

milagros
16. máj 2011

@janielik87 no inak na ženy - gynekologičky som tiež počula že nie su az take mile a jemne ako doktorkovia-chlapi s ženou teda este nemam skusenosti ale ja chodim k chlapovi a je super najprv pokecame aby odlahcil situaciu a potom je to uplne v poho a je aj mily /nie nejaky hulvat/ samozrejme...lebo aj to vela robi....a @elebe to krásne povedala si predsa dospelá vydatá a krasna zena tak co....lekarka ma asi sama komplexy tak je neprijemna...musis k nej vbehnut jak sebavedoma zenska

janielik87
16. máj 2011

@elebe tato, co mam teraz je fajn a chodia tam na moje odporucania aj mnohe kamosky 🙂 je kusok nedochvilna, ale stara sa 🙂 akurat mi pride taka odmerana a ja sa hanbim zacat konverzaciu, cakam ze polozi otazku a nic... 🙂)) No snad to zajtra zmaknem.
@milagros urcite dam vediet 🙂 a presne //
@jafnka no ja som kvoli tomu, ako sa ku mne spravala zmenila uz jednu doktorku a kvoli hanblivosti si vyberam vzdy zeny...aj ked mozno idem na to zle :( tato je ale dobra, len musim nazbierat odvahu a spytat sa

zucana
16. máj 2011

baby tak test nemusim ani davat lebo ciarocka velmi slabucka....ani skoro nevidela.tak co to znamena?ked boli predtym silne ciarky ze ta ovu bola alebo mam dalej skusat?a ked nembola ciarka a bola by vcera ovu tak este mam snazilkovat alebo uz neoplati ?

milagros
16. máj 2011

@elebe hej z GA. ty chodis do Sale k dokimu ci do GA?